2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همش میگم نمیشه منو بی هوش کنید موقعه زایمان بهوش بیام 😁😎

چرا آخه.

عزیزم از تک تک لحظه ها لدت ببر.

ب دنیا ک بیاد کلا همه چیز فرق میکنه.

من الان آرزوی یه خواب پیوسته ب دلم مونده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دخترااا‌نمیدونم‌برای بعد انتقال چیااا بخورم؟؟؟؟ با اینک دوتا انتقال قبلمم‌منفی بود واسه این انتقالم هیچی یادم نیس  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

@zizi92    

زی زی بیاااااا گلی احتمالا ۷ آذر انتقال جنین ام می افته چیا بخورم بعد انتقالممم..فقط کله پاچه تو ذهنم واسه صبحونه و ناهارهمون روز انتقالم بخورم..این سری هم کیوتن و امگا و استرادیول دارم عجیب ک امپول پروستروژن دکتر نداد بهم واینک امپول چسب جنین هم دارم تو رحمم تزریق میکنه ی روز قبل انتقالم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم بی بی چک دقیقه این دوستمونم احتمالا بارداری شیمیایی داشته وگرنه الان اینجا اصلا ازمایش خون نمی ...

برای ما هم همینه، میگن ببیی مثبت شد، زنگ بزنیم واسه سونو قلب نوبت میدند معمولا بین هفته ۶ و ۸ یه نوبت میدند. وای من چقدر سر این مسئله حرص خوردم که چطوری با یه بیبی چک میخوان سرم رو شروع کنند. ولی با کمال ناباوری همون هفته ۴ که بیبی مثبت شد با همون بیبی چک ، سرمم رو تزریق کردم.

بهارک جان برا قرص آهن تجربه ای نداری ؟  

پشمالو جون ببخشید من جوابت رو میدم، دکتر من این رو بهم داد که عکسش رو برات میذارم. من مکمل هم فمبیون ۲ میخورم که توش آهن داره ولی دکترم گفت کافی نیست، چون اهن بدنم کمه. از ۱۰ هفته اینو داد.