2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
خدا برات حفظش کنه عزیزم  ضخامت منم بالاتر از ۵ نمیره ماما گفت prp برای ضخامت زیر ۵ جواب نمیده

عزیزم ماما و پزشک تجربیاتشون رو میگن ولی استعفراله خدا که نیستند.

به من گفتند یائسه شدم و اصلا امکان طبیعی باردار شدنم نیست. هم شهری که زندگی میکنم بهم گفتند و هم آمدم ایران با مدارک پزشکی ام، حرفهای مشابه شنیدم. مطمئن بودم که اصلا باردار نمیشم. ولی خدا منو ببخشه که فراموش کرده بودم بالای هر تصمیم و خواسته ایی، مصلحت خداست.

شما تلاشت رو بکن و با امید جلو برو و مطمئن باش که خدا جواب صبر و تلاشت رو حتما میده.

بهت حق میدم که استرس داشته باشی و نگران باشی چون من هم این راهها رو رفتم و درکت میکنم ولی اجازه نده استرس و ناراحتی امیدت رو از بین ببره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها یکی  در مورد تب ب من دلداری بده آیا تب جنین رو میکشه. روز اول انتقال جنین تب داشتم

تب رو نمیدونم ولی قبلا اونایی رو که پاشون یخ بوده رو شنیدم مثبت شده بودن ،انشالله توام مثبت میشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها آزمایشگاه خوب تهران سراغ دارید؟

من آزمایشگاه مسعود رو‌میدونم که خوب و دقیق هست قبلا یه بار رفته بودم 

عزیزم ماما و پزشک تجربیاتشون رو میگن ولی استعفراله خدا که نیستند. به من گفتند یائسه شدم و اصلا امکا ...

راست میگی اونا استغفرالله خدا نیستند 

ممنون عزیزم از همدردیت ان شاالله با دلخوش نی نیت  رو بغل بگیری عزیزم 

برام دعا کن باران جون 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوست جونیا یکشنبه رفتم برا انتقال گفتن از ۳  تخمک فقط یک جنین تشکیل شده کیفیت ab منم گف ...

مبارک باشه عزیزم .به سلامتی باشه .انشالله که همین یه دونه میشه یه دو قلو خوشگل و سالم .منتظر خبر خوبت هستیم 

یادم یه بار خانمی فقط یه دونه جنین براش تشکیل شد و با همون دوقلو باردار شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واقعا مطمینی صد در صد!! مرسی عزیزم

من تو رویان بودم اینجوری میگفتن خودم بیمه ندارم کلا آزاد حساب میشه برام 

برای اطمینان بیشتر به خود مرکز هم زنگ بزن بپرس عزیزم 

راست میگی اونا استغفرالله خدا نیستند  ممنون عزیزم از همدردیت ان شاالله با دلخوش نی نیت  ر ...

عزیزم نگران نباش.قبلا گفتم سعی کن حداقل ی ویزیت پیش یه دکتر خوب تهران بری.ببین نظر اونا چیه.میدونم رفت و آمد سخته ولی سعی کن بری.

من تو رویان بودم اینجوری میگفتن خودم بیمه ندارم کلا آزاد حساب میشه برام  برای اطمینان بیشتر به ...

مرکز اصلا جواب نمیده. شما تازه رفتید درسته؟ چه طوره راضی هستی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرکز اصلا جواب نمیده. شما تازه رفتید درسته؟ چه طوره راضی هستی 

بله من دو ماه میشه رفتم ، یه بار رفتم فقط به خاطر این خیلی ام اطلاعات ندارم ، فقط خیلی شلوغه و اینکه از هر کدوم از کارمنداش سوال میپرسی انگار از در و دیوار داری سوال میپرسی جواب نمیدن ولی خوب اینطور که توی این سایت شنیدم فعلا توی  تهران همین رویان و‌ مام نسبت به مراکز دیگه بهترن ، انشالله که سبب ساز میشه