2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
همه این ترسارو داریم من گاهی شبا پا میشم نفساشونو چک میکنم یا ازشون عصبانی میشم درجا تو دلم به خودم ...

عزیزم😍😍 والا منم گاهی عصبی میشم به دخترم سریع میگم غلط کردم خدایا ببخش منو بعدش دخترمو بغل میکنم کلی ازش معذرت خواهی میکنم . من شوهرم خیلی ادم اروم و منطقی هست همیشه تو این سال ها همه جوره همراهم بوده همیشه منو به ارامش دعوت میکنه😃 ولی من از خستگی و بی حوصلگی بعضی وقتا سر دخترم داد میزنم😥😥 شوهرم میگه اروم باش یاد اون روزای باش که چه سختی های کشیدیم تا خدا این فرشته رو بهمون بده دیگه سرش داد نمیزنی 😍همیشه اطرافیامون میگن خیلی لوسش کردین دیگه اونا که نمیدونن ما به سختی این بچه هارو به دست میاریم حالا لوس هم باشن چه اشکالی داره 🤗 عزیزم به نطرت میشه اناناس کمپوت و ابمیوه بخورم تو برگه ترخیصم نوشته بود مایعات و اناناس . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چقدر همگی سختی کشیدین ادم پیامهاتونو وقتی میخونه میگه ااااا پس من تنها نیستم هر کس یه مدلی زندگی تشک ...

هم چشمام اشکی شد هم خنده اومد روی لبم الااااهی آممممین♥️♥️♥️👍🏻😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر همگی سختی کشیدین ادم پیامهاتونو وقتی میخونه میگه ااااا پس من تنها نیستم هر کس یه مدلی زندگی تشک ...

امیییین 😃😃 یاد دماغ خودم تو ماه اخر بارداری افتادم 😊😊

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
هدیه جون دکترم ویزیت آنلاین نداره . مسیرمم دوره . بخوام قطعش کنم باید آروم آروم قطع کنم ؟

عزیزم دکترت مگه اسرافیلی نیست زنگ بزن مطب بپرس یا شماره منشیش رو داری زنگ بزن به اون من والا یدفعه قطع کردم چیزیم نشد حالا شما یدفعه قطع نکن زنگ بزن فردا بپرس

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم دکترت مگه اسرافیلی نیست زنگ بزن مطب بپرس یا شماره منشیش رو داری زنگ بزن به اون من والا یدفعه ق ...

دکتر اسرافیلی خیلی معروفه؟ اخه یکی همکارهام مشکل نازایی داشتن رفتن بیمارستان عرفان گفتن پیش خانم اسرافیلی گفتن بهترینه من گفتم چرا مام نرفتید گفت نه تعریف این بیشتره آخر که منفی شدن ولی اینجا هم دیدم چند نفر اسم اسرافیلی میارن میشه در مورد نیکان بگی؟جنین شناس هاش خوبه؟ شما سیکل جدیدت که انجام دادی با قبل خیلی فرق کرد؟

به خاطر فکر وخیال خوابت نمی بره یا عوارض باداریه؟ من تو سونوی قلب ماما گفت از ۳ ماهگی به پهلو بخواب ...

نمیدونم، فکر کنم به خاطر هر دو تاست. یکی دو ساعت میخوابم بعدش خوابهای عجیب غریب میبینم و بعدش هر کار میکنم خوابم نمیبره. من از اول سعی کردم عادت کنم سمت چپ بخوابم ولی الان میبینم گردن درد میگیرم و توی خواب ناخواسته طاق باز میشم. یعنی خیلی بده؟

😁😁😁 مرسی عزیزم نه دیگه پیگیرش نمیشم . فقط با این همه دارو و بیهوشی نگرانم . چون سونو نگرفتن ده رو ...

اره بابا اصلا هیچی متوجه میشی گفتم که درد نداره استرس نداشته باش دیگه فقط یه ده روز مطلق باش بعدشم در حد کارای سبک تا ۱۰ روز هم حموم نرو بعدش مشکلی نداره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نمیدونم، فکر کنم به خاطر هر دو تاست. یکی دو ساعت میخوابم بعدش خوابهای عجیب غریب میبینم و بعدش هر کار ...

نمی دونم‌چقدر بده.ولی تو نی نی بان نوشته بود به پهلو بخوابی خون رسانی به جنین بهتره حالا من دیگه نمی تونم به پشت بخوابم انگار محتویات معدم میاد تو دهنم

شادی صدام کنید
دخترا بیاین به من مشورت بدین من الان دو هفته دیگه سونوی ان تی دارم مرکز مام که به امید خدا خوب باش ...

شادی جون، به نظرم به سلامتی بعد سونو ان تی، یکی از دکترای خوب شهر خودت رو انتخاب کنی بهتره. چون دیگه بعد ان تی میشه چکاپ نرمال تا سونو غربالگری. از طرفی رفت و آمد واقعا سخته بخصوص وقتی هوا سردتر میشه و هفته هات بالا تر میره.

بچه ها من بعد پانکچرم خیلی زودتر از وقت خودم پریود شدم کارخاصی لازم نیست انجام بدم؟منظورم دمنوش یا چیزی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نمیدونم، فکر کنم به خاطر هر دو تاست. یکی دو ساعت میخوابم بعدش خوابهای عجیب غریب میبینم و بعدش هر کار ...

ببین من باران جون از هم مامام هم دکتر مرکز ناباروری هم دکتر خودم  هم دکتری که رفتم سونو ان تی سوال کردم همه شون گفتن هر پوزیشنی که مشکلی برات پیش نمیاد میتونی بخوابی حای کفتم به پشت میتونم بخوابم گفتن اکه ی وقتی با خوابیدن به پشت تنگی نفس گرفتی یعنی جنین داره به ائورت شکمی ات فشار میاره و باید جابه جا بشی در غیر این صورت هر پوزیشنی که راحتی میتونی بخوابی 

در مورد خوابم منم دقیقا از اول بارداریم مثل تو ام به ندرت پیش میاد شب تا صبح بخوابم من چون شبا زود میخوابم فکر کن ۹-۱۰ شب میخوابم. ساعت یک و دو بیدار میشم و خوابم نمیبره 

تقریبا بیشتر شبا اینجوری ام و دکتر گفت هم بخاطر استرسته هم بخاطر بهم ریختگی هورمونها تو بارداریه 

الان سونوی ان تی پنج شنبه مرکز مام من گفتم صبح سونو بدم بعد جواب ببرم پبش دکتر متین ولی ایشون پنج شن ...

عزیزم تو الان بارداری مثل همه خانم ها. مهم دکتر زنان و زایمان با تجربه است‌. اینجا بعد ان تی اصلا دیگه به چشم ای وی اف نگاه نمیکنند به خانم. تازه دکترهای ما معمولی اند. متخصص هم نیستند. شهر بهارک جون که بین سونوهای اصلی فقط ماما کنترل میکنه و دکتر نمیره.