2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالیه عزیزم. همیشه قوی باش. مطمئن باش بهترینا در انتظارته. می تونم بپرسم مشکلتون چیه و اینکه ب ...

من پیش بهترین دکترای شهرمون رفتم و ازمایش دادیم هر دومون سالمیم نمیدونم چرا نمیشه 

عکس رنگی ولاپارسکوپی وهیستروسکوپی هم انجام دادم ازمایش پرولاکتین دادم مشکلی نبوده ۴تا جنین گرید a داشتم ضخامتمم قبل انتقال هشت و نیم بود 

خیلی دکترم امیدوارم کرد که حتما برام مثبت میشه که نشد و یه ای یو ای ناموفق هم داشتم ۷ساله همه راه هارو رفتم خیلی به ای وی اف دلم روشن بود که اونم این شد 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من پیش بهترین دکترای شهرمون رفتم و ازمایش دادیم هر دومون سالمیم نمیدونم چرا نمیشه  عکس رنگی ول ...

الهی شکر که مشکلی ندارید و از هر نظر بررسی شدید و سالم هستین. 

درصد موفقیت آی وی اف با توجه به سن متفاوته ولی اگه زیر 35 سال دارید فقط 40 درصد شانس موفقیتش هست.

الحمدلله که تصمیم به ادامه راه گرفتی، زووووود خسته نشو عزیزم و همینطوری به تلاشت ادامه بده. امیدوارم دی ماه با خبرای خوب هممون و خوشحال کنی.

این مدت به خودت استراحت بده و رحمت و گرم کن، اگه تونستی توی برنامه ت بادکش رحم رو هم اضافه کن.

مطمئنم و ایمان دارم خدا جواب صبر بنده هاشو به بهترین نحو ممکن میده.

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خوب شما چ قرصی رو معرفی میکنید  بعد اینکه از الان فولات مصرف کنم دیر نیست؟چند روز دیگه قراره و ...

عکسش رو نمیتونم آپلود کنم

کارخونه OPD Pharma

MTHF-5

Food Supplements 

قوطی پلاسکی سفید نارنجی

۳۰ عددی

کپسول

برای مصرف روزانه است

هرچه مصرفش رو زودتر شروع کنید بهتره

خودش کلینیک داره تو همون خیابون تمام کاراشو انجام میده اونجا داروخونه هم داره قرصهای مثل اووبوست با ...

ان شاالله از این دکتر رستمی نتیجه عالی میگیری

میشه درخواست دوستیم قبول کنی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام ترو خدا اگ کسی میدونه راهنمایی کنه شوهرم ده روز پیش مریض شد یه روز تب شدید گرفت ما شیش ماه تو ا ...

سلام عزیزم دکتر ارولوژی به همسرم گفته بود حتی ی سرماخوردگی ساده هم رو کیفیت اسپرم تاثیر میذاره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..