2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044355 بازدید | 684381 پست
من بار اول پانکچر دارو ایرانی زدم ۲۰ تا تخمک ۵ تا جنین ۳ روزه ۸ سلولی شد دو بار انتقال دادم هر سری د ...

خدا کمکت کنه انشالله موفق بشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خدا کمکت کنه انشالله موفق بشی

بچه ها من برا تقویت تخمک چی بخورم شاید طبیعی باردار شدم، رژیم غذایی و سالم خوری و.... رو که نگم براتون کلی رعایت کردم چیزای مقوی خوردم وزنم پایینه موندم چرا اینجور شد، حالا همون کوکیوتن رو ادامه بدم یا چیزه بهتری هست؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من برا تقویت تخمک چی بخورم شاید طبیعی باردار شدم، رژیم غذایی و سالم خوری و.... رو که نگم برات ...

ماهییا جون شوهرت رو هم تقویت کن. من شوهرم رو مجبور کردم هر روز با صبحانه دو تا گردو و دو تا خرما بخوره. چون دوست نداشت اوایل غر غر میکرد ولی بعدش عادتش شد. الان ۴ ساله هر روز با صبحانه اش این دوتا رو میخوره.

لیمو لیمو سونو رفتی جانان بی بی چک نمی زنی امروز

نه عزیزم نخریدهمسرم،گفت میشینی گریه میکنی خودتوداغون میکنی الکی همون فرداازمایش بده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من سونوهامو بهت بگم هفته ۵ ۱۰ ۱۲ ۱۶ ۱۸ ۲۳ ۲۸ ۳۵ یعنی خودمم خیالم راحت میشد  بخاطر فشا ...

خدا رو شکر یکم خیالم راحت شد🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ماهییا جون شوهرت رو هم تقویت کن. من شوهرم رو مجبور کردم هر روز با صبحانه دو تا گردو و دو تا خرما بخو ...

این دوماه همش از این چیزا خوردیم ، دارو چی بخوریم هم برا تخمک های خودم هم اسپرم شوهرم

این دوماه همش از این چیزا خوردیم ، دارو چی بخوریم هم برا تخمک های خودم هم اسپرم شوهرم

تجربه من به شخصه میگه، ادامه بدید تا زمانی که ان شااله به نتیجه مثبت برسید.  من همسرم بیشتر از یکسال تقویتی های مختلف بهش دادم. هر چی دستم امد و به نظر خودم خوب بود. خودم کوکیوتن تقریبا ۱ سال مصرف کردم. اینوفولیک، فولیک اسید (فولیک اسید من دوزش ۸۰۰ میکرو گرم بود، بالا نبود ولی همون رو ۴ سال مصرف کردم ، دکترم گفت قطع نکنم و مصرف کنم تا نتیجه بگیرم. ولی خوب معمولا میگن ۳ ماه قبل بارداری حتما باید مصرف بشه ). امگا ۳ هم ۴ ماه استفاده کردم. گاهی ب کمپلکس، ویتامین E ، زینک

تجربه من به شخصه میگه، ادامه بدید تا زمانی که ان شااله به نتیجه مثبت برسید.  من همسرم بیشتر از ...

دیگه چاره ی که ندارم همین چیزا رو میخورم حداقل باعث میشه ی ذره امید تو دلم روشن بمونه

@رزیتا22   عزیزم امروز به نیت شما سوره مریم خوندم ان شالله حاجت رواشی

چقدر به دلم نشست عزیزم خیلی اتفاقی اومدم تاپیک اسمم دیدم کلی ذوق کردم خدادلت شادکنه هزاربرابرش به خودت برسه فدات شم