2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044453 بازدید | 684390 پست
عزیزم نوبت زود میده؟  سونو واژینال خودش انجام میده یا نه؟

ببین مثلا برای شوهر من آزمایش دی اف ای ننوشته بودن حالا دکتر رستمی فورا براش نوشته خودمم میخواست هیسترو کنه دیگه بهش گفتم پارسال انجام دادم سونو سه بعدی برام انجام داد.همینش خوبه که وقتو هدر نمیده اول همه چکاب کلی میکنه بعد دیگه میره سراغ تقویتی و تخمک کشی.بنظرم برای ماکه تهران آزمون خیلی دوره اینجا گزینه خوبی باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خب معمولا تو سیکل های انتقال که آنست بیوتیک میدن چه کاریه درد بکشیم و بیوپسی بشیم 👀🤷🏻‍♀️

سلولهای پلاسما یه جور سلول دفاعی بدنه که نشون دهنده عفونت مزمن هست و  با این عفونت سطحی فرق داره.

من که نوشتم دو دوره انتی بیوتیک مصرف کردم. انتی بیوتیکهام تتراسایکلین، مترونیدازول،  اموکسی کلاو بود و هر دفعه یک ماه بعد مصرف مجدد بیوپسی شدم اصلا تاثیری نداشت و تعداد سلولهای پلاسما همچنان بالا بود، به پیشنهاد دکترم ۱ ماه شیاف لاکتورفلور استفاده کردم و بعدش هم ۱ ماه شیاف واگیسان .

نوشتم من اصلا هیچ علائمی از عفونت معمولی نداشتم ، نه خارش، نه ترشح و.‌‌. مرتب هم سالی یه بار میرفتم دکتر زنان معاینه ، دکتر زنان با برگه pH داخل واژن رو چک میکنه و همیشه میگفت عفونت ندارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم 😬😬 شایدم آنتی بیوتیک ندن .چون اصلا اطلاعی در موردش ندارم .😬 شاید کار دیگه ای انجام میدن ...

ان شااله که اصلا مشکلی نداری و همه چی نرماله. ولی تجربه من میگه اگه خدای نکرده سلولهای پلاسما بالا بود علاوه بر انتی بیوتیک به دکترت بگو بهت شیاف لاکتورفلور بده. این شیاف باکتری های مفید رحم هست و در حقیقت هیچ ضرری نداره با این کار انگار جمعیت باکتریهای مفید رحم رو میتونی مجدد بازسازی کنی. یا اینکه شیاف هایی که واسه تنظیم pH و محیط بهینه رحم هستند، هیچ ضرری نداره ولی کمک میکنه که رحم توی شرایط بهینه قرار بگیره.

خانمای که تو پروسه ای وی اف هستید خواهش میکنم قبلش بخودتون برسید هم شوهر هم خودتون برسید پیاده روی و ...

تقویت که خوبه-هرکسی میره تو سیکل بهتره قبلش تقویت کنه اما مثلا شماهایی که قبلا سیکل ناموفق نداشتید نمیشه گفت که تقویت خیلی کارساز بوده شاید اصلا بدون تقویت هم جوابگو بودن دارو براتون،یه کسی که چندین بار منفی شده ولی با تقویت جواب گرفته باشه بهتر میشه تشخیص داد که چقدر مهمن این داروها خداروشکر شما میگین دونفر سالم بودین تلنگر دارویی لازم بوده من خودم شش ماه تقویت کردم خیلی هم تکون نخورد البته بدنا فرق دارن👍🏻اما بازم دنبال تقویت هستم به هرحال آدم چنگ میندازه به هرچی که ذره ای کمک کنه بهش

شما بعد از درمان همین طبیعی باردار شدین؟

اول از همه خواست و مصلحت خدا بوده. ولی به نظر خودم استفاده از شیاف ها بی تاثیر نبود. من خیلی پیگیر بودم. کلا مشکلاتم زیاد بود، هم اتوایمنی بالا داشتم که سرم اینترالیپید تجویز شد برام. هم مقاومت به انسولین که متفورمین می خورم و هم Tpo و TAk بالا بود که سه ساله قرص تیروکسین ۲۵ میخورم. یه ماه اول بعد مثبت شدن بیبی چک هم شیاف واگیسان رو استفاده کردم البته با تجویز خودم! واسه مصرف هر چیزی خیلی تحقیق میکنم و مطالعه میکنم. .

اول از همه خواست و مصلحت خدا بوده. ولی به نظر خودم استفاده از شیاف ها بی تاثیر نبود. من خیلی پیگیر ب ...

خداروشکر عزیزم شما انگار مشکل تخمک و اسپرم نداشتید همون مشکلات رحم و ایمنی بودن در واقع که با پیگیری حل شدن انشاالله سالم بغل کنید کوچولو رو😍🌹

مرسی عزیزم .ان شاالله شما هم خیلی زود نتیجه بگیرین 🤲🌷

قربونت عزیزم .انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🌹

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانم ها نوشابه انرژی زا چه قبل انتقال چه بعد انتقال به هیچ عنوان نخورید !!! حتی روی قوطیش هم نوشته ...

عزیزم شما اومدین باز من یه سوال شد برام🙈شما من عکس دادم دیدین بنظرتون وقتی رحمم پولیپ آندومتر داشت و دوبار هیسترو کردم و لوله هام هر دو کینک بود تازه با ای وی اف هم  جنین گرید آ نداشتم اصلا امکان طبیعی وجود داره؟بنظرتون بفکر تخمک اهدایی باشم یا با تخمک خودم تو مرکز بهتری مثل مام امتحان کنم-یا اصلا اگه تخمک اهدایی خواستم با این رحم و لوله امکان بارداری دارم یا شاید اونم نشه؟

عزیزم شما اومدین باز من یه سوال شد برام🙈شما من عکس دادم دیدین بنظرتون وقتی رحمم پولیپ آندومتر داشت ...

داروهای پانکچر خودش باعث رشد پولیپ ها میشن.

تخمک بی کیفیت به عوامل زیادی از جمله سن، ذخیره تخمدان، FSH، ... بستگی داره و پانکچرهلی قبلیتون تشون میدن تخمکهاتون قوی نیستند. یه مشکل دیگه اینه تخمک های ضعیف احتمال اینکه عامل ژنتیکی نداشته باشند زیاده (تخمک لقاح پیدا میکنه، تبدیل به جنین میشه، انتقال مثبت میشه ولی بارداری پوچ هستش و در سونو هفته شش مشخص میشه)

اگه میخواید مجدد خودتون پانکچر بشید باید بعدش تخمک هاتون رو فریز کنید، هیسترو بشید دوران نقاهتش بگذره و در شرایط مطلوب رحم انتقال رو انجام بدید.

تخمک اهدایی حداقل به دلیل سن اهدا کننده یا بارداری های موفق قبلیش یه تخمک قوی هستش و احتمال گرفتنش بیشتره و ربطی به سایز لوله هاتون نداره ولی قبل انتقال از سلامت رحمتون اطمینان حاصل کنید. 

و امکان بارداری طبیعی تا قبل از یائسگی برای همه کم و بیش هست

ایشالا منم این دوران رو به خوشی بگذرونم الان ۳ روزه دخترم بدجور مریض شده یکسره سرفه میکنه ۳ باره دکت ...

این مریضی خیلی فراوون شده مواظب باشید حسابی. عزیزم چرا گریه اخه. انشالله بسلامتی بغلشون میکنی توکلت به خدا باشه❤️

خداياشكرت....❤️ 
ان شااله که اصلا مشکلی نداری و همه چی نرماله. ولی تجربه من میگه اگه خدای نکرده سلولهای پلاسما بالا ب ...

باران جان ممنونم از راهنماییت .ازنوشته اتون اسکیرن گرفتم تا یادم بمونه و بعدا به دکتر بگم .مرسی 😍🌷خدا نی نی نازت رو حفظ کنه😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...