2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
مرسی عزیزم🥰🥰🥰 پسرمنم اشتهاش کم بود برم دکتر گوارش اطفال بهش امپرازول  پودری داده میریزم توی ...

منم امپرازول میدم عزیزم تاثیری نداره

مرسی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم عزیزم .خیلی ناراحت شدم 😔😔 خدا میدونه وقتی مثبت شده بودی چقدر خوشحال شدم انشالله که خدا خی ...

ممنونم عزیزم دیگه کنار اومدم سپردم به خودش انشالله هممون نتیجه بگیریم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به همگی عزیزان دو هفته پیش سونو شدم که دکتر گفت ۵ هفته ای و فقط ساک دیده میشه و برای امروز وقت ...

تبریک میگم عزیزم.انشالله که بارداری خوب و راحتی در پیش داشته باشی و به سلامتی بغلشون کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم دیگه کنار اومدم سپردم به خودش انشالله هممون نتیجه بگیریم ❤

انشاالله عزیزم😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من 8 ام واکسن زدم واسه کولیک به من روتفیلور و دایمتیکون و کامی کالم داده.من مشکل کولیک ندارم مال من ...

بمن پدی لاکت و گرمیچر داده

فایده ای هم نداره

قطره ها همشون یکی اند

کولیک اذیت میکنه

علایم رفلاکس دخترت چیه؟

خودت خوبی؟بدنت روبه راهه؟

من زانو درد دارم

مثل پیرزنها از زمین بلند میشم

طول میکشه تا بلند شم

میگم آخ چرا پیر شدم

علتش هم عمل و کم تحرکی الان و شیردهی های طولانی مدته و البته پرخوری

سینه هام سنگین و بلند شدن

اصلا نمیتونم تکون بخورم

خیلی تنبل شدم

تو هم از خودت برام بنوییس

😉

دوستان من چهارشنبه صبح تخمک کشی دارم دکتر امپول ستروناکس رو گفته فردا ساعت ۴ عصر بزنم ،

آمپول سینافکت هم ۱۰:۳۰ شب بزنم تا چهار شنبه که برم برای پانکچر ،میخواستم بدونم اچ سی جی نمیخواست برام بنویسه که بزنم؟؟؟

بمن پدی لاکت و گرمیچر داده فایده ای هم نداره قطره ها همشون یکی اند کولیک اذیت میکنه علایم رفلاکس ...

عزیزم پسرت چند ماهشه؟

من پدی لاکت و کولیکیز دارم خیلی خوب بود 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من لباس زیر سفید میپوشم بلکه لکه لانه گزینی ببینم 😅😂

عزیزم من اصلا لک لانه گزینی نداشتم

نهال جان من منظورتو نمیفهمم میشه باز برام توضیح بدی؟ دکتر ها که همون داروهای اصلی رو هم به زور مینوی ...

عزیزم شما آمپولاتون رو دکتر الکترونیکی مینویسه یا نسخه ای و آیا بیمه تامین اجتماعی هستید؟

اگر الکترونیکی مینویسه و بیمه هستید که هیچی ، آمپولای ایرانیتون با بیمه حساب میشه و اوکیه همه چیز

اگر مثل من دکترتون نسخه الکترونیکی نمینویسه باید حتی آمپول های ایرانیتون رو هم آزاد بخرید که برای ما این اتفاق افتاد

حالا همسر من فهمیده این موضوع رو و هی دکتر رو مجبور میکنه الکی تو نسخه الکترونیکی آمپول ایرانی بنویسه و بره پولش رو از داروخانه بگیره تا جبران کنه اون پولی که بابت آمپول ایرانی نباید میدادیم اما به خاطر تنبلی دکتر که نسخه الکترونیکی نمینویسه همه رو آزاد دادیم، چون داروخانه هم داره پولش رو از بیمه میگیره 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

سلام دوستان من یک ماه پیش هیستروسکوپی شدم الان با وجود اینکه قرص پروژسترون خوردم پریود نشدم به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟خیلی نگرانم میگم نکنه

اندومترم نازک شده .این ماه قرار بود برم انتقال که پریود

نشدم .دوستان لطفا جواب بدید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم .حتما فردا برو یه سر بزن و پیگیری کن. اگر هم گفتن چهارشنبه بیا اصلا قبول نکن.شده برو دفتر مدیر ...

اره حتما امروز میرم از دیشب خوابم نبرده و همش گریه کردم بخدا به اندازه کافی استرس و بدبختی دارم دیگه این چیزارو کجای دلم بزارم، روز سوم پریودیم دیروز امپولامو زدم حالا امروز برم بینم چی بگن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام به همگی عزیزان دو هفته پیش سونو شدم که دکتر گفت ۵ هفته ای و فقط ساک دیده میشه و برای امروز وقت ...

خداروشکر عزیزدلم خدا برات حفظشون کنه ، برامنم دعا کن واقعا محتاج دعاتونم خیلی به هم ریختم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چیکا جان بحث‌ناشکری نیست فقط اینکه ما هم یه تایمی نیاز داریم که واسه خودمون باشیم.من بعد 3سال تلاش و ...

دقیقا همینطوره بیتاجان متاسفانه درکی وجود نداره همه فقط میخوان یه حرفی زده باشن همین ولی خب نمیدونن چی به ادم‌گذشته. اشکال نداره این روزاهم میگذره بالاخره

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شما آمپولاتون رو دکتر الکترونیکی مینویسه یا نسخه ای و آیا بیمه تامین اجتماعی هستید؟ اگر الکتر ...

عزیزم من هم رفتم داروخانه دو تا آمپول ستروناکس با یه دونه سینافکت با سرنگ و آب مقطر شد ۶۰ هزار تومن ،بقیه اش با بیمه حساب شد.

کلا شده بود نزدیک ۳۰۰ هزار تومن که با بیمه شد ۶۰ هزار تومن، خیلی خوشحال شدم .

ولی هفته قبلش آمپول هام شد ۱ میلیون (دو تا پن سینال اف، دو تا ستروناکس ، ۱۰تا hmg ) نمیدونم درست حساب کرده یا نه.

ولی خیلی خوبه بیمه میده کاش بیمه تکمیلی هم بودیم برای خرجهای دیگه مثل آزمایش انعقاد و کاریوتایپ.