2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044062 بازدید | 684356 پست
دیشب همسرم سیرابی گرفت‌گفت بخور حالت تهوع ات بره نه تنها دلم نکشید بخورم همون بوش تمام دلم زیر ورو‌ک ...

این چند وقته غذا نپز که بوش بهت بخوره.از این نون خشک بخور.غذاهاتم بذار سرد شده بخور که بو نداشته باشه.

شروین‌جان نگران نباش عزیزم دختر منم فتق ناف داره به منم‌گفتن‌‌تا ۳ماه جمع نشه یه جراحی ساده داره.منم ...

فتق پسرم قسمت شرمگاهیه.شنیدم درمانش فقط عمله.جراح عمومی گفت عملش سبکه .چاره ای نیس. 

دخترت کجاشه؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز پانکچر کردم چکار کنم هایپر نشم؟چون میخوام برم شهرستان علائمش چیه؟خیلی نا امید ش ...

سفیده ی  تخم مرغ به تعداد زیاد 

مثلا روزی ده تا بخور

،به اندازه ی کافی داروهایی که خوردی هورمون ها رو قاطی میکنه و ادم حساس و زودرنج میشه و گریه اش زود میاد،الان باید مراقب حالت روحی خودت هم باشی

هنوز چیزی معلوم نیست شاید همون ۵تا جنین تشکیل بشه

اگه هم نشدناراحت نباش دوباره با داروهای جدید و... شروع میکنی خیلی ها رو دیدم چند بار پانکچر شدن

به خدای مهربون توکل کن عزیزم

البته کاملا حق داری ناراحت باشی،اگه با گریه اروم میشی کنی گریه کن ولی نزار ادامه دار بشه

بارها اینجاگفتم مسیرمون راحت نیست و باید صبور باشیم خیلی صبور

نافه عزیزم.رفلاکس دخترم خیلی داره اذیت میکنه همش استفراغ میکنه دیگه میترسم بهش شیر بدم

من پدی لاکت تموم کردم.

دوباره رفتم یکی دیگه خریدم.

میگم باز یه دور بخوره

دیشب کولیک کرد باز 

با اینکه امروز ۷۰ روزشه

😉

سلام بچه ها من دارو های قبل انتقالم روشروع کردم ،استرادیول رو میدونم باید روز دوم پریودی شروع کنم،کپسول فرتیل س ام هم هست اون رو باید کی شروع کنم؟از الان که هنوز پری نشدم میتونم مصرف کنم یا اونم مثل استرادیول؟؟؟؟؟؟

دیشب همسرم سیرابی گرفت‌گفت بخور حالت تهوع ات بره نه تنها دلم نکشید بخورم همون بوش تمام دلم زیر ورو‌ک ...

اره خوب میشی ولی الاننم نمیشه نخوری میگم من حالت تهوع نداشتم ولی معدم به شدت اذیتم میکرد برا همین مثلا فقط سه قاشق برنج با ی قاشق خورشت اونم خیلی کم چرب نهایت میخوردم ولی هر دو ساعت ی چی میخوردم مثلا پنج دونه بادام باز دو ساعت بعدش ی چای با ی خرما باز دوساعت بعدش ی میوه کوچیک اینجوری هم تهوع نمیگیری چون پرحجم نیس هم مواد مورد نیاز به خودت و بی بی ات میرسه

سلام دوستان من امروز پانکچر کردم چکار کنم هایپر نشم؟چون میخوام برم شهرستان علائمش چیه؟خیلی نا امید ش ...

عزیزم امپولت چی بود اگه اشتباه نکنم سیناله 

اکثرا سینال همین جوریه منم بالای ۱۵ تا فولیکول داشتم ۸تا تخمک دوتا جنین شد 

با آندومتریوز برات انتقال دادن؟کدوم دکتر میری؟من دوستم اول آندومتریوزش عمل کرد بعدش انتقال دادن هرچن ...

من پارسال لاپراسکوپی شدم بیشتر عمل جراحیم برای این بود که داخل شکمم رو ببینن هیچ کاری برای آندومتریوزم نکردن گفتن گرید ۳ هست😐 و کاریش نمیشه کرد چسبندگی خیلی بالاست😭 نمیدونم چکار کنم خودمم فکر میکنم با این وضعیت نمیشه باید اول اون درمان بشه من از روز اول انتقال زیر دلم درد میکرد درد پریود داشتم لکه بینیم از روز دهم شدید شد دل درد وحشتنااااااک داشتم انگار نیم تنه پایینم داشت جدا میشد رگه های خونی ...... 

چطور میشه با اون وضعیت باردار شد شکمم بزرگ بشه وقتی من با یه اقدام کوچیک اون همه درد و .... دارم کاش یه نفر بیاد وضعیت من رو داشته باشه و بگه چکار کرده، من باید چکار کنم؟ دکترها براشون مهم نیست اصلا 😔

فردا میخوام سعی کنم دکتر اصلی رو ببینم و باخودش مشورت کنم ببینم نظر خودش چیه، یا اگه تونستم توی راهر ...

سلام گلم اگه دکترت نقشینه باشه باید بری اون طرف دم اتاق عمل وایسه میاد بره باهاش حرف بزن منم یه سری همینکار کردم

درخواست دوستیمم قبول کن کارتون دارم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
جانان عزیزم اون جای امپول پروژسترون نمی تونی کاری بکنی امپول ها که قطع کنی خودش‌خوب میشه

ممنون خواهر،کیسه اب گرم گذاشتم یخ گذاشتم هیچ تاثییرنکرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
2810