2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044437 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بار اول صحبت نکردی؟ من ۲۰ تا داشتم ۱۶ تا تشکیل شد

نه بار اول بهم نگفتن برو صحبت کن

الان هم وقت گرفتم بر صحبت کنم

من مرکز ناباروری اصفهان میرم

حالم دیگه از مرکز بهم میخوره

نمیدونم چه مرگم هس

بچه ها کسی بوده که برای هفته 24 براش سونو نوشته باشن. معمولا میگن برای هفته 28 سونو می نویسن دکتر من ...

من سونوهامو بهت بگم

هفته ۵

۱۰

۱۲

۱۶

۱۸

۲۳

۲۸

۳۵

یعنی خودمم خیالم راحت میشد 

بخاطر فشار شریان رحم و هماتوم و بندنافو و 

همین اندازه هم ازمایش میرفتم

😉

سلام عزیزم واقعا همه کارارو کردی دیگه  آزمایش شوهرتم برا میکرو خیلی عالیه  دی اف ای چند‌ ...

سلام مشخصات تخمک رو میزنه یعنی چطور منظور شکا فقط تعداد تخمک؟ یا مثلا میزنن تخمک چطور بوده وضعیتش یکم توضیح میدین؟

سلام عزیزم ب امید خدا و دعای شما ،امروز معلوم میشه و انشاالله ک باشم ، من بار سوم انتقال میدم ولی پ ...

اخی عزیزم پس حتما که بارداری و منتظر خبر خوبت هستیم.

ای بابا چقدر بی فکر بودن . امید به خدا ایندفعه همونی میشه که میخوای.   💞💓

بچه ها میشه من بخاطر کیفیت تخمک هام باردار نشده باشم چون مشکل خاصی نداریم شوهرم اوکی هست خودمم چند ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماست بهم گفتن بخاطر کیفیت پایین تخمک هست.

شما مشتاق انجام میدادین درسته؟

شما داروهای پانکچرت چی بود؟ منم هیچ مشکلی ندارم و این اتفاق برام افتاده و تهش هیچ جنینی تشکیل نشد

من بار اول پانکچر دارو ایرانی زدم ۲۰ تا تخمک ۵ تا جنین ۳ روزه ۸ سلولی شد دو بار انتقال دادم هر سری دو تا جنین دفه اول منفی دفه دوم خارج رحم شد 

من میوم هم دارم دکتر گفت بیا دوباره پانکچر کن تا بعدش عمل ت کنم 

دفه دوم پانکچر یا امپول النوا زدم برا یه هفته بقیه شم ایرانی زدم چون خارجی گیر نمیومد

که اخرش هم اینطور شددکتر دوباره گفت بیا پانکچر ۲ ماه دیگه

بخدا دیونه شدم دیگه

خودتون ازمایش ایمنی وانعقادی دادین؟

من یه جای زندگی می‌کنم که کلا دوتا دکتر زنان و نازایی داره میشه هر کدوم پیامم رو میبینه آیتم های که براتون در مورد آزمایش ایمنی انعقادی دکتر نوشتن بفرستید برام که بگم دکتر اینجا تو سیستم بزنه آزمایش ایمنی انعقادی بدم.چونکه یه بار رفتم دکتر اینجا گفت نمی‌دونم منظورت چیه بگو چی میخوای تا بزنم برات🤦🏻‍♀️سر کارم نمیتونم تا تهران برم که فقط تو سیستم آزمایش ثبت کنن و برگردم🥺

بچه ها کسی بوده که برای هفته 24 براش سونو نوشته باشن. معمولا میگن برای هفته 28 سونو می نویسن دکتر من ...

من هر بار ویزیت میرفتم باید قبلش سونو میرفتم و دکتر فقط با سونو وضعیتمو چک میکرد.

ماماها هم فشارو ووزنمو چک میکردن

انوکسارو تا اخر داشتم

اسپرین هم همینطور

برای هفته ۳۷ هم نوار قلب جنین دادم.

برای سزارین هم نوار قلب خودمو و چکاب کامل ازمایشاتو و مشاوره بیهوشی رفتم.

بعد نامه سزارین رو گرفتم .

😉

بله شما چند تا تخمک داشتی 

دفعه اول دوتا، دفعه دوم 5 تا دفعه سومم دوتا، با اینکه فولیکول زیاد دارم .

این دفعه هم باز تو سونو فولیکول زیاد دارم ولی اخر هفته فرار پانکچر بشم حالا چندتا تخمک بکشن نمیدونم

سی دی مارکر ها کدوم شون مهم تره لطفا هرکسی میدونه بگه 🙏🏻

صفحه4895روبخون عزیزم نوشته،البته اوایل تاپیکم هست متنهامن دارم پیامارومیخونم الان به اینجارسیدم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود