2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
عزیزم من سعی میکنم که استرس نداشته باشم ولی تمام وجودم استرسه☹. ۷ دسامبر نوبت دارم. نوبت ارگان اسکر ...

ان شالله اره همونه خوبه چیزی برا تو نمونده مال من ۲۲دسامبره😫😫😫حالا چهارشنبه وقت ماما دارم ولی فکر کنم هنوز زوده با سونی کید نمیشه ضربان قلب رو شنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم بهت عزیزم دیگه خودت داری جواب خودت میذی من دوستامم هر جا ازمایش دادند جوابش چندساعت طول کشید ...

سلام پیام ها رو میخوندم این رو دیدم-روی بی بی چکش زده بارداری پنج روز زودتر از موعد بی بی چکش هم خارجی از روز پنجم هم میزدم اگه یادتون باشه میگفتم منفی ولی روز نهم و دهم دقیقا همون مارک مثبت شد دهم پر رنگ بود که با فاصله هم نشون شوهرم دادم گفت خطش واضح و مشخصه کاملا آماده جواب مثبت بودیم حتی شما گفتین مدیکور بزنم اونم زدم مثبت بود اما دیرتر و رنگش کمتر بود.البته اصلا برام عجیب نبود این اتفاق چون من بی بی چک های مثبت با آزمایش منفی قبلا دو سه بار داشتم ولی نه تو انتقال و ای وی اف

سلام دوستان. خواهش میکنم نظربدید. بااین وضعیت که برای کشورمون پیش اومده عایاعقلانیه برم ای وی اف وبچه داربشم؟ واینکه میخام برم اصفهان راههابازه؟ تیراندازی نیست؟ 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
نمیدونم اگه اشتباه نکرده باشم بازم بپرس ولی من بدنم به سینال جواب نمیده تخمک پوچو بی کیفیت میدم

من یه بار دیگه  هم پانکچر شدم مهر ماه .خسته اااااااام خدااااااا  سه تاجنین و باز هم منفی