2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044394 بازدید | 684384 پست
خانوما سلام من متاسفااانه آزمایشم منفی شد ،یعنی گند بزنن این همه وقت پریود میشیم اینقدر حرص نمیخوریم ...

بنظر من تو ای وی اف فقط گریدهای آ باید انتقال داده بشن بقیه ش خیلی خیلی شانس پایینه نه اینکه صفر باشه ها ولی من به ندرت دیدم طرف با سی یا بی بشه.تازه همون آ هم مثلا دوتا میذارن یکیش میشه یا چندبارآ میذارن نمیشه و مجبورن همونم تکرار کنن دیگه ما چه انتظاری داریم من سه تا باهم انتقال دادن سه تا بلاست B هیچیش نگرفت

خانوما من رفتم دکتر برام آزمایش کاریوتایپ نوشتن + AMH و TSH 

می خواستم ازتون بپرسم شرایط خاصی داره این آزمایشها؟

ممنون میشم ازتون اگه راهنماییم کنین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت بهشتی چه جور جایی  بهتر از مشتاق؟ میگن جنین شناس هاش زیاد جالب نبستن؟ بازم قیمت ش نسبت ...

کسی میتونه مقایسه کنه که تو‌دوتاش رفته باشه 

ولی من دیدم تعداد افرادی که تو مشتاق چندسری منفی شدن دیگه به خاطر نداشتن هزینه اومدن بهشتی

وحتی من چندسری دیدم خانومایی که مثبت شدن

باورت نمیشه یه سری یه خانمی توسونو جلو من بود سنشم بالا بود که من گفتم خوبه که‌امید دارند ادامه میدن ما هم الانش کم میاریم متاسفانه😔

رفت خوابید

گفت خانم ساک‌حاملگی تشگیل شده منو بگوو😳😳😳 نگو انتقال داده بودواای ذوق کردما 😍ولی کلا بی خیال بود داروهاش تموم شده بود اصلا عین خیالش نبود دکتر بش گفت خب بگو دارو نداری تا بنویسم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
یعنی از این جور مرکز ها که دکتر خاصی نداریم و تیمی کار میکنن و بستگی داره چه روزی پریود و انتقال مون ...

چرا گلم دکتر خاص که دارید ولی همون دکتر تیمش کاراتون میکنه

من اون اوایل که میرفتم خود دکتر سونو انجام میداد ولی الان ازبس ناباروری زیادشده ومرکز شلوغ دکترازصبح میره اتاق‌عمل برا انتقال و پانکچر 

ولی ازهمون اول وقتی میری میگی من میخوام بافلان دکتر باشم باهمون برات پرونده تشگیل میده اگر‌خواستی دکتر عوض کنی باید هزینه تشگیل پرونده از اول بدی فکر کنم هزینش۶۰ت بود

من خودم با دکتر نقشینه هستم خیلی خوش برخورده

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
خانوما سلام من متاسفااانه آزمایشم منفی شد ،یعنی گند بزنن این همه وقت پریود میشیم اینقدر حرص نمیخوریم ...

دمت گرم که انقد روحیه داری خداروشکر انقد قوی هستی حتما ی روز جواب صبوریتو میگیری قشنگم💔💔💔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانوما من رفتم دکتر برام آزمایش کاریوتایپ نوشتن + AMH و TSH  می خواستم ازتون بپرسم شرایط خاصی ...

سلام کاریوتایپ که شرایطی نداره نه لازمه ناشتا باشی نه حتما روزی از سیکل باشی صبح و عصرش هم فرق نداره که خون بدی.برای تیرویید باید ناشتا باشی شب خوب خوابیده باشی رابطه جنسی نداشته باشی سوتین نپوشیده باشی تحریک سینه نداشته باشی قبل آزمایش صبح پیاده روی نکرده باشی حتما هم قبل از ده صبح نمونه داده باشی شب چندین بار بیدار نشده باشی.و برای ذخیره تخمدان هم شنیدم دوم پریود باشه بهتره ولی در کل میشه هر روزی از سیکل انجام داد و شرایطی نداره آزمایشش 

جانان رفتی ازمایش بدی؟

اره عزیزم جوابش 2ونیم میاد،ولی دیشب شوهرموفرستادم داروخونه شبانه روزی بی بی بخره 4خوابیذم 6پاشدم زدم منفی شد،یعنی یه خط انداخت که بهش میگن خط تبخیر،دارم میمیرم ازغصه،دیشب شکم پیچ پریدی  داشتم،چنرورپیشم دوباراینجوری شدم بعدگرمم بودحرارت بدنم بالارفته بودیه حسی بهم میگف انگارداره لانه گزینی میکنه نمیدونم چرااینجوری شد،خیلی خستم خیلی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اون که شما خریدین را میشه عکس جعبه ش را بزارید که مثل همون بخرم؟ ممنون

اوابوست توی ایران از طریق شرکت فروغ سلامت مهرگان توزیع میشه برین تو سایتش داروخانه هایی که این شرکت محصولاتش رو توزیع کرده رو داره به اون داروخانه ها مراجعه کنین و اوابوست و ... رو تهیه کنید سری جدید محصولات برچسبش فارسی هست من زنگ زدم شرکتشون چک کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...