2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
از چند وقت قبل اگه میخوردی شاید بهتر بود میگن اینایی که ویتامین د۳ شون پایین انتی تی پی او شون میره ...

اخرین د ۳ ام سی و خورده ای بود ، مرتب روزانه قرص د۳ هزار میلی میخورم ، حقیقت سرخود از امروز پردنیزولون شروع کردم ، بعید میدونم برای tpo سرم بدن 

منم دو انتقال منفی داشتم اخرین بار برای من بالای هزار بود ، البته از روز انتقال پردنیزولون پنج هم دا ...

از قبل انتقال باید میخوردی 

ویتامین دی را هم کنترل کن 

چون اون کهکم باشه انتی تی پی او میره بالا 

البته یکی از دلایلش هس

و اگه د۳ کم باشه بازم رو لانه گزینی تاثیر میزاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن اووبوست خوبه ولی خودم استفاده نکردم شما میشه بگید روند کارتون را که چکار کردین و چی شد؟

برا پانکچر که تمام آزمایش و سونوگرافی ها همه سالم بودن ی ماه کیوتن و آهن و ویتامین سی وای خوردم شوهرم مشکل اسپرم داره وارد سیکل شدم با سینال و hcg روز قبل پانکچر دکتر گفت همه چی عالیه ۱۵ تا فولیکول داری بعد پانکچر رفتم گفتن ۵ تا تخمک نابالغ داری😪 که اونم هیچی تشکیل نشد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
برا پانکچر که تمام آزمایش و سونوگرافی ها همه سالم بودن ی ماه کیوتن و آهن و ویتامین سی وای خوردم شوهر ...

همون روز برگشتم شهرمون و دیگه هم نرفتم هنوز تو شوکم  حالا فردا با جنین شناس صحبت میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
واقعا چه خوب ولی الان یکی دیدم نوشته بود اصلش نیس تو بازار  شما کی خریدین؟ و چه شهری؟

درسته اصلش رو من خریدم سه سال پیش یکو ۲۰۰اون رو تو مرکز یکی خریده بود داروخانه گفتت بود همینه اما فرق می کرد من مشهدم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
منم کوکیوتن میخورم و تقریبا همه رو انجام دادم ولی خب بیشتر رعایت میکنم باز ببخشید پیج دکتر تاجیک رو ...

گلم بله انشاالله که طبیعی باردار بشید bardari_floraمنم تازه یک ماهه با پیجشون آشنا شدم 

هایلایتاش‌ببین هم توپستا چندتا آخر مطالب بخون 

وکل فیلمایی که پست کرده هم ببین خیلی کمکیه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام به همگی امروز رفتم سونو ۹ هفته و دو روزمه خدا رو هزار بار شکر جوجه هام سلامت بودن  دکتر ...

سلام . با پیامت خیییلی انرزی مثبت گرفتم . خدا هردوتاشونو برات نگه داره . مبارک باشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم بهشتی اصفهان دولتی هست؟اون سال تقریبا چقدر تخمک کشی و انتقال گرفتند چون یکی از آیتم های انجامم ...

گلم بهشتی یه کلینیک ناباروری دولتیه تو بیمارستان بهشتی که مختص زنان وزایمانه برخورداشون کلا خوبه 

سال ۹۸تخمک کشی و فریز من با داروهام که همون هاش ام‌جی وسینال بود کلا۳تومن شد براهر انتقالم ۸۰۰پول دادم 

ولی الان بعد ۳سال نمیدونم تو لیست‌رو دیوار امروز دیدم تخمک کشی وانتقال۴تومن بدون بیمه ۱۸۰۰با بیمه زده‌

ولی نمیدونم این قیمتا برا قبل بود یا‌جدید

عزیزم بهشتی اصفهان دولتی هست؟اون سال تقریبا چقدر تخمک کشی و انتقال گرفتند چون یکی از آیتم های انجامم ...

عزیزم‌شما ساکن کجایی