2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
سلام عزیزم من بعد از انتقال منفی واقعا نمیتونم تو مجازی باشم دیدم ۲ بار ازم این سوال رو پرسیدین ...

سلام عزیزم خیلی لطف کردی با این حالت جوابمو دادی شرمندت شدم

انشااله آرامش به زودی نصیب دلت بشه،خدا بهترین هارو برات به زودی تو مسیر زندگیت قرار بده

بتا بالا تو نت نوشته خارج رحم یا مولار هس میترسم😭😭

دوست عزیز اصلا نگران نباش انشاالله ک دوقلو داری من تجربه خارج از رحمی رو دارم خدا نصیب هیچ کسی نکنه ب خودت استرس نده فکرای منفی رو هم بنداز دور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید باران جون متوجه نشدم ینی به خاطر نازک بودن ضخامت یا ضخیم تر بودن؟  

در کل شرایط نامناسب دیواره رحم، که شامل هر دو حالت میشه.

من بارداری دومم شیمیایی بود، تا ۶ هفته بتا داشتم و بالا میرفت البته درست بالا نمی رفت.اول بتا ۱۸۰ بود، بعد سه روز شد ۲۱۱.  تغییرات اندومتر رحم هم داشتم ولی نه ساک دیده شد و نه هیچی. فقط مشخص بود اندومتر تغییر کرده، مثل اینکه آماده پذیرش تخم شده باشه ولی شرایطش کافی نباشه. سه بار به خاطر دردی که داشتم بیمارستان زنان رفتم، اونجا دکتر بهم گفت که اونقدر دیواره رحمت نازک و نامناسبه که بیچاره تخم تشکیل شده سعی کرده بچسبه ولی نتونسته.

من تقریبا ۷ یا ۸ انتقال بودم شدید تب و لرز گرفتم عطسه و سرفه بدن درد خیلی اذیت بودم رفتم دکتر بهم ام ...

باز خدا رو شکر مثبت شدی با وجود سرماخوردگی . انشالله الانم بلا دور باشه ازتون . آره گفت امروز رفتم فقط دیفن هیدرامین و استامینوفن داده بود بهش این میگفت گلو درد و گوش درد دارم . آموکسی سیلین رو حتما بهش میگم که بگیره . انشالله زودتر خوب میشی . مرسی فدات شم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
در کل شرایط نامناسب دیواره رحم، که شامل هر دو حالت میشه. من بارداری دومم شیمیایی بود، تا ۶ هفته بتا ...

ممنونم گلم ک توضیح دادی🌹❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا نشه خورد؟! یه استامینیفون ساده بخور

😭 با استامینوفن رفع نمیشه. فقط نوافن روم اثر داره. دو روزه میگرنم بدجوری میگیره. تا دوشنبه هم دسترسی ب دکترم ندارم. باز الان یکم بهترم انقد حالم بد بود زده بود ب چشمام و باز نمیشد از هم، ب دندونام تمام سرم و حالت تهوع اورده بود. الان فقط ی چشمم و ی قسمت کوچودو از سرم درد داره. داروهامم همون قبلیان. فقط ی سینال اضافه شده و یه دوفاستون. نمیدونم این دو تا باعث تشدید میشن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
داروهاش ال کارنتینین ال ارژنین کیوتن سلنیوم پروفرتیل اسپریژن بود 

عزیزم شما ک مام بودید تا چند روز بعد بهتون گفتن چند تا جنبن تشکیل شده من هرچی زنگ میزنم میگن هشت تا ده روز کاری باید زنگ بزنی بپرسی اخه چ خبره