2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
این‌گفتم که دلت گرم شه فکر نکنی تو این مسیر تنهایی. در مورد سوال ات من چون این قرص مصرف نکردم اطلاع ...

فدات خواهری،ممنون بابت پاسخگوییت عزیزدلم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخییییی الهییییی شکر،انشالله 9ماه برات راحت واسون باشه،خیلی خوشحالم برات عزیزم،واقعاپروسه سخت ونفس گ ...

انشاا....شما هم با این انتقال نتیجه بگیری دو هفته دیگه بیای جواب ازمایش ات بذاری

شادی صدام کنید
کیست منم همینه، روزی ی دونه ۴۰۰ 

خب عزیزم شما چه چیزایی رو رعایت میکنی ؟ میگن ماساژ رحم با سیاهدونه برای اندومتریوز خوب نیست ولی من شکمم سرده همیشه وقتی دست میزنم . 

و اینکه ویتامین قبل بارداری چی داده بهتون دکتر ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نمیدونم. برای من قطع نکرده بودند. ولی فکر میکنم مهم از روز انتقال باشه. دیدم بعضی ها دو روز قبل انتق ...

اها دست گلت دردنکنه پس دوسه روزقبل انتقالم بودن کساییمه قط کردن،نگران همبن بودم که نکنه یک هفتع قبل حتمابایدقط،شع

خانوما من روز ی دونه قرص دوفاستون میخورم وقت پریودم ۸ روز دیگه ست ولی همش دل درد پریودی دارم ، کسای که مصرف کردید ممکنه این قرص پریود رو جلو بندازه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دکترقبلیمم یه هفته قبل انتقال گفتع بودقط شه،الان مشکلم همینه امروزسشنبست من حتی دوشنبه هم بگه انتقال ...

طبق انتقال قبلیت پیش برو ب نظرم هر جور که دکتر قبلیت گفته بخور همه مریضای دکتر انصاری پور با اینکه دو تا در روز پردنیزولون ۵ میخوردن ولی یه هفته قبل انتقال یهو میگفت قطع کن یه هفته بعد انتقال یعنی هفتمین روز انتقال میگفت شروع کن ولی یادم نیست دو تا میخوردیم بعد انتقال یا یکی 

دکترقبلیمم یه هفته قبل انتقال گفتع بودقط شه،الان مشکلم همینه امروزسشنبست من حتی دوشنبه هم بگه انتقال ...

تا جمعه میتونی روزی یکی بخوری و بعدش دیگه نخور. چون یکی دوزش پایینه میتونی اینکار رو کنی. ولی تا جمعه رو بخور نگران هم نباش. ببین سرم رو معمولا سه روز قبل انتقال میزنند پس پردنی هم تا سه روز قبل انتقال مشکلی نداره. از طرفی دوز ۵ پایینه. ولی الان دوتا میخوری یهو قطع نکن خدای نکرده به خودت آسیب نرسه.

انشاا....شما هم با این انتقال نتیجه بگیری دو هفته دیگه بیای جواب ازمایش ات بذاری

فدات عزیزم،خداازدهنت بشنوه خواهر،واقعادیگه درمانده وخستم،خواهری شمااسترومارینم داشتی؟اینبارفقط،استرادیول بهم داده برای رشداندومتر،سریای قبل روزی سه تااسترومارینم داشتم 

همش استرس دارم ریزش نکنه اندومترم،فقط سه تااسترادیول میخورم الان

اها دست گلت دردنکنه پس دوسه روزقبل انتقالم بودن کساییمه قط کردن،نگران همبن بودم که نکنه یک هفتع قبل ...

بعضی از بچه ها همینجا دیدم که کلا طبق روال پیش رفتن و قطع نکردن ببین میتونی با یکی از دکترا تلفنی ویزیت بشی 

روز ۲ تا اسرادیول دارم ولی نه آسپیرین دارم نه هپارین یا انوکسا بنظرتون اشکال نداره؟

سیکلم طبیعی بود از روز ۱۰ پریود شروع کردم روزی ۲ تا استرادیول بخورم

از ماما کنار دکتر پرسیدم  گف نمیخواد 

مطمئن نیستم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون