2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست
اره عزیزم من سر یکی از پانکچرام کارم ب بستری کشید ،گفتن بخاطر نزدیکی بوده

من به خاطره تخلیه شوهرم میخواستم انجام بدم وگرنه خونه خواهرم هستم اصلا سختیه که کلا پشیمون شدم خودش ی کاریش میکنه😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بعضیا که حتی خونریزی هم داشتن اینجا مال هماتوم یا هرچی بوده با استراحت و اضافه کردن دارو ...

ایشالا که همینطور باشه

دکتر گفت دیگه بیشتر از این نمیتونه پروژسترون اضافه کنه 

هماتوم هم نداشتم دفعه قبل که سونو کرد. میشه تازه بوجود اومده باشه؟

سلام مامان ها و منتظر ها من پس فردا می خوام برم سنو برای قلب جنین برام دعا کنید هم خوشحالم هم خیلی ا ...

الهیکه به سلامت نی نی تودنیابباری خواهری،ب دکترت زنگ بزن شایدامپول یاشیاف اضافه کنه برات،شایدم هماتوم داری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
الهیکه به سلامت نی نی تودنیابباری خواهری،ب دکترت زنگ بزن شایدامپول یاشیاف اضافه کنه برات،شایدم هماتو ...

مرسی گلم اخه بیشتر از این نمیشه دوتا امپول دوتا شیاف استفاده می کنم  امکان داره از امپول انوکسا باشه اگر هماتوداشتم شیش هفته سنو کردم دکتر نمیدید ؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
حالا من گیج و منگول شدم🙃 باورتون میشه همش تو راه کلینیک و خونه قاطی میکنم  یادم میره اشتباهی م ...

به نظر من هم اثر داروهاست و هم فکر و خیال زیاد .من که حتی وقتی همسرم هم باهام حرف میزنه کلا فکرم جای دیگست .بعضی وقت ها از خودم خجالت میکشم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای جان  به‌دلخوش وسلامتی باور کنید بعد از خدا شما ودوستانی که این راه تا انتها رفتید امید ما ...

فدات عزیزم.انشاله نی نی خودت سالم میاد بغلت.بخدا من همش بچه های اینجا و کسایی که مشکل دارن همش دعا میکنم.

مرسی گلم اخه بیشتر از این نمیشه دوتا امپول دوتا شیاف استفاده می کنم  امکان داره از امپول انوکسا ...

امکان داره انوکساروقط کنن براتون اسپرینم میخورین؟والانمیدونم ممکنه بعدش ایجادشده باشه یانه،زنگ بزنیدبه دکترخیالتون راحتتره بعددیگه اخرهفته نمیشه دکتراروپیداکردلااقل بدونی اگه خدای نکرده ادامه دارشدچیکارکنی انوکساروموقت قط کنی یاهرتشخیصی که دکتربده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی گلم اخه بیشتر از این نمیشه دوتا امپول دوتا شیاف استفاده می کنم  امکان داره از امپول انوکسا ...

خوب شد جانان گفت 

به منم مرکز گفتند لک بینی داشتی اسپرین وانوکسا قطع کن

شما هنوز آنکوسا می زنی؟

شادی صدام کنید
عزیزم باید با توجه به آزمایشات شما و همسرتون نظر داد آزمایشات اسپرم ذخیره تخمدان FSH و ...

ممنون از پاسخگویتون،،،ذخیره تخمدانم ۲و fsh هم رو۵/۶بوده.سنم ۴۱ساله. دکترم کاملا بیتفاوته،،چون امکانش نیست برم تهران ،خودمم نمیدونم چیکار کنم،،،سابقه سه بار سقط (۲بار پوچ و ۱بار خارج رحمی) داشتم.و حاملگی ی بار طبیعی و ۲بار با دارو بوده.

اگه تو آزمایش کاریوتایپ، کروموزوم ۸یا ۹بصورت معکوس باشه،آیا باعث حاملگی پوچ میشه؟