2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
منم تیروئیدم لب مرز کم کاری بود و لوکسین میخورم. آنتی تی پی او هم عددش بالا بود اگه اشتباه نکنم ۱۱٨ب ...

من TPo بالا هزار بود جدیدا ازمایش ندادم ، انتقال اخرم پردنیزولون روزی یه دونه داشتم prp هم کردم منفی شد ولی ، دیدم دوستان هیدروکسی کلروکین خوردن ولی نمیدونم به چه صورت

سلام عزیزم من روز ۸ انتقال از صبح ک بیدار شدم خیلی دلم درد میکنه. هرآن میگم میخوام پریود بشم. بعدم ...

دقیقا دیشب من حالت پری داشتم

و از امروز خارش دارم که با ژل باوان میشورم 

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بنظرم فقط دکتر میتونه تشخیص بده که قطع بشه یا نه من حدود دو هفته قبل از انتقالم برای اولین بار ...

دست گلت دردنکنه خواهر،ممنون ازتوضیحاتت،دکترخودم ک جواب مشخص نمیده بهم،سری قبل تاجایی ک یادمه دکترتهران گفته بودیه هفته بعدانتقال دوباره شروع کن،الان من شنبه انتقال داشتم دوتاجنین دیگم مونده بودکه اگه به امیدخداسالم بمونن تافردا،فردابایدانتقال بدم ،نمیدونم ازانتقال فرداحساب کنم یه هفته بعدپردنیزولونوشروع کنم یاشنبه روبایدحساب کنم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم تیروئیدم لب مرز کم کاری بود و لوکسین میخورم. آنتی تی پی او هم عددش بالا بود اگه اشتباه نکنم ۱۱٨ب ...

بخاطر تی پی اؤ بالا اینوگفت؟اخه از من هشتصد و خرده بود گفتن چون تیروییدت نرماله مشكلی نیس و بازم منفی شدم

سلام بچه ها من امروز ابن سینا نوبت داشتم دارو نوشت و وارد سیکل پانکچر شدم اومدم خونه دیدم زنگ زدن کنسله استفاده نکن نامه دکتر شوهرت نیست تو پرونده کلی  توضیح دادم که نامه گرفتیم فرم هارو پر کردیم میگن نه نیست حالا خواستی ۴ شنبه بیا صحبت کن عصابم خورد شده نمیدونم چکار کنم داروها رو مصرف کنم یا نه 😔😔😔یعنی متنفرم از بلاتکلیفی خدا ازشون نگذره با این کاراشون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام گلم خداروشکر نی نیم خوبه هفته ی آینده برا چکاپ میرم. الان ۲۵ هفته ام. هفته قبل واکسن کزاز زدم. ...

خداروشکر عزیزم 😍

نه من تازه ۲۱ تموم شد 

میگم بعد انومالی چن تا سونو هست ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام گلم خداروشکر نی نیم خوبه هفته ی آینده برا چکاپ میرم. الان ۲۵ هفته ام. هفته قبل واکسن کزاز زدم. ...

من واکسن کزاز رو سه ماهگی زدم فردا میرم انفولانزا بزنم 

مکمل یه مولتی ویتامین داده به اسم پریناتال و ویتامین دی 

دیگه انوکسا اسپرین و شیاف رو دارم هنوز گفت تا آخر استفاده کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچه ها من امروز ابن سینا نوبت داشتم دارو نوشت و وارد سیکل پانکچر شدم اومدم خونه دیدم زنگ زدن کن ...

سلام عزیزم.پرونده سیستمی یا کاغذی؟اگه مطمینی داری ازش یجوری براشون بفرست یا داروهات استفاده کن  جلسه بعدی ببر براشون.

دوستان من خردادماه پانکچر شدم 15تا تخمک کشیدن که 10تاش بالغ بود ولی جنین تشکیل نشد چون کیفیت تخمکهام ...

من این سری پرگووریس استفاده کردم ۵ تا تخمک گرفتن سه تا جنین بی کیفیت تشکیل شد که قابل انتقال نبودن ....جنین شناس گفت کیفیت تخمکها خوب نبوده.

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خداروشکر عزیزم 😍 نه من تازه ۲۱ تموم شد  میگم بعد انومالی چن تا سونو هست ؟

عزیزم سلامتی.من بعد آنومالی 22هفته یه اکو قلب رفتم.بعدش دیگه تا 30هفته سونو رشد رفتم که بین 28تا32باید بری..27هفته آز قند و...انجام دادم.

سلام عزیزم.پرونده سیستمی یا کاغذی؟اگه مطمینی داری ازش یجوری براشون بفرست یا داروهات استفاده کن  ...

والادهر چی میخواستن تحویل دادیم فرم هم پر کردیم اینا میگن شوهرت باید فعلا دارو مصرف کنه نامه ش نیسن ولی من نسخه شو دارم که برا ی ماه دارو داد و ی آزمایشم که گقت س روز قبل پانکچر بده همین ،خیلی به هم ریختم بلاتکلیفی خیلی آزارم میده 😔😔😔😪

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
والادهر چی میخواستن تحویل دادیم فرم هم پر کردیم اینا میگن شوهرت باید فعلا دارو مصرف کنه نامه ش نیسن ...

چی بگم والا.خب نسخه رو براشون  بفرست.کاش همونجا بودین بهتون میگفتن.حتما ی حکمتی توشه.توکلت بخدا باشه.

سلام سارا جان خوبی عزیزم .مگر قبلا مثبت نشده بودی ؟

سلام عزیز دلم خوبم شکر خدا رو شکر که دوباره شروع کردی انشالله به زودی با خبر خوب بیای. بله سقط شد متاسفانه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم سلامتی.من بعد آنومالی 22هفته یه اکو قلب رفتم.بعدش دیگه تا 30هفته سونو رشد رفتم که بین 28تا32با ...

برای من اکوی قلب جنین رو برای هفته 20 نوشته 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌