2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
هیچی گفت میخوام با تخمک و اسپرم خودمون امتحان کنیم  استاره جان متاسفانه امکانات همه برا تهرانه ...

انشالله که بار آخرشه و مامان میشه‌. دوستتون کدوم مرکز الان میاد؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. شکر خدا۰❤️نه کلا گفتن نداریم دکترشو😬😬

😬😬 چه عجیب و جالب .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله دکترم اسرافیلیه. آره یه بسته جنین دارم تا ببینم خدا چی میخواد. مرسی عزیزم ممنونم با این شرایط اس ...

ایشالا مثبت میشی عزیزم با همین جنینای باقی مونده کی میری انتقال ؟ 

تو کارت جنینم نوشته بود ۱۵ تا تخمک داشتم که ۴ تاش پوچ بوده ازون ۱۱ تا ۱۰ جنین شده که سه تاش کیفیت نداشتن فریز نکردن شدن ۷ تا جنین که تو دو بسته ۴ تایی و سه تایی فریز کردن 

روز انتقال بسته چهارتایی رو باز کردن دوتاش بلاست نشده 😕 دوتا انتقال دادم که یکیش گرفت خداروشکر 

الان ی بسته سه تایی مونده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
هیچی گفت میخوام با تخمک و اسپرم خودمون امتحان کنیم  استاره جان متاسفانه امکانات همه برا تهرانه ...

دقیقا همین خیلی ها تو ای وی اف تمرکزشون روی دکتر تیم جنین شناسی خیلی مهمه.حتی اون پرستاری که میاد بالاسرت کارات می کنه.خدا خیر بده همکار شوهرم به شوهرم گفته بود وقتتون تو شهرستان هدر ندید از این دکتر به اون دکتر مستقیم برید تهران

شادی صدام کنید
دقیقا همین خیلی ها تو ای وی اف تمرکزشون روی دکتر تیم جنین شناسی خیلی مهمه.حتی اون پرستاری که میاد با ...

ما برعکس بودیم به زور شوهرمو راضی کردم اخه برا مرخصی و رفت‌و‌‌امد‌سخته واقعا اونم میگفت بیخیال بچه بشیم گفتم الان برات مهم نیس ۱۰ سال دیگه پشیمون میشی اون وقت دیگه نمیشه  اما بهش گفتم به هیچ وجه دیگه اینجا ‌پانکچر نمیکنم ی بار بریم تهران جاهایی ک نیاز نیس ب تو نیا خودم میرم 

دیگه با هر سختی بود گذروندیم دعا کنین صحیح و سالم بیاد بغلمون 🤲🙏🙏 و ایشالا برا همه چشم انتظارا باشه 

ما برعکس بودیم به زور شوهرمو راضی کردم اخه برا مرخصی و رفت‌و‌‌امد‌سخته واقعا اونم میگفت بیخیال بچه ب ...

انشا....عزیزم انشاا....به سلامت زایمان کنی.

من هنیشه برای تمام خانم ها چشم انتظار وبادار دعا می کنم

شادی صدام کنید
انشا....عزیزم انشاا....به سلامت زایمان کنی. من هنیشه برای تمام خانم ها چشم انتظار وبادار دعا می کنم

ممنونم عزیزم ایشلا خودتم بارداری خوبی داشته باشی به سلامت نی نی تو به دنیا بیاری 😘