2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست
خیلی کار درستی انجام دادین ،عمل شدن‌کلا همه چی رو‌به هم‌میریزه ، اشتباهه محضه ، البته برای خیلیا هم‌ ...

دقیقا دکتر ب ما گفت یه بچه بیارین حالا ب هر روشی بعد اگر خواستین عمل کنین.

ک هنوز هم ک هنوزه شوهرم انجام نداده

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی باشه. نگران نباش، اگه مشکلی از بابت انعقادی نداری به حرف دکترت گوش کن. واسه جلوگیری از لخت ...

سلام عزیزم ازمایش که دادم دکتر ژنتیک گفت باید امپول انوکسا بزنی 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
پس دیگه اطمینان کن به دکترت چون اینجوری بیشتر اذیت میشی هی استرس بکشی و فکر و خیال بکنی ان شالله که ...

دکتر دفعه قبل بهم میگفت مصرف این داروها خودشون باعث ایجاد سرطان تخمدان و مشکلات زیادی میشن و دیگه بهتره پانکچر نشی، خواهرمم مشکل رحمی پیدا کردن ومجبور شدن عمل کنن منم خیلی رو این مورد میترسم

عزیزم ازمایش اسپرم شوهرتون خوب بوده؟ منم میخوام راهی پیدا کنم اسپرم پسر زیاد بشه فعلا تقویتی و کاسنی ...

به سلامتی منم میخوام کاسنی بدم فرتیل ایدم میگن جنین پسرو زیاد میکنه شما چی میدید

نه عزیرم سرکلاژ نکردم. ۳۷ هفته و یک روز دنیا اومدن. دهانه رحمم  سانت باز شده بود.

خداروشکر تا ۳۷ رسیدی وزنشون چند بود ببخش میپرسم شما تو باداری نزدیکی داشتین

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دکتر دفعه قبل بهم میگفت مصرف این داروها خودشون باعث ایجاد سرطان تخمدان و مشکلات زیادی میشن و دیگه به ...

اره اینم هست راستش من با اینکه ی بار اونم با دوز کم پانکچر شدم ولی ی سال بعد بارداریم تخمدان راستم بزرگتر از حد طبیعی شده بود و چرخید و در حال مرگ راهی بیمارستان شدم و سریع و اورژانسی رفتم اتاق عمل که دکتر میگفت حفره شکمم پر خون بوده و تخمدان رو برگردوندن سر جاش 

بعد اون دکتر فرستادم اسکن هسته ای و ام آر آی و مشکوک بود به سرطان تخمدان میگفت باید بعد از عمل بعد از ی مدتی به اندازه نرمال برگرده خدا وشکر بدخیمی نیود ولی دکتر گفت بخاطر مصرف داروهای هورمونی اندازش بزرگتر از نرمال شده دیگه این دفعه با دکترم صحبت کردم قرار شد سر سزارینم اگه سز اورژانسی نباشم این تخمدانم رو هم در بیاره میترسم اخرش تبدیل به بدخیمی بشه

چند بار شما پانکچر شدین؟ مشکلتون از اول چی بود؟

یه بار پانکچر شدم . یه بار طبیعی باردار شدم خارج از رحم بود عمل شدم لوله سمت راستمو رو برداشتن تنبلی تخمدان دارم بخاطر همین رفتم ای وی اف انجام دادم البته دکترا گفتن مشکل ندارم و طبیعی میتونم ولی ترس میکردم . البته بعد دخترم ۳ سال بدون جلوگیری هم طبیعی باردار نشدم دیگه نمیدونم مشکل الان اینه که یه لوله دارم یا چیز دیگه . ولی شوهرم هم کاملا سالم بود مشکل منم گفتن تنبلی تخمدان

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
به سلامتی منم میخوام کاسنی بدم فرتیل ایدم میگن جنین پسرو زیاد میکنه شما چی میدید

فرتیل اید قبل بارداری دومم مصرف کردیم بنظرم بیشتر شانس بارداری رو زیاد میکنه تا جنسیت؛ دکتر فعلا کوالی فول و امگا ۳داده منم تغذیه سالم و کاسنی رعایت میکنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
نه بابا الانکه جا داره برا خودش جولان میده بعد که ی کم بزرگتر شه دیگه کمتر جا به جا میشه چون خونش بر ...

الهی 😀😀😀 

حالا من اولین بار ۱۸  هفته بودم همون لرزشای زیر دل رو داشتم بعد خب عادت کرده بودم اینطور حس کنم حرکاتشو 

بعد یه هفته ای کلا کم تحرک بود منم تو گیرودار سرکلاژ بهش توجه نمیکردم 

تو ۲۰ هفته ی شب ساعت ۲ بود چندین بار پشت هم زیر دلم ضربه میخورد و یکمم درد داشت موقع ضربه ینی من تا صب نخوابیدم گریه میکردم که این انقباضه و داره از دست میره بچم صب ب مامانم گفتم گفت این داره لگد میزنه بابا شروع کرده 😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام شوهرم الان زنگ زد گفت منفی بود ممنون از دعاهاتون لعنت به هرچی بی بی چک🥺🥺

متاسفم عزیزم .خدا به دلت آرامش بده .انشالله به زودی دامنت سبز بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@عبدالواحد     دوست ع‍زیزم ‍ امشب به نیت سلامتی امام زمان ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و ...

خیلی ممنونم عزیزم شدیدا به دعاهای شماها محتاجم

خدا حاجت دلت رو بده😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍