2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
زنده باشی مامان مهربون. اره فداتشم به ازمایشت دقت کن خدایی نکرده اگر دفع پروتئین جلوش مثبت زده باشه ...

میدونم عزیزم منم بیشتر از همین نی نی سایت و تجربه دوستی عزیرم مث شما استفاده میکنم 

اخه ما با هزار بدبختی باردار شدیم خودمون باید حواسمون باشه 

قطعا همه براشون بچشون مهمه حتی اونی ک راحت باردار میشه ولی برا ما خدایی نکرده کوچک ترین خطا هدر رفتن تمام زحماتمونه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
میدونم عزیزم منم بیشتر از همین نی نی سایت و تجربه دوستی عزیرم مث شما استفاده میکنم  اخه ما با ...

اره واقعا اینقدر برای بدست اوردنشون زحمت کشیدیم که هیچکس نمیدونه چی به ادم گذشته. الان استراحتاتو بکن خواهر بعدا مثل‌من ننه غرغرو نشی خیلیه😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا اینقدر برای بدست اوردنشون زحمت کشیدیم که هیچکس نمیدونه چی به ادم گذشته. الان استراحتاتو بک ...

ای جونم 😂من این بچه به دنیا بیاد خودم نشونش میدم 😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزییییزم به زودی دلت شاد میشه من گفتم حتما لکه های لانه گزینی بوده ، پس برای پریدی بوده؟ با آمپول و ...

نمیدونم به هر حال هر چی هست از بارداری و لانه گزینی نبود خیلی ناراحتم بتام وحشتناک پایین بود نزدیک صفر

میگم نکنه دکتر  جنین ها رو خوب تو رحم نذاشته، چون وحشتناک دردم اومد و گفت دهانه رحمت بسته س!!! دکتر نزدیک دو ساعت تاخیر داشت شاید جنین ها تو این مدت تاخیر، خراب شده باشن! دکتر اومد داغون و مریض بود آنفلوانزای شدید داشت!

والا همه چی خوب بود گرید جنین ها  A و وضعیت رحم تو سونوگرافی خوب زدن سه خطی بود آندومترم روز انتقال ۱۰ شده بود و ....

همه چی هم رعایت کردم تو این مدت، باورم نمیشه😔😔😔😔

اره عزیزم برا منم همینه  با همین سایز عمل کردن چون داروهای انتقال رو استفاده کنی اگه پولیپی با ...

اره این رو یه دکتر دیگه هم بهم گفت ،که داروهای تخمک کشی وقتی چندین دوره استفاده کنید مخصوصا اگه دز بیشتر باشه باعثش میشه داروهای انتقالم که باز هورمونی همین استرادیول و پروژسترون اونا هم هستن بدن داغون میشه دیگه🤦‍♀️

اره عزیزم برا منم همینه  با همین سایز عمل کردن چون داروهای انتقال رو استفاده کنی اگه پولیپی با ...

توی مام هیستروسکوپی هزینه ش چقدره؟بعد تکمیلی دارم آنلاین کم میکنن یا هزینه رو باید بدم بعد از بیمه پولش رو پس بگیرم؟

سری قبل ۲۰ تخمک و ۱۰ جنین که کیفیتشون متوسط بود همه رو انتقال دادم منفی شدم  این سری ۱۵ تخمک و ...

ببخشید اذیتت میکنم یعنی هم اهواز هم مام دارو ایرانی و سینال داشتید میخواستم بدونم دارو تغییر آنچنانی نداشت و دلیل جواب گرفتن تون محیط آزمایش و توجه به تسه و اینا بوده میشه بپرسم تحرک و مورفولوژی همسر در چه حد ضعیف بوده اخه شوهر منم ضعیفه اما با مکمل ها بالاتر میاد باز و میگن خوبه تسه و اینا نمیخواد

امید به خدا یعنی اگر مثبت بشه خیلی ها باید امیدوار بشن چون جنینم حداقلی بود میگن ناف تیر بکشه ن ...

منم تا حالا انتقال ندادم تجربه ای ندارم ولی از دوستانی که انتقال دادن و‌میگفتن نافشون‌ تیر میکشه نشونه ای خوبی بوده 

بله امید به خدا ، خدا بخواد میشه ، پانکچر و انتقالت کدوم ‌مرکز بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=258542671]بله گلم تا ۲۰۲۴ انقضا داره ولی میگم روش نوشته توی یک ماه باید استفاده بشه،یعنی روزی ۳تا[/QUOTE

این که نوشته ۳ تا استفاده بشه توی یک ماه به خاطر تاثیر گذاریش هست که بهتر تاثیر بذاره وگرنه بقیه اش اگه‌بمونه برای بعد هم‌مشکلی نیست خراب نمیشه اگه‌تاریخش نگذره ، من خودم قبلا روزی یکی از این قرص میخوردم البته یه مکمل غذایی دیگه هم داشتم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الان سرچ کردم نوشته بود برای افزایش تولید پروژسترون بدن هم هست، احتمالا برا همین بهتون دادن

اچ سی جی هورمون بارداری که باعث میشه آزمایش بتا و بی بی چک مثبت کاذب بشه و دلیل دادن این آمپول تو انتقال برای تغذیه به جنین و اینکه جنین محیط رحم رو بخاطر هورمون بارداری که ترشی میشه آشنا بدونه به نوعی گولش میزنن😂و باید تو روزهایی که گفتن زده بشه چون روز دوم مال رشدش و چند روز بعد هم مال لانه گزینی بهتره وقتی دیرتر تزریق بشه یعنی اون استفاده لازم رو نداشته ولی مشکلی تو پریود شدن ایجاد نمیکنه و زدنش چه جنین گرفته باشه چه نه ضرر نداره اگه فایده نداشته باشه

واسه من هر سه بار بدون بیهوشی بود. واقعا درد داشت، دردش خیلی بیشتر از معاینه است. دیگه به اندازه یه ...

یعنی اگه بخوایم آزمایشش رو بدیم باید بگیم آزمایش سی دی56و۱۳۸ رو میخوایم کافیه؟ یا آزمایش ادرار می‌خواد  فکر میکنم در واقعی کاری که برای شما انجام میدن مثل پاپ اسمیر؟بخاطر انتقال منفی انجام دادید یا داشتن عفونت؟ بعد اینکه میگید آلمان آزمایش رو قبول ندارن یعنی امکان داره با خون مشخص نشه و میگن از روی نمونه برداری رحم بهتر معلوم میشه؟