2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
عزیزم اورگالترون برای جلوگیری از آزادسازی و اویترل برای آزادسازی .فقط منوپیور برای تحریک تخمدان هست ...

اره چون اولین پانکچرم بود با مقدار دارو و دوز کم شروع کرد دکتر گفت نمیدونیم پاسخ بدنت چجوریه 

که خداروشکر. دیگه نیاز به پانکچر دوباره هم نشد

اخه شوهر من شرایطش فرق میکنه چونdfi بالاست دکتر گفت شب قبل باید تخلیه داشته باشه میخوام ببینم از طرف ...

ای کاش از خود مرکز میپرسیدی.ببین به هر حال احتمال بارداری وجود داره چون تخمک ها روز عمل آزاد میشن و قطعا یه تعداد فولیکول باقی میمونه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گل ها🌹نه ایندفعه یه جای دیگه میرم وقتی زنگ زدم جای جدید بهش شرایطم رو توضیح دادم گفت منفی و مث ...

من‌روز ۱۳ بتام ۲۰۰ بود ینی روز یازده قطعا زیر ۱۰۰ بوده چون هر ۴۸ ساعت بتا دوبرابر میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشاالله عزیزم جنین های شما هم ،هم کیفیتشون هم تعدادشون بالا میشه 🤲🤲🤲😍😍😍 مرسی عزیزم از دعایی ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوبه امیدوارم اولین انتقال نی نی دار بشی

من برای بچه های اینجا تعریف کردم چجوری به شوهرم خبر دادم یادش بخیر چقدر ضایع شدم😂🤕

چیکا جون باز هم تعریف کن .من یادم نمیاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من حالا سر دومی خوب بود باورش شد سر اولی اصلا باورش نمیشد هی میرفت بی بی چک میخرید می گفت بزار🤣🤣🤣

وااااای خدا 😂😂😂😂😂 گناه دارن بیچاره ها .باورش براشون سخته

اخه شوهر من شرایطش فرق میکنه چونdfi بالاست دکتر گفت شب قبل باید تخلیه داشته باشه میخوام ببینم از طرف ...

اها🤔نمیدونم عزیزم .

میتونی زنگ بزنی از منشی دکتر بپرسی عزیزم که خیالت راحت باشه

اره چون اولین پانکچرم بود با مقدار دارو و دوز کم شروع کرد دکتر گفت نمیدونیم پاسخ بدنت چجوریه  ...

خوب خدا رو شکر .فکر کنم تعداد فولیهات خوب بود .فقط منوپیور برای رشدشون داد

چیکا جون باز هم تعریف کن .من یادم نمیاد

اخ ستاره جون از چی برات بگم خواهر😂😂😂😂من قشنگ بی بی رو روی یه تیکه کاغذ چسبوندم زدم به اینه دستشویی و یه متن روش نوشتم براش که از سرکار میاد ببینه. اون موقع اوج کرونا بود و همسرم فوق العاده رو بهداشت حساسه من دوربین گوشیمو اماده کردم که از واکنشش فیلم بگیرم خودمم استرس داشتم شدید خلاصه اومدو رفت تو دستشویی و دید اومد بیرون فقط گفت واقعا؟ من سرخوش دستامو باز کردم رفتم طرفش بغلش کنم اشک تمساحم میریختم یهویی گفت دستامو نشستم صبرکن بشورم بیام🤕🤕🤕🤣🤣من همینجوری برگشتم🤣وای فیلمشو دارم یروز باید سر به نیستش کنم😂

خداياشكرت....❤️ 
خوب خدا رو شکر .فکر کنم تعداد فولیهات خوب بود .فقط منوپیور برای رشدشون داد

اره روز دوم پری گفت فولی زیاد داری تو تخمدونات 

ولی تخمک زیاد نداشتم کلا نه تا داشتم که شش تا جنین بلاست گرید aa شد 

اینجا تا ۴۷سال میگن سن بارداریه و خیلی به ندرت تخمک یا اسپرم یا جنین اهدایی پیشنهاد میدن انقدر داروه ...

دقیقا بدن هرکسی به ی دارویی جواب میده نباید همیشه روش ها مثل هم باشه. من سه دوره هست داروهام همش یکی بوده و جوابشم یکی

اخ ستاره جون از چی برات بگم خواهر😂😂😂😂من قشنگ بی بی رو روی یه تیکه کاغذ چسبوندم زدم به اینه دستشو ...

😂 چیکا جان همسرت از ذوقش دستاشو نشسته بود اول بیاد از شما بپرسه واقعا؟😉

خوب شد با دست نشسته بغلت نکرد عزیزم😂