2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

بچه ها من امروز پریود شدم خیلی دلم درد میکنه ناپروکن یا ژلوفن بخورم اشکال نداره؟اخه فردا نوبت دارم برا شروع سیک پانکچر، قرص زد تهوع چی مشکلی نداره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز پریود شدم خیلی دلم درد میکنه ناپروکن یا ژلوفن بخورم اشکال نداره؟اخه فردا نوبت دارم ب ...

ناپروکسن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اره عزیزم همین‌جوری میشه‌نکرانم نشو من فقط یه بار حوله گرم گذاشتم از هفته ۶ که امپولم قطع شد جای کبو ...

اره برامنم گلوله ودردناک میشه دیگه سوزن سخت میره توش ب مرور

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اخه من خیلی کم شنیدم اهدایی منفی بشه دیگه بار اول منفی شه دفعات بعد مثبت میشه

به امید خدا این بار حتما مثبت میشی.بعد انتقال به بخور،لوبیا سبز ابپز کن بخور.براش زیارت عاشورا بخون.ما هم برات انرژی مثبت می فرستیم ودعا می کنیم.انشا...با دوقلو هم دل تو شاد شه هم ما 

شادی صدام کنید
بچها براتون پیش اومده جای امپول پروژسترون یکم کبود بشه و از تو گلوله باشه؟

اره بابا من از باسن درد دائم دارم مینالم

فداتشم دنبال علائم نباش، این علائم فقط برا آمپولامونه

زهره جعفری

نهالی

مامان نازنین

رها ۱۶

جانان۱۱۱

بچه های این روزای انتقال هستیم

امشب سوره واقعه رو به نییت سالم بودن و چسبیدن جنینامون بخونیم و از صمیم قلب برا هم دعا کنیم

اگر شخص دیگه ای هست که انتقال داده بگید اضافه کنم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بله من خودم پلی کیستیکم مورفو‌ همسرمم ۲ بود روز پانکچر ۱ شده بود. ۳۰ تا تخمک داشتم ۲۵ تا جنین گریدA ...

آخی عزیزم، ایشالله سری بعد حتما مامان میشی ناراحت نباش ،کدوم شهری؟ چن سالته؟ و اینکه دکترت بهت چی گفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من خیلی کم شنیدم اهدایی منفی بشه دیگه بار اول منفی شه دفعات بعد مثبت میشه

اینم شانس منه،والاهمه جامم ابکشه باسنم شکمم جای پروژسترون وهپارین همه دردمیکنه دست چپمم ورم کرده سرم ای وی ای جی زدم24ساعت انژیوکت  تودستم بودجاش قرمزه ورم داره داستان نشه برام صلوات

به امید خدا این بار حتما مثبت میشی.بعد انتقال به بخور،لوبیا سبز ابپز کن بخور.براش زیارت عاشورا بخون. ...

فدات خواهری یکی سالم وصالح بگیره کافیه برام،والا8ساله دارم میدووم این دکتراون دکترچون این حجم دارو وهورمون سمه برام بخاطرسابقه کنسری که داشتم تو19سالگی تواوج جوانیم دکترنادونم توچشام نگاه کردگف هرگزنمیتونی مادربشی😥😥واقعادلم شکست

فدات خواهری یکی سالم وصالح بگیره کافیه برام،والا8ساله دارم میدووم این دکتراون دکترچون این حجم دارو و ...

انشاا...که این سری نتیجه می گیری از این دکترای ناآگاه که خون به جیگر ادم می کنند به پست منم خورده همین جا تعریف کردم برای بچه ها شما اون موقع نبودید ولی به امید خدا این بار نتیجه می گیرید.این دردها فراموش می کنید

شادی صدام کنید

بچه ها به من همفکری میدید 

من دو بار پانکچر شدم و سه تا انتقال منفی داشتم

علت ای وی اف هم مورفو و تحرک صفر اسپرم بود، تو سیکل که رفتم معلوم شد ذخیره تخمدانم هم کمه،

بعد آخرین انتقالم، دکترم گفت تخمک اهدایی بگیر، چون اسپرم خیلی ضعیفه باید تخمک خیلی قوی و جوون باشه 

۳۷ سالمه

به نظرتون باز هم با تخمک خودم امتحان کنم یا برم اهدایی بگیرم 

البته هر سه بار جنین هامون بلاست میشد، یعنی هر بار دو تا جنین بلاست میگذاشتن و منفی میشد