2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044649 بازدید | 684401 پست
کلسترول بد چیه؟؟چربی خونم بالاس؟؟

لیپوپروتئین پرچگال (HDL :( HDL باعث انتقال کلسترول از سلول به کبد و یا انتقال آن به خارج از بدن به عنوان مواد زائدمی شود. به همین دلیل HDL به عنوان کلسترول خوب شناخته می شود و هر چه سطح آن بیشتر باشد بهتر است.

لیپوپروتئین کم‌چگال (LDL): کلسترول را به سلول‌هایی که به آن نیاز دارند حمل می‌کند. اگر میزان کلسترول موجود بیش از مقدار مورد نیاز سلول‌ها باشد، در این صورت این ماده در دیواره سرخرگ‌ها رسوب می‌کند که این باعث بروز بیماری‌های مربوط به سرخرگ‌ها می‌شود. به همین دلیل به LDL کسترول بد گفته می‌شود.

این آزمایش خیلی دفتش بالا نیست، به تفکیک توی آزمایش براتون مشخص نکرده ولی لب مرز هستش.

باز همه اینها بستگی به جواب همه آزمایشاتتون و جمع بندی کلی دکترتون با توجه به شرایط شما داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما میشه راهنماییم کنین دارو هارو قطع کنم یا ادامه بدم بتام نیم بود 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام هانیه جون خوبی عزیزم میگم یه نگاه به آزمایش میکنی صفحه قبل فکرکنم باشه

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟

دیدم گلم ، خوبه همه چیز شکر خدا، یه عفونت جزئی نشون داده که احتمالا اثر دارو باشه ولی در کل چیز مهمی نیست . 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزمزم ببین یه آزمایش دیگه هم فرستادم میتونی تفسیرش کنی.خیرسرم رفتم دکتر برای ای وی اف همش استرس گرفت ...

نگران نباش آزمایش کلی مربوط به تخمدان و ... نیست کمی تو نوع تغذیه ات تجدید نطر کن غدای سرخ کردنی و اینا کم بخور کمی بالاست کماا استرس نگیری .شاید غدایی که شب قبل خوردی چرب و چیلی بوده .آنزیمهای کبدتم نرماله در مجموع خوبی .جای نگرانی نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره عزیزم برا وقتی ک میگن از ۲۰ پریود بخوری. من گفتم ک با استرومارین ضخامتم بهتر بالا میرف اگه ممکنا ...

احتمالا برای همین باشه .اخه برای من قبل از انتقال داده بود که بخورم ان موقع برای چی داده بود؟ من که نمیخواستم سایز فولیکولام یکنواخت بشه ..احتمالا هزاران کاربرد داره که ما نمیدونیم 😬🤭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ دیدم گلم ، خوبه همه چیز شکر خدا، یه عفونت جزئی نشون داده که احتما ...

هانیل جان، خوبی عزیزم؟ اینجا اومدی خیلی خوشحال شدم من شماها رو می بینم و تیکرتون که خدا رو شکر که داره به پایان نزدیک میشه امیدوار میشم که بالاخره برای منم این روزها میاد. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام عزیزم. خوبی؟ رقتی رویان دیگه؟  منم دو ماه پیش رویان برای تست عفونت مزمن بیوپسی انجام دادم. ...

سلام عزیزم .اا به سلامتی شما هم رویان رو انتخاب کردین ؟ منم با دکتر مصطفایی ویزیت شدم نمیدونم حالا خودشون انجام بدن یا کس دیگه ای ..پس درد خاصی نداشت .بعد چقدر طول کشید از اولش که کار رو شروع کردن تا بیوپسی ؟ بعد یه سوال دیگه روز اول پریود تماس گرفتین وقت گرفتین رفتین یا همینجوری بین دهم تا دوازدهم پریودی رفتین ..ببخشید سوالا زیاد شدن 

سلام به همه عزیزان، من مدت هاست خواننده خاموش، ساکت و آرام این صفحه هستم که با هر انتقال دوستان سرشا ...

سلام عزیزم .ان شاالله بزودی 🤲🌷

بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

عزیزم می دونم شرایط سختیه. ولی خدا رو شکر تو هنوز سنت کمه. من الان 41 سالمه و هنوز ناامید نشدم همه ماها که مشکل ناباروری داریم افکار منفی میاد ولی باید بتونیم باهاش مبارزه کنیم من الان نگاه می کنم همه دوستام و فامیل که بعد از من ازدواج کردم بچه دارن و بچشون بزرگه ولی چه میشه کرد اینم قسمت و سرنوشت ماست. برات دعا می کنم که خدا به دلت آرامش بده. با این دل شکستت برای منم دعا کن. واقعا به دعای شما نیاز دارم🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
الزاما التهاب یا عفونت نیست . عوامل زیر هم میتونه علت بالا بودنش باشه بارداری دیابت بیماری های ...

سلام ببخشید میتونید سوال منو پاسخ بدید من شوهرم از چند سال قبل یه مشکلی داره اینکه مشکل نغوز داره قبلا قرص میخورد بهتر بود ولی الان بعضی وقتا با وجود قرص ببخشی خیلی واضح میگم 🙈بدنش شله تو ابن سینا مشکلمونو گفتیم از داد بار اول گفتن کمی حجمش کمه بار دوم گفتن مشکلی نداره با توجه به اینکه داداشم مشکل واریکوسل داشت با دی اف ای ولی تو ابن سینا گفتن سالمه حالا خیلی شک به دلم افتاده که ایا این میتونه طبیعی باشه در ضمن مشکل استرس اینام نداره چون یه چیز دایمی شده قبلا ماهی یه بار بود الان اصلا بدونه قرص نمیشه بعضی وقتام با قرصم بدنش شله

در صمن پارسالم یه بار باردار شدم وقلبشم تشکیل شد ولی تو نه هفته رشدش متوقف شد

لطفا اگه کسی دیگم میدونه جواب بده 

ببخشید خیلی فک زدم خیییییلی رو مخمه این قضیه

بچه ها من حالم خیلی بده .واقعا نمیدونم اثر داروهاست یان .ولی همش دارم منفی فکر میکنم.حس میکنم رسیدم ...

این طبیعیه منم دقیقا همینجورم  واقعا حق مون نیس کاش خدا هیچ زنی رو با مشکل بچه دار شدن امتحان نکنه😔 کاش همچین چیزی تو دنیا نبود اخه واسه یه زن مهم‌ترین چیز مادر شدن کمبودش خیلی سخته انگار مثل بقیه نیستی و باعث میشه دور بشیم از آدما ناخواسته به سمت افسردگی کشیده میشه آدم