2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
منم باید انجام بدم با همسرم متفاوت ازمایشگاه به آزمایشگاه رویانم نفری ۹۰۰ میگیره 

ب نطرتون ضروریه انجامش؟

از مرکز قبلیم زنگ زدن گفتن چند جلسه گداشتبم بررسی کردیم دو پیشنهاد داشتن گف چون تخمک کیفیت پایینی داره تخمک اهدایی بگیریم ( اصلا موندم تا حالا همیشه حرف سر ضعف اسپرم بود یهو الان برگشته میگه تخمک. گفتم از کجا میگین تخمک کیفیتش پایینه گف چون تعداد کم تو هر پانکچر دارین. مگه تعداد ربطی ب کیفیت داره اخه؟ اتفاقا بار قبلی ۵ تا داشتم و هر ۵ تا جنین شد گرید آ) . پیشنهاد دوم هم این بود ک کاریوتایپ بدیم و بعد چندین بار پانکچر بشه تا ی تعداد زیادی جنین داشته باشیم بعد انتقال بدیم.

دیگه بهشون نگفتم دارم ی مرکز دیگه میرم😅 گفتم اجازه بدید فکر کنیم.

حالا نمیدونم تو مرکز جدید کاریوتایپ رو پیشنهاد بدم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اگه تخمک کیفیتش پایین باشه از کجا میفهمن؟

میزان استرادیول خون

FSH

AMH

سونوگرافی

پاسخ تخمدان به گونادوتروپین های تزریقی

تعداد تخمک در پانکجر

تعداد جنین تشکیلی

تعداد جنین زنده بعد از خروج از فریز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شااله که همه چی خوبه و به سلامتی بارداریت رو سپری میکنی. من هم اصلا شبها خوابم نمیبره، همش کابوس ...

ان شالله عزیزم تو هم بقیه بارداریت رو به سلامتی طی کنی اره دکتر منم گفت بخاطر استرس که داری 

حالا گفت چند جلسه ای برم مشاوره کنترل استرس ببینم چی میشه

بچه ها من الان تو سیکل پانکچر کویتین ، ویتامین ای، ویتامین سی، ژل رویال با عسل، خرما ،کنجد، گردو، به ، و آمپولامو استفاده میکنم به اضافه ی ماساژ شکم با روغن سیاه دونه رو انجام میدم گرمی جات میخورم سردی جات خیلی کم، و ی دوماهی میشه که فسفودی، نوشابه ، چیپس و پفک و..، کنسرو، شیرینی جات، ترشی ، اصلا استفاده نکردم حالا بگید کدوم کار اشتباه هست که انجام ندم ممنون میشم، 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها من الان تو سیکل پانکچر کویتین ، ویتامین ای، ویتامین سی، ژل رویال با عسل، خرما ،کنجد، گردو، به ...

من میتونم از نظر پزشکی راهنماییتون کنم در حوزه طب سنتی تخصص ندارم.

اسیدفولیک، ید و اووابوست برای تخمک با کیفیت توصیه میشه.

همچنین اساس تغذیه در این زمان مصرف سبزیجات برگ دار، میوه های متنوع به ویژه انواع توت ها، دانه های مغذی، ‌تعادل در مصرف محصولات لبنی، مصرف ماهی و غذاهای سرشار از اسید فولیک و مواد معدنی نظیر روی و سلنیوم، آنتی اکسیدان ها و همچنین ویتامین های A, D ,E , C است.

در مقابل غذاهایی که کیفیت تخمک گذاری را به علت تشدید التهاب در بدن و کاهش اکسیژن رسانی تخریب می کنند مثل غذاهای فرآوری شده و سرخ شده، شکر، نمک، گوشت اضافی و مواد غذایی که عامل بروز واکنش های آلرژیک می شوند باید تا حد امکان پرهیز شوند.

منم يادم مي أمدم اينجا وچندتاهم پسر گذاشتم ازهزينه هاي براي ميكروانجام دادم 

من سال ٩٨بهم گفتن همسرم مشكل داره وبايدميكرو كنيم تمام كارهاشوانجام زادك وتخم كشي هم إنجام شدومن خيلي كم هايپرشدم دكترتهراني گفت اگزوز انتقال بدي هم مشكلي نداره ولي انتقال نده بعدچندماه بيا

بعدچندماه كرونا شيوع پيداكردومن گفتم أصلا تاكروناتموم نش براي انتقال نميرم وآخراي سال ٩٩متوجه شدن كه باردارم واصلا ديگه براي انتقال نرفتم مركزابن سيناميرفتم وگفتن به مااي وي أف جواب نميده بايدميكروبشيم وخداوندخواست بدونه انتقال وطبيعي باردارشدم الان پسرم١٦ماهشه 

أصلا نااميدنباشيد هيچ وقت

من میتونم از نظر پزشکی راهنماییتون کنم در حوزه طب سنتی تخصص ندارم. اسیدفولیک، ید و اووابوست برای تخ ...

ممنون از راهنمایت🌹

منم يادم مي أمدم اينجا وچندتاهم پسر گذاشتم ازهزينه هاي براي ميكروانجام دادم  من سال ٩٨بهم گفتن ...

خداروشکر عزیزدلم هیچ کاری برا خدا نشد نداره الهی معجزشو به همه مون نشون بده🥲🥲

سلام بچه ها یه سوال دارم هرکسی بسته به تجربش کمکم کنه

برای تقویت تخمک و بالارفتن کیفیتش دکترتون چه داروهایی تجویز کرد و چندماه قبل پانکچر خوردید و روزی چندتا🙏🌹

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶