2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
اون موقع همه چی خوب بود سه چهار روز پیش ی مشکلی واسم پیش اومد ک استرس و ترس شدیدی گرفتم یهو خودمو پر ...

شما که دو قلو بادارید خیلی باید مراقب باشید

واقعا همه جوره باید هواتون داشته باشند 

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما بعد از انتقال حتما باید توالت فرنگی استفاده بشه؟از فردا میرم سرکار اونجا نداره کلا فقط پنج روز اول فرنگی استفاده کردم اونایی که مثبت شدین همش فرنگی استفاده کردین؟

سلام به همگی 

دوستان من هیچ چیز راجع به تغذیه نمیدونم . از دکتر هم نپرسیدم. چیا باید بخوریم چیا نباید بخوریم؟ اینقدر ذهنم درگیر بوده که اینا از یادم رفته. از تخمک کشی آدم استرس داره تا مثبت شدن و تشکیل جنین و قلب

سلام میشه راهنمایی,کنید که من روز دهم انتقالم امپول هپارین و شیاف پروزسترون و استرادیول مصرف میکنم علایم خاصی ندارم سینه درد دارم فقط,ک شاید عوارض دارو باشه بنظرتون طبیعیه?

دخترا تاپیک زدم کسی جواب نداد میگم من از وعده های غذا فقط صبحونه خوب می خورم به دلم می شینه 

به نظرتون‌مربای بالنگ ضرر داره زیاد خوردنش؟

از ۸ صبح تا الان چیز درستی نخوردم الان امیدم فردااست که 

بالنک وچایی بخورم

شادی صدام کنید
سلام میشه راهنمایی,کنید که من روز دهم انتقالم امپول هپارین و شیاف پروزسترون و استرادیول مصرف میکنم ع ...

سلتم عزیزم منم اینارودارم باامپول پروژسترون،اره طبیعیه ممکنه پادردوکمردردودرهای پریودی سنگینی سینه ودردسینه واینام داشته باشی ممکنم هست هیچی نداشته باشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دخترا تاپیک زدم کسی جواب نداد میگم من از وعده های غذا فقط صبحونه خوب می خورم به دلم می شینه  ب ...

هرچیزی متعادلش خوبه خواهر،من نشنیذم بالنگ ضررداشته باشه،نوش جانت باشه ولی سعی کن مربای به البالووچیزای دیگم تنوعی استفادع کنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
هرچیزی متعادلش خوبه خواهر،من نشنیذم بالنگ ضررداشته باشه،نوش جانت باشه ولی سعی کن مربای به البالووچیز ...

مرسی عزیزغذام خیلی محدود شده

شما روز چندم انتقال ات؟

شادی صدام کنید