2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی شما نه عزیزم نگفت تا سونو انومالی نمیگن اول دی بهم وقت انومالی دا ...

حالا دیگه میتونی یکم از استرست کم کنی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=258196750]مرسی عزیزم باشه ادامه میدم    کاش زودتر تموم بشه ، به خدا خودمم با شرمندگی میام سوال 

شرمنده برای چی عزیزم این تاپیک برای سوال پرسیدن دیگه

امیددارم به زودی زود در مورد سونوهای باداری ات سوال بپرسی

شادی صدام کنید
ای جان دلم مبارک اش باشه روزی تمام چشم انتظارها این خرید کردن ها

الهی امین 

شکمم هم ی کم داره میاد جلو دیگه برا خودمم لباس بارداری خریدم 

دیدم اگه برا دخترم نخرم جرات ندارم برم خونه دیگه برا اونم ی بلوز شلوار خریدم 🤣🤣🤣اومدم خونه به همسرم میگم عیالوار شدیم ها🤣🤣

الهی امین  شکمم هم ی کم داره میاد جلو دیگه برا خودمم لباس بارداری خریدم  دیدم اگه برا دخ ...

الهی 

خدا دخترتو برات حفظ کنه،نی نی جدیدم به سلامتی به دنیا بیاد،خودت و همسرتم شالم باشین و سایتون سالیان سال رو سرشون باشه 

حالا که خریدی همسرتم بی نصیب نمیذاشتی🤣🤣

الهی  خدا دخترتو برات حفظ کنه،نی نی جدیدم به سلامتی به دنیا بیاد،خودت و همسرتم شالم باشین و سا ...

ممنونم عزیز دلم 🥰🥰من وقتی باردارم و استرس دارم همش باهاش دعوا میکنم🤣🤣بعد دیروز میگفت کاش می شد من خودم باردار میشدم 🤣🤣🤣حالا برم براش لباسم بخرم 🤣🤣🤣همینکه امروز خوشحال بودم و از دعواهام بی نصیب بود کلی بهش حال دادم🤣

الهی امین  شکمم هم ی کم داره میاد جلو دیگه برا خودمم لباس بارداری خریدم  دیدم اگه برا دخ ...

ای جانم خریداتون‌مبارک باشه پس یه روز خیلی خوب بودی 

خوشم میاد زندگیامون شبیه هم من یه هفته قبل از هر سونو حکومت نظامی از سونو میارم همه چیز به حالت عادی بر می گرده شبی که می خواستم فرداش بی بی چک بزنم استرس داشت منو می کشت فکر کن ساعت ۱ شب با شوهرم دعوا کردم.

شادی صدام کنید