2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044457 بازدید | 684390 پست
مرسی عزیزم پس با خیال راحت برم بخورم خوردن برنج تو این چند هفته برام شده بود حسرت.

روزایی که میتونی راحت بخور حداقل به نی نی و خودت مواد مغذی برسه مثلا من دیروز ی سیخ چنجه خوردم تا صبح از معده درد تو اتاق راه میرفتم حس میکردم کل گوشتها سر معدم مونده ولی باز امروز خوب بودم خداروشکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا از هفته ۹ معده درد و سنگینی که داشتم خوب شد،نگران شدم رفتم سونو خدارو شکر حالش خوب بود،دکت ...

اره من تو نت خوندم نوشته بود از هفته یازده ۱۲ علائم کمتر میشه

دقیقا من امروز رفتم تو ۱۱ هفته

شادی صدام کنید
عزیززم نگران نباش من ۱۱ سال ازت بزرگترم وفرصت هام  خیلی کمتر از شماست ولی تو همین مرکز دولتی تو ...

اتفاقا خواهر من ایران پرستاره خودش همیشه میگه مراکز دولتی به حراتب علم پزشکا و پرستاراش بیشتره خصوصی ها فقط ظاهر رو درست میکنن و ی کم رفتار پرسنل متفاوته اونم چون خلوت ترن همیشه میگه من خودم هر اتفاقی برام بیوفته ترجیحم دولتیه 

سلام دوستان عزیز،  من ۶ هفته هستم و امروز لک دیدم، از صبح دپرس شدم، زنگ زدم ماما گفتن که انوکس ...

سلام عزیزم منم شیش هفته لکه دیدم خیلی ها رو دیدم شیش هفته لکه دیدن من الان فقط اسپرین رو قطع کردم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
روزایی که میتونی راحت بخور حداقل به نی نی و خودت مواد مغذی برسه مثلا من دیروز ی سیخ چنجه خوردم تا صب ...

اره همین کار می کنم

اره منم گاهی غذا خوردم یه جوری سر معده ام می مونه انکار چقدر غذا خوردم.

امروز نیم ساعتم رفتم تو افتاب نشستم وینامین دی بگیرم

شادی صدام کنید
نترس عزیزم من تو پنج هفته و چهارروز بودم شدید خونریزی کردم ولی خدا خواست و جنینم مونده 

وای خیلی سخته، خداروشکر، انشااله بسلامتی بغلش بگیری، من صبح با اینکه لک بود ولی از ترس سرم گیج می رفت، الانم خداروشکر خیلی خیلی کم شده 

اره همین کار می کنم اره منم گاهی غذا خوردم یه جوری سر معده ام می مونه انکار چقدر غذا خوردم. امروز ...

ما که افتاب نداریم از صبح هم داره برف میباره برا همین کنار مولتی ویتامین ویتامین دی هم میخورم

ما که افتاب نداریم از صبح هم داره برف میباره برا همین کنار مولتی ویتامین ویتامین دی هم میخورم

وای برف

چقدر هیجان انکیز

من ویتامین دی ام کمه یه دونه صبح می خورم یه دونه شب

شادی صدام کنید