2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهراشماهپارین دورنافو90درجه تزریق میکنین یا45؟

به من گفتن   ۴۵ درجه تزریق بشه و هوای داخل امپول هم لازم نیست گرفته بشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها من امروز رفتم دکترسونو کرد گفت چهار شنبه برم برای پانکچر، ببخشید بچه ها دکتر گفت امشب یا فردا شب میتونم نزدیکی داشته باشم میخواستم بدونم اگه با این نزدیکی من باردار شدم (حالا ۱ درصد) چهار شنبه که تخمک کشی هستش مشکلی پیش نمیاد؟ باید جلوگیری کنم یا نه؟

عزیزم من مام میرفتم، جنین شناسی هم گفت مشکل اسپرمه، ولی دکترم گفت تخمک خیلی مهمتره

حدس میزدم مرکز مام باشی .نمیدونم چرا اینقدر روی  کیفیت تخمک تاکید دارن؟؟؟؟؟دکترت کیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم شکر خدا خوبم ..ای بابا چه دردسری درست شده برات سر mri 🤦‍♀️ نه نمیدونم چقدر فاصله باید بی ...

سلام عزیزم. شکر خدا۰❤️نه کلا گفتن نداریم دکترشو😬😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم شما وقتی اومدی مام چه مکملایی به همسرت دادی؟ بعد اسپرم همسرت چه طور بود میشه تعداد و مورف ...

سلام عزیزم بله من همسرم مشکل داشت 

آزمایشی که مام دادیم مهرماه پارسال بود مورفو صفر تعداد ۱ میلیون دی اف ای ۵۰ 

دکتر مظلوم فرد پروفرتیل داد ال کارنتینین سلنیوم کیوتن اسپریژن 

خودمم ژل رویال اصل از زنبورداری آشنا گرفتم با عسل کوهی قاطی کردم روزی ی قاشق میدادم بهش دیگه سرخ کردنی و شکر و کافئین رو حذف کردیم و هرشب کمپرس یخ میذاشت 

اسفندماه رفت همون مام ازمایش داد تعداد ۷ میلیون و مورفو بین صفر و یک ولی دی اف ای تغییر نکرده بود دکتر مطلومی گفت خیلی بهتر شده ولی چون دی اف ای بالاست باید تسه بشه که آخر فروردین پانکچر و تسه شدیم ولی تا روز آخر داروهاشو میخورد از هر کدوم دو سه بسته خورد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم شما وقتی اومدی مام چه مکملایی به همسرت دادی؟ بعد اسپرم همسرت چه طور بود میشه تعداد و مورف ...

راستی شما پیش دکتر اسرافیلی بودی ؟ الان جنین داری بازم اونجا ؟ 

حدس میزدم مرکز مام باشی .نمیدونم چرا اینقدر روی  کیفیت تخمک تاکید دارن؟؟؟؟؟دکترت کیه ؟

استاره جان مام فقط ب خاطر اینکه سنم بالا نبود و ذخیره تخمدانم خوب بود نگفت اهدایی وگرنه دوستم شوهرش عین شوهر من بود ازمایشش ولی خودش ۴۰ سالش بود دکتر علیرضایی بهش گفت پیشنهاد اولم اهداییه ولی اگه میخوای خودت امتحان میکنیم 

کلا خیلی رو سن مادر و کیفیت تخمک تاکید دارن 

استاره جان مام فقط ب خاطر اینکه سنم بالا نبود و ذخیره تخمدانم خوب بود نگفت اهدایی وگرنه دوستم شوهرش ...

عزیزم میشه بگید شما خودتون قبل پانکچر چه مکملایی مصرف کردید و چه مدت 

سلنیوم هم که همسرتون مصرف میکرد عکسی دارید برام بفرستید ببینم کدوم نوعش بوده

استاره جان مام فقط ب خاطر اینکه سنم بالا نبود و ذخیره تخمدانم خوب بود نگفت اهدایی وگرنه دوستم شوهرش ...

میدونم عزیزم. تازه حس میکنم نسبت به قبل یکم سخت گیری هاشون کمتر شده .یادمه چند سال پیش یه خانم ۳۸ یا ۳۹ ساله با سابقه سقط مکرر به دکتر نصر مراجعه کرده بود .اون موقع دکتر نصر ایران بود و اون خانم به خاطرش از آمریکا اومده بود .دکتر نصر در جا بهش گفته بود که علت سقط ها به خاطر سن بالاست و پیشنهاد اهدایی بهش داده بود .اون خانم باهاش ادامه نداد و اگر اشتباه نکنم رفت پیش دکتر عارفی ( دقیق یادم نیست )اون جا مشخص شد که مورفولوژی صفر 

اون خانم پانکچر شد و از ده تا تخمک پنج تا جنین تشکیل شد که همه رو انتقال داد و در نهایت دو قلو باردار شد 

میخوام بگم که خیلی زود نباید پیشنهاد اهدایی بدن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

الان دوستت در چ مرحله ای ؟