2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
سلام موفق باشی گلم😘سیکل لانگ و آنتاگونست تفاوتش رو میدونم و اینکه لانگ هم سینافکت و ال دی داره ولی& ...

من دو دوره لانگ بودم این بار که دوسه روز قبل پریودی رفتم دکتر دید تخمدانها تعداد فولیکهاش نسبتا خوبه گفت آنتا شروع کنیم،فکر کنم بستگی به تعداد فولیکولها در تخمدان داره

اینو بگم بچه ها،چیزی که من بهش رسیدم و یه دکتر گفت بهم،فاصله بین پانکچر ها باید حداقل سه دوره پریودی باشه که نتیجه های خوبی بگیریم،چون اثرات داروها بعد دوتا پریودی میره تازه دفعه سوم تخمدان از خون تازه تغذیه میکنه برای ساختن فولیکول،پس حتما بین پانکچرا برای نتیجه بهتر استراحت سه ماهه یا سه دوره بدین به رحم،من دفعه دوم تخمک سه تا گرفتن اشتباه کردم پریود بعد دوباره رفتم تو سیکل،کلی دارو آخرم یک فولیکول تازه تخمدان راست جواب نداد،اینبار گذاشتم سه بار پریود ردشد هرچند اصلا پریود نمیشدم با زور آمپول از عید تا حالا،که یه کم تخمدانا استراحت کنن و انشااله نتیجه بهتر بدن

ببخشید طولانی شد

انشاااله که هر ۶ تا جنین با کیفیت میشن عزیزم 🙏

ان شاالله . خییییلی ممنونم آستاره جان❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روایی هممون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربووونت برم عزیزم❤️❤️❤️ شرمنده . چون عمل ۳ بود برادهمین دیر اومدم خونه. از ۷ صبحم ناشتا بودم تا رسی ...

نوش جانت عزیزم ،حق داری پانکچر خیلی انرژی میگیره ،  انشالله همگی بیاییم از جوجه هامون بگیم ❤️❤️

قربونت عزیزم😍❤️ نه من دو بار بارداری طبیعی داشتم ولی هر دو خارج رحمی بود.  آی وی اف هم دو بار ...

الا جون خیلی خوشحال شدم عزیزم تعدا تخمکهات خوبه انشالله هر ۶ تاش جنین بشن و‌ مجبور به پانکچر دوباره نشی و با اولین انتقالت هم‌مثبت شی 

چندتا فولیکول دیگه داری الان ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من دو دوره لانگ بودم این بار که دوسه روز قبل پریودی رفتم دکتر دید تخمدانها تعداد فولیکهاش نسبتا خوبه ...

انشالله نتیجه خوبی میگیری خواهر ، آمین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنوووونم قربوونت برم😍. ان شاالله با دعاهای شما❤️❤️ ان شاالله خوش خبری از شما❤️😍

مرسی عزیزدلم ..حالت عمومیت که خوبه ان شاالله؟ درد  اینا که نداری؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من دو دوره لانگ بودم این بار که دوسه روز قبل پریودی رفتم دکتر دید تخمدانها تعداد فولیکهاش نسبتا خوبه ...

ایشالله بهترین نتیجه رو میگیری عزیزم‌، درست میگی بین سیکل ها باید استراحت کرد تا وضعیت هورمون ها به حالت عادی برگرده 🌹

نوش جانت عزیزم ،حق داری پانکچر خیلی انرژی میگیره ،  انشالله همگی بیاییم از جوجه هامون بگیم ❤️❤️

ان شاالله ان شاالله😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جون خیلی خوشحال شدم عزیزم تعدا تخمکهات خوبه انشالله هر ۶ تاش جنین بشن و‌ مجبور به پانکچر دوباره ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم. ان شاالله خبر خوش از شما ب زودی😍

والا نمیدونم اونو. دکتر گف ۴ شنبه ک برم برا کنترل مشخص میشه ک ادامه میدیم یا نه. فعلا گف دوفاستون رو دوباره شروع کنم

قربونت عزیزم😍❤️ نه من دو بار بارداری طبیعی داشتم ولی هر دو خارج رحمی بود.  آی وی اف هم دو بار ...

الهی ایندفعه متفاوت از سیکل های قبلی و با اولین انتقال ار این سیکلت دوقلو باردار بشی🙏🏻♥️تعداد تخمک و جنین دو دفعه قبل چقدر بود؟

2810