2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044003 بازدید | 684354 پست
بچه ها یه راهنمایی من ذخیره تخمدانم خردادهزاروچهارصد ۱/۲ بود ای وی اف کردم الان دو قلو دارم و ۴ تا ج ...

وقتی با یه انتقال دوقلو شدی پس اون ۴تا جنینت هم خوب هستن بعد ذخیرت خیلی پایین نیست که بترسی اگه یک درصد اون ۴تا خوب نباشن که بعیده بازم مستثنی با ذخیره خودت انجام بدی نگران نباش

اتقاقا توی ای وی اف برای اوناییکه ذخیره اشون‌کمه اصلا نباید آمپول بدن فقط با همین‌کلومفین ‌و‌ لتروزو ...

دقیقا .چون واسه من سواله خودم سیکل های بدون دارو که سونو میشم وسط سیکل همیشه تو دوتا تخمدان فولیکول بالغ و خیلی خوب دارم یا وقتی لتروزول دارم و سونو میشدم بازم همینطور و دلیل باردار نشدند میتونه لوله هام که خرابه باشه یا کم تحرکی اسپرم.اما تو ای وی اف که آمپول از همون اول دارم سایز فولیکولم کوچکتره😟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور جلو عفونت بگیرم 😥😥من امروز وقت سرکلاژ داشتم دیر رفتم بیمارستان دکتر رفته بود هر چی بش زنگ زدن ...

با دستمال خودتو خشک کن و با ژل شستشو خودتو بشور 

نزدیکی هم اصلا نداشته باش

کار خاصی نمیخواد بکنی 

ماهی یه بارم آزمایش کشت ادرار بده

من همون سفالکسین که بهم داد کلا ترشحاتم خیلیییی کم شد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
رز جان این تجربه من با سه پزشک مختلف بود دو پزشکی که روز ده و یازده سیکل پانکچرم‌ کردن حداقل جنینی ب ...

اسم دکتر بار آخرتون چیه و کدوم شهر ؟چون فکر نکنم هر دکتری رو بتونیم راضی کنیم لتروزول بده 😔حداقل بیایم پیش این دکتر 

تقویت قبل بار چهارم چکار کردین؟وقتی پرگوریس شروع شد سینال و لتروزول قطع کردن واسه تون؟

بله روز سوم تا پنجم سینال بود بعد قطع شد روز ششم و هفتم پرگوویس 

تاکید داشت سینال شش بعد ازظهر تزریق کنم و لترزول نه شب دو قرص ، پرگوویس هم بعد از ظهر بود 

تقویتی خواهر هر چی دلت بخواد خوردم ، حدود یکسال بود تقویتی میخوردم اووبوست ، فرتیل اید کیوتن قرمز امگا ویتامین د ای سی زینک سلن پلاس اینوفولیک کوالی فول 

اسم دکتر بار آخرتون چیه و کدوم شهر ؟چون فکر نکنم هر دکتری رو بتونیم راضی کنیم لتروزول بده 😔حداقل بی ...

من اهواز هستم عزیزم دکتر زرگر ، حالا شما صحبت کن ایشالله راضی میشن بدن 

دقیقا .چون واسه من سواله خودم سیکل های بدون دارو که سونو میشم وسط سیکل همیشه تو دوتا تخمدان فولیکول ...

منم همینطور ، تخمدانام هر ماه تخمک آزاد‌ میکنن بدون‌استثنا اما با دارو 😔 ، تازه اون ماههایی که داروومصرف نکردم ‌و ‌سونو‌ شدم تعداد فولیکولام بیشتر بوده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
با دستمال خودتو خشک کن و با ژل شستشو خودتو بشور  نزدیکی هم اصلا نداشته باش کار خاصی نمیخواد ...

عزیزم من از دو روز پیش که واژینال انجام دادم کمر درد گرفتم نمیدونم مال سونو هست یا مال دهانه رحم که کوتاه شده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها یه راهنمایی من ذخیره تخمدانم خردادهزاروچهارصد ۱/۲ بود ای وی اف کردم الان دو قلو دارم و ۴ تا ج ...

عزیم دوقلو هاتون چند وقتشون هست ببخش من دوقلو باردارم میشه راهنمایی کنی سر کلاژ شدی؟ خب اگه ۴ تا جنین داری همونا رو انتقال بده چرا باز پانکچر 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم منم حالت تهوع داشتم نه به شدت شما ولی اصلا اشتها نداشتم روزها می شد غذا نمی خوردم چندین ساعت پ ...

خدا کنه فکرو خیال لعنتی میگموای نکنه قلبش وایستاده همش استرسه این دوران سریع زمان تکون خوردنش برسه حداقل اون موقعه با تکوناش خیال ادم راحت میشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
در مورد النوا به نتیجه ای رسیدی؟ چون تو چندتا تاپیک دیدم از بقیه پرسیده بودی که با النوا چه طور ...

نه عزیزم اصلا النوا مصرف نکردم ،اولا اینکه‌ النوا‌ کلا دارویی هست‌که‌دوزش زیاده‌و دوز زیاد دارو‌برای ذخیره کم‌جواب نمیده‌ بعدشم توی پانکچر دوم‌ از دکترم ‌خواستم‌ با‌گونال ادامه بدم‌ گفت اگه تونستی اصلش رو‌پیدا کنی باشه ولی پیدا نمیشه ، از داروخونه ی مرکز هم پرسیدم‌ اول گفت برات پیدا میکنیم‌ بعد ‌که‌ گفتم قبلا پانکچر شدم‌و‌نتیجه ندیدم‌و‌اینا فکر کنم به انصاف اومد‌ گفت امسال داروی اصل خارجی وجود نداره چون‌قاچاق میارن همش فاسد شده است تقریبا به ده نفر هم ‌دادیم اصلا نتیجه ندیدن 

ذخیرم 4و نیمه،  38سالمه ولی تو سه تا پانکچرم همیشه فقط ی جنین تشکیل شده این یکی هم هنوز معلوم ن ...

وای اخه چرا وقتی سایزشونم خوب بوده😰 استرس گرفتم برا فردا🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رز جان این تجربه من با سه پزشک مختلف بود دو پزشکی که روز ده و یازده سیکل پانکچرم‌ کردن حداقل جنینی ب ...

راس میگی این میتونه تاثیر داشته باشه ، اتفاقا من‌توی پانکچر دوم به دکتر‌ گفتم‌ منو روز یازده پانکچر کن چون به طور طبیعی روز یازده همیشه تخمکم آزاد میشه اونم به حرفم‌گوش‌کرد ولی روز پانکچر خودش دیر اومد اتاق عمل یعنی طوری بود که ‌وقت ‌گذشته بود من میگفتم‌ تخمکهام ‌کلا ازاد میشن تا اون‌ عملو ‌شروع‌کنه 

من فولیکولام زود رشد میکنن بار اول نگه داشتن روز ۱۴ پریود پانکچر کردن روز ۱۰ فولیکولم ۲۲و ۱۸ ،۱۶ بود روز ۱۴ پانکچر کرد به خاطر همین فکر کنم اصلا اون دوتا به خاطر این از رده خارج شده بودن به خاطر همین بار دوم بهش گفتم دو روز زودتر انجام بده ، نمیدونم والا دکترا این همه درس خوندن‌و با این‌ همه ‌تجربه ،این همه اشتباه رو ‌چرا میکنن

2810