2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044408 بازدید | 684385 پست
عزیزم انشاالله که میشه اگه هم اینسری نشد ، نا امید نباش شاید خدا کاری کرد طبیعی باردار شدی، چون ۲۶ س ...

کآری از دستم برنمیاد جزء همین صبر کردن ، شاید خدا نخواد هیچوقت بچه دار بشم مثل خیلی ها و باید باهاش کنار بیام سخته ولی باید پذیرفت، فقط امیدوارم توانیم بهم بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
کآری از دستم برنمیاد جزء همین صبر کردن ، شاید خدا نخواد هیچوقت بچه دار بشم مثل خیلی ها و باید باهاش ...

عزیزم چرا میگی دیگه نمیتونم از لحاظ روحی روت فشاره؟؟؟ باور کن هممون درکت میکنیم ماها هم قبل مثبت شدن هممون بهم ریختگی داشتیم من خودم تا مدتها بعد زایمانم حتی داشتم مینشستم ی هو الکی گریه میکردم تپش قلب گرفته بودم ولی خوب بعزم تحمل این سختی ها بهتر از اینه که تا ابد ی جای خالی ای ته دلت باشه و همیشه حسرت بخوری بعد که ی کم سن ات بره بالاتر پشیمون میشی چرا تو همین سن ات بیشتر تلاش نکردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا میگی دیگه نمیتونم از لحاظ روحی روت فشاره؟؟؟ باور کن هممون درکت میکنیم ماها هم قبل مثبت شدن ...

اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوباره تلاش میکنه یکی هم از لحاظ مالی شاید ضعیف باشه ولی انقد روحیه دارو قویه که باز تلاش میکنه، ولی من چی از هر لحاظ داغونم میخوام خودمو آروم کنم یاد این همه قرض و وام میفتم ، یاد دربه دری هام، یاد این که با مامان مریضم چقد اذیت شدیم رفتیم و اومدیم ،یاد شوهرم که تمام وجودشو عذاب وجدان گرفته میگه همش تقصیره منه کاش هیچوقت عاشقت نمی‌شدم که الان زجر کشیدنت ببینم😭😭😭😭😭😭😔😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اگه قبلش ویزیت شده باشی سونو بدون ویزیت هم انجام میدن با این شماره تماس بگیرین 23562215 منم فردا ا ...

بعد اینکه : روز سوم‌ که‌ پریود میشیم با هر دکتری که‌ خودمون‌ بخواییم میتونیم سونو بشیم 

من دکترم مصطفایی هست میخوام داروهامو خودش برام بنویسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوبار ...

تو که هنوز ۲۶ سالته ،بازم وقت داری ،دنیا که به آخر نرسیده انشالله قرضاتونو‌ میدین ‌و ‌دوباره از اول شروع ‌میکنی و هزینه اش هم‌ جور میشه ،یکم به خودت فرصت بده هم از لحاظ روحی بهتر بشی و هم‌ دوباره بتونید هزینه رو‌جور کنید ،خدارو شکر هنوز سنت پایینه از این‌لحاظ نگرانی نداری 

باور کن این پروسه برای همه همش درد ‌و‌ رنجه ، هزینه اش رو‌ هم‌ هممون به زور جور میکنیم ، من خودم به خاطر هزینه بارها کارم عقب افتاده ، هزینه اش هم‌کم نیست که هر کسی بتونه راحت برسونه ، باید تحمل کرد ‌خواهر 

اره زنگ زدم گفتن هیچی ولی تا فردا صبر میکنیم که فک کنم بی فایده ست

توکل به خدا، تا فردا صبر کن ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
داروهای تقویتی چندماه باید برای آقا مصرف شه تا تاثیر بذاره؟

بعضی از ویتامین ها رو از الان تا هر وقتی که به سلامتی باردار بشی، میتونه مصرف کنه. همسر من تقریبا یکسال مصرف کرد.  الان هم گاهی قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ و ب کمپلکس رو میخوره. گاهی هم زینک میخوره

بعد اینکه : روز سوم‌ که‌ پریود میشیم با هر دکتری که‌ خودمون‌ بخواییم میتونیم سونو بشیم  من دکت ...

دکترت الان مصطفاییه؟

اگه آره همون روز سونو شماره پرونده میدی + اسم دکترت

ولی اگه اون روز دکترت نباشه یا کنسلش می کنن یا اینکه دکتر جایگزین ویزیتت می کنه.

به نظرم برنامه دکتر مصطفایی رو داشته باش که چه روزایی اونجا هستن اینجوری خیالت راحت تره

اخه یکی از لحاظ روحی رو جسمی داغون میشه ولی هزینه شو داره خودشو به هر شکلی شده جمع و جور میکنه دوبار ...

عزیزدلم  

اینجوری نگو باور کن هممون مثل همیم، همه با یک دنیا قرض و وام پا تو این راه گذاشتیم. دعا کن تنتون سلامت باشه قرض و بدهی و وام هم پرداخت میشه.

همین الان توی سایت فرزندان غدیر ثبت نام کن ان شاءالله تا حالت بهتر میشه و تصمیم دوباره میگیری قرعه این وام هم به تو بیفته

قوی باش عزیزم، این روزا میگذره...

به خودت زمان بده، امیدوارم خیلی زود خدا حاجت دلتو بده. آمین

فک کنم تشکیل نشه😔 امروز زنگ زدم گفتن تشکیل نشده تا فردا صبر میکنیم امروز ۴۸ ساعت ازش میگذره دیگه فک ...

عزیزم ناراحت شدم برات. خدا بزرگه، ناامید نشو. برای من هم همینطور شده بود. بعد دو روز صبح زنگ  زدند و گفتند تخمک به اسپرم هنوز پاسخ نده، اما عصرش زنگ زدند و گفتند یه جنین تشکیل شده.

ببخشید من جواب دادم، متوجه نشدم از دوستمون سؤال کرده بودی عزیزم    

خوبه که‌جواب دادی عزیزم ،خیلی کامل و ‌واضح بود ،ممنونم ازت 😙

عزیزدلم     اینجوری نگو باور کن هممون مثل همیم، همه با یک دنیا قرض و وام پا تو این راه گذ ...

سلام دقیقا منم میخواستم همین طرح غدیر رو بهشون بگم

منم این ماه نوشتم امروز برام پیام اومد قبول کردن

عزیزم طرح غدیر هجدهم هر ماه قمری ثبت نام میکنه یک هفته بعدشم جواب میاد،من این ماه ثبت نام کردم امروز قبولیم اومد از موسسه

حتما یادآوری تو گوشیتو بزن برا ۱۸ ماه قمری بعد،ثبت نام کن،۱۲ تومان میدن بدون کارمزد شروع کننده خوبیه مبلغش

میشه منم راهنمای کنید من خودم هیچ مشکلی نداشتم هیچی، فقط شوهرم مشکل اسپرم داشت وارد سیکل شدم و با سی ...

ماهییا جون میدونم خیلی سخته، ولی غصه نخوری عزیزم که خودت از پا در میایی.

گاهی علت تخمکهای نابالغ توی پانکچر هورمونهایی هستد که تجویز میشه، یعنی اون هورمونها در میزان تعادلی مناسب بدن نبوده. من هم توی پانکچر ۴ تا تخمک ازم گرفتند، گفتند سه تا نابالغ بود و یکی هم بعد دو روز به اسپرم پاسخ داد. بعدش خیلی مقاله های جورواجور خوندم و به این نتیجه رسیدم که علتش میتونه نامناسب بودن دوز هورمونی تجویز شده باشه.

سلام دقیقا منم میخواستم همین طرح غدیر رو بهشون بگم منم این ماه نوشتم امروز برام پیام اومد قبول کردن

ای جاااااااااانم، الحمدلله رب العالمین

من ایمان دارم وقتی پا تو این راه میذاریم بالاخره یک گشایشی میشه...