2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
چه جالب چرا من فکر میکردم رویان دولتیه😂 پس نوبت گرفتنش وقت میگیره😔 ممنونم عزیزم ،موفق باشی

رویان دولتی نیست ، خصوصی ام نیست ، نیمه دولتیه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اتفاقا آدم‌تو بارداری خیلی عصبی میشه ،گریه هم میکنه ،چون هورمونا کلا به هم‌میریزن و حساستر میشی ، به ...

ممنونم که وقت گذاشتی تایپ کردی

بله واقعا همه‌چیز آدم بهم می ریزه

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالاتم رو میپرسم که هرکدوم از اعضای تاپیک آنلاین شدین این لطف رو در حقم کنید راهنمایی کنید که آیا من به تخمک اهدایی احتیاج دارم؟یعنی با تخمک خودم نمیتونم باردار بشم؟ بار سوم انتقالم هست و همه رو تو یک مرکز تو یزد انجام دادم بار اول روزی دوتا هاش ام جی و دوتا گونال زدم ۱۶تا تخمک شد ۶تا جنین گرید B-موقع انتقال گفتم میخوام بلاست بذارم سه تا ظرف رو در اوردن و فقط دوتاش بلاست شد اونم گرید سی و آزمایشم منفی،بار دوم بهم از ده روز قبل پری هورمون رشد سیناتروپین دادن و از دوم پریود به همراه هورمون رشد سینال و هاش ام جی اضافه شد ۲۰تا تخمک داد ولی ۴تا جنین شد باز گرید B-بار سوم که الان باشه از دوم پریود دوتا گونال و یکی هاش ام جی که ۹تخمک و ۴جنین گروهB-دوباره گفتم میخوام بلاست انتقال بدم شدن سه تا جنین بلاست که دوتاش گرید B و یکیشCیعنی سه تا انتقال دادم روز شنبه.

با این تعداد تخمک و جنین و انتقال های منفی قبلیم اگه خدایی نکرده باتوجه به بی بی چک امروز جواب همین باقی بمونه برای شروع مجدد چه کاری انجام بدم که احتمال موفقیتم بالا بره شما بودین مرحله بعدی چکار میکردین؟ 

سوالاتم رو میپرسم که هرکدوم از اعضای تاپیک آنلاین شدین این لطف رو در حقم کنید راهنمایی کنید که آیا م ...

تعداد تخمکهات که خیلی خوبن ،شاید اسپرم ضعیف هست که‌ جنینات ضعیف میشه 

قبل پانکچرا ویتامین خورده بودین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

یه بیوگرافی درمان از مشکلات خودمو و شوهرم بگم بهتون شوهرم واریکوسل گرید یک داره اما گفتن چون قبلا گرید ۳بوده عمل کرده و الان شده‌یک،مجدد عمل نکنه بهتره- فتق دوطرفه داره ۸میلی و ۱۲میلی-کیست بیضه یدونه داره-لوله مجاریش تو عکس رادیولوژی گرفتگی داره اما با این وجود جواب آزمایش اسپرمش تو مرکز ناباروری تعدادش ۹۰ میلیون - تحرک شتاب دار۴۰ وحرکت کندش۱۰ بقیه هم بی حرکت که تحرک تو رنج نرمال که زده بود بالای ۳۲ پس تحرک هم اوکی- مورفولوژی بین دو و سه هست یعنی گاهی تو آزمایشات ۲ و گلهی۳ میشه این اعداد با مصرف بهترین مکمل ها بوده وگرنه اولین بار که آز دادیم اعداد پایین بود اما سر همه میکروهام آزمایشش همین رنجی که فرستادم بوده.

تعداد تخمکهات که خیلی خوبن ،شاید اسپرم ضعیف هست که‌ جنینات ضعیف میشه  قبل پانکچرا ویتامین خورد ...

مرکز مام رفتم گفتن که ما از آزمایش شوهرت میتونیم خوب هاش رو جدا کنیم تخمک رو اهدایی بگیر منم دیگه نرفتم مام😔اگه یخورده سخته کنار اومدن با قضیه اهدایی 

اول اینکه یک ساعت پیش بی بی چک زدم روز پنجم انتقال جنین بلاست بودم و منفی شد خیلی روحیه م رو باختم ا ...

عزیزم روز پنجم خیلی زوده ان شالله مثبت میشی منم که روز پنجم بی بی چکم مثبت شد بعد ی ربع ساعت ی هاله انداخت که همسرم می گفت توهم زدی در این حد کمرنگ 

من هیچ علامتی نداشتم تا هفته شش و هفت من معده درد و علایمم شروع شد 

عزیزم روز پنجم خیلی زوده ان شالله مثبت میشی منم که روز پنجم بی بی چکم مثبت شد بعد ی ربع ساعت ی هاله ...

من سینه هام سفت نشده،دل درد پری ندارم،پا درد یا هر نشونه ای ندارم-گاهی میگم حداقل بخاطر آمپول پروژسترون و داروهایی که دارم باید یه علامتی ایجاد می‌شد اخه مگه میشه هیچی هیچی نباشه

تعداد تخمکهات که خیلی خوبن ،شاید اسپرم ضعیف هست که‌ جنینات ضعیف میشه  قبل پانکچرا ویتامین خورد ...

چه داروهایی پیشنهاد میدین برای کیفیت تخمک و اسپرم؟ شوهرم که فرتیل آید-ال کارنتین-کیوتن-آندروفرتی-حتی آمپول سینال اف-و قرص کلومیفن دکتر دادن فولیک اسید-انواع ویتامین ها مثل زینک ای سی دی و...امتحان کردن من فکر میکنم با توجه به آزمایشش اونقدر بد نیست که ما نخوایم انتقال مثبت داشته باشیم

داروهای تقویتی خودت قبل از پانکچر خوردی ؟؟ چند سالته؟؟ وزنت نرماله؟؟

خودم قبل تخمک کشی آخری که الان انتقال دادم -به مدت شش ماه آووابوست خوردم-یک ماه ژل رویال استفاده کردم-یک ماه قرص کیوتن-فولیک چندین ماه قبل-متفورمین هم چندین ماه روزی سه تا دکتر داده بودن ویتامین های معمول مثل آهن و ای و دی و ...هم درکنارشون داشتم دیگه باید چی میخوردم؟