2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044081 بازدید | 684359 پست
من وقتی هایپر شدم برام آمپول آلبومین نوشتن داروخونه به شوهرم گفته بود این آمپول مثل آب ماهیچه میمونه ...

توضیحاتت کامل بود

منم هایپر شدم

ولی هیچی از اسم امپولام یادم نمیاد

😉

شما هم همین کار رو بکن دفعه بعد که انشالله خواستی شروع کنی خارجی رو امتحان کن.گلم زود نا امید شدی ان ...

درست میگی ولی زجری که این ی بار کشیدم داغ شد رو دستم که دیگه شروع نکنم، ی هفته یبوست داشتم دیروز مجبور شدم از شیاف استفاده کنم دردی کشیدم که ممکن نیست دردی به سختیش دیگه تجربه کنم تمام ساختمون میرفت تو حلقم اگه شوهرم نبود مطمئنم که میمردم، بگذریم اینجا همه به اندازه کافی دردو سختی کشیدن نمیخوام منم بازگو کنم، انشالله همه ی اونایی که تو این راهن موفق بشن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی ولی زجری که این ی بار کشیدم داغ شد رو دستم که دیگه شروع نکنم، ی هفته یبوست داشتم دیروز مجب ...

فقط اینو بگم زندگی بدون بچه هم خیلی بد نیست فقط باید با حکمت خدا کنار بیای و مقابل حرف بقیه خودتو به کری بزنی، سخته ولی کم کم اینم میشه جزء آرزوهای که تو زندگی بهش نرسی میشه ی حسرت گوشه قلبت بقیه ی تمام حسرتات آدم باید خودش رو با شرایط وقف بده🥲🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نمیدونم بخاطر سرکلاژ بود بالا رفتنش یا استراحت … دکترم میگفت هردو شاید میشد شایدم پایین تر میومد ...

چطور جلو عفونت بگیرم 😥😥من امروز وقت سرکلاژ داشتم دیر رفتم بیمارستان دکتر رفته بود هر چی بش زنگ زدن نیومد انداختش فردا

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
رزا جون شما تو چه مرحله هستی و چندبار تکرار کردی؟

من دوبار پانکچر شدم که نتیجه نداده ،بار اول ۳ تا فولیکول و یه تخمک داشتم که جنین نشد ،بار دوم‌ ۷،۶ تا فولیکول داشتم که همشون پوچ ‌بودن و‌فقط یه تخمک بود که اونم جنین شد البته جنین ۳ روزه 

هنوز به ‌انتقال نرسیدم 

الان برای سومین بار میخوام پانکچر شم 

توی این دو بار هم پانکچرم‌ با سینال و hmg و کلومفین بود ،بدن من ‌به اینا جواب نداد ولی متاسفانه داروی خارجی هم که نیست بخواییم باهاش شانسمونو امتحان کنیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من دوبار پانکچر شدم که نتیجه نداده ،بار اول ۳ تا فولیکول و یه تخمک داشتم که جنین نشد ،بار دوم‌ ۷،۶ ت ...

سلام رز جان خوبی ، به نظرم پرگوویس رو کنار سینال امتحان کن ، برای ذخیره پایین پرگوویس خوب جواب میده البته نه تنها ، من ذخیره ام پایین خوب بوده برام ، ترکیب سینال و هاچ ام جی افتضاحه به نظرم 

2810