2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044458 بازدید | 684390 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التهاب یا عفونت تو بدن داره مورد آخر زیاده عددش

اره ولی موقع که پریود بودم دادم ربطی نداره بهش؟؟تو اینترنت نوشته بود که نمیدونم والله خیلی میترسم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز دلم ضخامت رحم معمولا از یک روزی دیگه ثابت میمونه، تا قبل از روز چهاردهم سیکل قابل اتکا هست بعد ...

سلام هانیه جون خوبی عزیزم میگم یه نگاه به آزمایش میکنی صفحه قبل فکرکنم باشه

وقتی خدا مصلحت ببینه هیچ چیزی غیر ممکن نیست. ان شااله خدا به زودی واسه همه دوستان این جمع به سلامتی ...

منم یکی دوستام اصلا پریود نمیشد در سال تخمک کشی هم کرد پنج تا جنین بی و سی فقط تشکیل شد براش هر موقع میخولست سیکل شروع کنه مجبور بود آمپول پروژسترون بزنه تا پریود بشه و آمپول شروع کنه جنین هاش هم نه تعداد نه کیفیت بالایی نمیشد انتقالم داد منفی ولی خودش طبیعی باردار شد باز یکی دوستام ۹سال ناباروری داشت جنین هاش ده تا شد که همش سی و دی بود فقط چند تا دونه بی داشت همه رو انتقال داد منفی شد ولی خودش باردار شد میخوام بگم لقاح مصنوعی هم شرط نیست امکان داره کسی خودش طبیعی بشه خداروشکر که لطف خدا شامل حالتون شد🌹

اره ولی موقع که پریود بودم دادم ربطی نداره بهش؟؟تو اینترنت نوشته بود که نمیدونم والله خیلی میترسم

نه ربط به پریود نداره حتی اگه دندون درد هم داشته باشی باعث میشه عددش بالا بره و حتما مال عفونت نیست گفتم که یه التهاب یا درد هم ممکنه آز رو بالا نشون بده یا حتی اگه اخیرا کرونا گرفته باشین خدایی نکرده 

الزاما التهاب یا عفونت نیست .

عوامل زیر هم میتونه علت بالا بودنش باشه

• بارداری
  • دیابت
  • بیماری های قلبی
  • کم خونی
سلام دوستان دکتر بهم قرص استرادیول داد از روز بیستم پریود روزی دوتا خورد تا ده روز...چند روز بعد قطع ...

بچه ها میگن اینجوری جلو پریود رو نمیگیره و سر موعد خودت پریود میشی. من ماه پیش اینجوری بودم و سر موعد خودم که دو روز بعد قطع استرادیول بود پریود شدم. البته گاها واکنش بدن ها با هم فرق داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه هنوز عزیزم. سخته کمی، یه چیزی باید انتخاب کنم هم به خانواده شوهر بخوره هم به خانواده خودم🤭

اره اسم انتخاب کردن برا ماها که ایران نیستیم سخت تره باید ی اسمی بزاریم که تو اجتماع اینجا هم تلفظ اش راحت باشه و اینجا هم باشه و ایران هم باشه و کلی اسمها رو نمیتونیم بزاریم 

الزاما التهاب یا عفونت نیست . عوامل زیر هم میتونه علت بالا بودنش باشه بارداری دیابت بیماری های ...

عزمزم میگم خطرناک نیست؟؟خیلی استرس گرفتم 

عزمزم میگم خطرناک نیست؟؟خیلی استرس گرفتم 

معمولا پزشکتون نتیجه آزمایش ESR‌ رو با سایر تست های تخصصیتون جهت تائید تشخیصش مقایسه می کنه.

مشکل کلیه یا تیروئید ندارید؟

آزمایش خودایمنی دادید؟

معمولا پزشکتون نتیجه آزمایش ESR‌ رو با سایر تست های تخصصیتون جهت تائید تشخیصش مقایسه می کنه. مشک ...

فعلا جوابشون نیومده حالا یه آزمایش دیگه هم هست

بله توسیکل رو میدونم برای افزایش ضخامت میدن ولی قبلش رو نمیدونم شایدم میخوان ضخامت بره بالا بعد با پ ...

نه من پرسیدم گف برا ضخامت نیس. یکی از دوستان اینجا هم میگف که برا تنطیم فولیکول هاست که هم اندازه رشد کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱