2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
اینم بگم با تخمک خودم طبیعی هم تو مام بادار شدم نتیجه نکرفتم نتیجه اش ساک باذاری خالی دفرمه ببین دا ...

خواهرتورشت دکترای وی اف کیه بنظرت خوب باشه؟خودت دکتررشتت کی بوذ

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظهیری برای مشکلات رایج ناباروری خوبه دوتا سقط تنبلی تخمدان اینا

ولی به روزه اطلاعاتش مثلاازمایش ایمنی انعقادیواون برام نوشت سه چهارسال پیش پردنیزولدنواون گفت،یاازمایش تومورمارکرهرباربایذچکاپ بدم دکترخونم واردنبوداین گف اونانیس ک براکنسرتخمدان برام نوشت رفتم انجام دادم ولی وقت نمیذاره برابیمار،خوب برسی نمیکنه این بدبخت 6بارانحام داده یکم وقت بذارم برسی کنم 

عبدالهبان متخصص ای وی افع مطمئنی؟یبارم بامهرافزاویزیت شذم خوشم نیومد،تعریف صدریم شنیذم

ببین عزیزم بیشتر از این اصرار کنم حوصله دوستان سر می ره

از نظر من تمام ابن دکترایی که اسم بردی متخصص زنان وزایمانن همین.

شادی صدام کنید
ببین عزیزم بیشتر از این اصرار کنم حوصله دوستان سر می ره از نظر من تمام ابن دکترایی که اسم بردی متخص ...

نمیدونم والا،قلبم مچاله شده از6صب همینجوری دارم گریه میکنم اصلااشکم بندنمیاد،نمیدونم چراباورم نمیشه،درمانده شدم واقعادیگه نمیدونم چی کارکنم قیدشوبزنم ادامه بدم نمیدونم،به هرحال ممنون بایت راهنماییات عزیزم

نمیدونم والا،قلبم مچاله شده از6صب همینجوری دارم گریه میکنم اصلااشکم بندنمیاد،نمیدونم چراباورم نمیشه، ...

حالت می فهمم.

خودم انقدر اعصابم خرده واقعا دلم گرفت چون بعد از هفت بار انتقال این باداری حق ات بود دقت کنی کامنت هام یه کم اعصبی.

کاری هم از دستمون بر نمیاد فقط میگم که حالت می فهمم وتجربه این روزا داشتم حس ت درک می کنم

شادی صدام کنید
حالت می فهمم. خودم انقدر اعصابم خرده واقعا دلم گرفت چون بعد از هفت بار انتقال این باداری حق ات بود ...

اینباردومرحله ای انتقال دادم شد8مین انتقال خواهری،قربوت عزیزم،ممنون بابت همدردیت،مواظب خودتونی نی باش،😘😘

تیرویید و پرولاکتین هر دوتا هورمون هستن و رعایت نکات قبل از آزمایش هورمون همون هست که فرستادم رو شیش ...

من خیلی ازمایش تیرویید دادم این نکاتو اصلا دکتر ب من نگفته بودن ولی پرولاکتین که برام نوشت اینا رو گفت رعایت کنم

الان شماتوچ مرحله ای هستی خواهر؟

من تو این مرحله که شما انتقال داده بودی منم همون روز انتقال دادم و خیر سرم تازه منفی شدم فعلا کار خاصی نمیکنم تو فکرمه برام مام انجام بدم اما اونجا باید با هزینه تپل بری بخاطر همین فعلا باید صبر کنم