2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
اره رحم جایگزین رو اطلاع دارم یعنی ۹ سال پیش خودتون باردار شدین تهران رویان انجام دادین؟

من شیراز انجام دادم. نه عزیزم با ای وی اف باردار شدم البته یکبار قبلش خودم باردار شدم که متاسفانه تو 8 هفته سقط شد بعدش ای وی اف کردم که متاسفانه تو هفته 24 دچار مسمومیت بارداری شدم و بچه رو از دست دادم. بعدش دکتر گفت که باید از رحم جایگزین استفاده کنم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شیراز انجام دادم. نه عزیزم با ای وی اف باردار شدم البته یکبار قبلش خودم باردار شدم که متاسفانه تو ...

مبارک باشه عزیزم . انشالله صحیح و سلامت بیان بغلتون . خدارو شکر . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها من ذخیره تخمدانم ۱.۶۵ هست الانم ۳۳ سالمه ،یادمه دوتا پانکچر قبلی تعداد تخمکام ۶یا ۷ تا بیشتر نبود نهایتش،با سینال و hcg و بوسرلین پانکچر شدم تو سیکل لانگ،پریودیهام نامنظمه البته از وقتی لاغر کردم خوب شد منتهی رفتم تو سیکل به دلیل استفاده داروهای هورمونی دوباره دیر به دیر شدم یا به زور آمپول،اینا شرح حال منه 

حالا دوباره دوشنبه نوبت گرفتم برم مطب دکتر قبل از مراجعه به مرکز رویان،به نظرتون خودم پیشنهاد داروهای پرگوریس و اینا که شما گفتین رو بدم؟؟چی بگم دکتر ناراحت نشه یه وقت فکر نکنه من دارم میگم بیشتر میدونم؟از استرس دوشنبه اعصابم خورده،دلم میخواد یه کم رومو زیادتر کنم بگم بهش میترسم نتونم بعدش غصه بخورم 

بچه ها من ذخیره تخمدانم ۱.۶۵ هست الانم ۳۳ سالمه ،یادمه دوتا پانکچر قبلی تعداد تخمکام ۶یا ۷ تا بیشتر ...

دکترتون کیه ؟

من که پیشنهاد دادم دکترم قبول کرد یا راهنماییم کرد ولی چرا فک مبکنی پرگوریس خوبه  خیلی ها اینجا دیدم ناراضی بودن از این دارو 

باز گونال و النوا بگی یه چیزی خیلیا اینجا ازش راضی بودن 

بچه هایی که میگید ما خودمون پیشنهاد میدادیم چی میگفتین؟برخورد دکتر چی بود؟

بگو من دو بار قبلی داروم سینال بوده که نتیجه خوبی ازش ندیدم لطفا داروی خارجی برام بنویسید 

البته میدونید که خارجیا گرونترن

سلام دوستای عزیزم شبتون بخیر یه گندی زدیم ما هر کی میدونه راهنمایی کنه دلشوره گرفتم 

دخترم سرفه میکرد من براش شربت دیفن هیدرامین دادم خورد حالا نگو یه ربع قبلش همسرمم شربت اکسپکتورانت بهش داده خورده الان دخترم خوابه ولی نگران شدم میگم بد نباشه هم زمان دو تا دارو 

چیکار کنم 

بچه هایی که میگید ما خودمون پیشنهاد میدادیم چی میگفتین؟برخورد دکتر چی بود؟

بهش بگو خانم دکتر من داخل سیکلهای قبلیم شرایطم اینطور بود .الان نظر شما چیه که داروها و روش قبلی رو عوض کنیم 

من خودم به دکترم اینجور گفتم اونم خیلی راحت قبول کرد و سیکلم رو عوض کرد که خدا خیرش بده خییییلی بهتر بود نسبت به دو سیکل قبلی م

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها من ذخیره تخمدانم ۱.۶۵ هست الانم ۳۳ سالمه ،یادمه دوتا پانکچر قبلی تعداد تخمکام ۶یا ۷ تا بیشتر ...

کدوم مرکزی دکترت کیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...