2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044358 بازدید | 684381 پست
سلام  ان شاءالله همه شما خانمها نی نی هاتون سالم و صالح، خوشگل  بغل بگیرید و هرکی تو سیکل ...

پیاده روی خونرسانی رو زیاد میکنه برای ضخامت خوبه و همچین ماساژ رحم.لوبیا هم من خوردم خیلی خوب تاثیر گذاشت البته دو سه بشقاب😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال،من از شروع روز پنجشنبه داروهای انتقالم رو قطع کردم بخاطر بتام بعد از دیشب یه لک دیدم گفتم خب پس پریود شدم نوار گذاشتم تا الان نوارم کثیف نشده یک ساعت هم پیاده روی کردم امروز. فقط الان دستمال کشیدم لک سیاه مایل به قهوه ای بود پس چرا پریودم دو روزه نمیاد؟ شما هم بعد از قطع دارو همینطور بود پریود تون. انتقال های قبلی اینجور نبودم  

پیاده روی خونرسانی رو زیاد میکنه برای ضخامت خوبه و همچین ماساژ رحم.لوبیا هم من خوردم خیلی خوب تاثیر ...

مممنون 

من لوبیا چون دوست ندارم نمیتونم بخورم 

یک سوال قرص استرادیول به صورتواژینال با دست گذاشتم همین جلو، باید بیشتر فشار میدادم بره تو؟

یا خوبه خودش جذب میشه؟

قربون محبتت خواهری،ممنون ک پیگیربودی،خیلی عذاب کشیدم،ای وی ای جی زدم دستم ورم کردیه هفته نمیتونستم & ...

عزیزدلم چقد ناراحت شدم دیدم منفی شدی خیلی امیدواربودم برات 

نمیشه بگم غصه نخور چون میدونم الان حالت چطوریه ولی به این فکرکن تو تنها نیستی وضعیت ما همه مثل همه منم شش بار ای وی اف منفی داشتم هرکاربگی هم کردم از خراش و هیسترو و پی ار پی و تزریق ای وی ای جی ولی نشد ما هم همینه شرایطمون ولی کاری نمیشه کرد جز اینکه دوباره شروع کنیم که واقعا این مسیر برای همه سخته🥺🥺

عزیزدلم چقد ناراحت شدم دیدم منفی شدی خیلی امیدواربودم برات  نمیشه بگم غصه نخور چون میدونم الان ...

شمام تهرانی خواهر؟اخه دکترتون چی میگه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
شمام تهرانی خواهر؟اخه دکترتون چی میگه

من تهران انجام میدم دکتر میگه اسپرم خیلی ضعیفه جنین نمیتونه لانه گزینی کنه انقد باید انجام بدی تا بگیره خداروشکر مشکل ایمنی انعقادی ژنتیک ندارم مشکل فقط از اسپرم☹️

یه سوال،من از شروع روز پنجشنبه داروهای انتقالم رو قطع کردم بخاطر بتام بعد از دیشب یه لک دیدم گفتم خب ...

بتات جن بودعزیزم؟؟من زنگ زذم مرکزمیگه دوروزدیگه تکرارکن میگم اخه یک چی تکرارمیگه شایدبالارف ،حالت پریددارم،شوهرم میگه گوش نکن این همه هورمون چراالکی بگیری مشکوک بودبتایه چیزی

من تهران انجام میدم دکتر میگه اسپرم خیلی ضعیفه جنین نمیتونه لانه گزینی کنه انقد باید انجام بدی تا بگ ...

خداروشکر،ایشالاکه اینباربگیره برات خواهری،من اخه چون کنسرداشتم سمه برام ممکنه عودکنه دوبارع بعد6تاای وی ای جی بایدبگیرم خبلی زیاده ،

من تو این مرحله که شما انتقال داده بودی منم همون روز انتقال دادم و خیر سرم تازه منفی شدم فعلا کار خا ...

اخی نمیدونستم،جنین نداری دیگه؟بتات چن شدخواهر؟تکرارم کردی

من اخرین باری که سونو شدم گفت روز انتقال این سون‌و برام بیار اتاق عمل بددونم جنین کجا بذارم

برامن عمق رحموانداره زدگف 8که روزانتقال براساس همون انتقال داد

نه تسه لازم نداره اسپرم داره منتهامورفوش صفرویکه دی افشم 21یودفک کنم یا19

متاسفم جانان عزیز.واقعا نمیدونم چی بگم .منم انتقال قبلیم با سه جنین کامپکت منفی شدم .مشکل ما هم مورفو صفر هست 

ای کاش میشد مرکز مام یه سر بزنی . اونجا فکر کنم آمارشون با تخمک اهدایی خیلی بالا باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...