2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
نگران نباش منم ی کیست دارم تو سینه م که دکتر گفت ممکنه داروی هرمونی استفاده کنی درد داشته باشی ولی خ ...

منم یه کیست اندومتریوز دارم دکتر ویتامین ای ۴۰۰ داده هر روز . شما ویتامین e چند میخوری ؟ ۱۰۰ یا ۴۰۰؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
شما که ان شااله هفته آینده انتقال میدی، فکر میکنم اگه روزی یکی پردنی میخوری میتونی به مدت چند روز قط ...

بدبختی اینجاس موسسه مهررشت میرم دکترمیگه من دستورشونمیدونم تاحالابه کسی ندادم این دارو رو،به من میگن خودت تیکه تیکه قط کن،اخه بیمارچی حالیش میشه چجوری بایدقط،کنه چنروزقبل انتقال بایدقطع بشع،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمااطلاع دارین تاچندروزقبل انتقال جنین میشع پردنیزولونو خورد؟من نگران این قضیه هستم،چون یه هفته قبل ...

نمیدونم. برای من قطع نکرده بودند. ولی فکر میکنم مهم از روز انتقال باشه. دیدم بعضی ها دو روز قبل انتقال قطع میکردند تا یه هفته بعدش

حالا الان که تو سیکل انتقالی انشاا....نتیجه بگیری

ولی عزیز دلم الان از خارج از کشور میان تهران.

شهرستان ها تو مسائل نازایی پیش رو نیستند فقط متخصص زنان وزایمانن.

مشهد هم البته من شنیدم نتیجه مثبت زیاد داشته

یزد هم که خودش صاحب نظر در زمینه نازایی

شادی صدام کنید
کی قطع کرده بودین چنروزقبل انتقال قط کردین؟اره گفت یه هفته بعدانتقال دوباره شروکن

من اصلا موقع انتقال قطع نکردم. بعد هم که منفی شدم ادامه دادم و کلا سه ماه مصرف کردم و بعدش کم کم قطع کردم. البته واسه من روزی یکی پردنی ۵ بود.

بدبختی اینجاس موسسه مهررشت میرم دکترمیگه من دستورشونمیدونم تاحالابه کسی ندادم این دارو رو،به من میگن ...

زنگ بزن مرکز ابن سینا تهران . بگو راهنمایی میخوام‌. شاید راهنمایی کردن 

زنگ بزن دکتر رزاقی ، به منشیش بگو از دکتر برات بپرسه

نظر هر دکتری متفاوته دکتر انصاری پور به من گفتن یه هفته قبل انتقال قطع بشه بعد یه هفته بعد انتقال دوباره مصرف شه  بعضی از بچه هام دیدم اصلا حین انتقال قطع نمیکنن 

@farzi99    ‍ فرزی جون فک کنم بتونن راهنمایی کنن

سلام دوستای عزیزم 

من 8 ساله عروسی کردم سابقه 3 بار سقط داشتم قلب تشکیل نمیشه تو 7 هفته می‌افتم خون ریزی وخود بخود تو خونه سقط میشه تو بارداری قبلی انوکسپارین دور ناف میزدم و قرص آسپرین هم میخوردم ولی بازم قلب تشکیل نشد و سقط کردم 😭😭😭

الان از آخرین سقطم 3سال میگذره جلوگیری ندارم و باردار نشدم پلی کستیک هستم 

از دکتر افسانه محمدزاده وقت گرفتم آذر وقت داده کسی مریض ایشون اینجا هست 

سینه هام هم کیست داره واسه دارو هایی که قرار بهم بده اگه IUi یا IVF کنه برام شنیدم  وضعیت سینه م بدتر هم میشه 

واسم دعا کنید واقعا به دعاتون نیاز دارم شب و روزندارم از فکر وخیال 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
عزیزم این دکترایی که اسم بردی هیچ کدوم تخصص ای وی اف مسائل مربوط به ای وی اف ندارند.چون وقت وهزینه و ...

والادیگه مجبورم چون نمیخوام اقوام متوجه بشن بایدمخفیانه برم تهرانوبیام خیلی خیلی سخته،یعنی دفعه 6م که بادکتررزاقی پیش رفتم تویه هفته سه باررفتم تهرانوبرگشتم واقعاخیلی سخته،حالامن تخمک اهداییم میگیرم ببین دیگه چقدهزینه وزمانم میره برااین داستان،بعددکترجواب درستوحسابیم نمیده به ادم،مبگم سرم ای وی ای جی روکی بایدتزریق کنم دکتررزاقی سع روزقبل انتقال میگفتن تزریق شع،دکترزنان رشتم میگه نمیدونم دکترایمونولوژیم رفتم میگه هفته اول بعذانتقال،میگم دیگه سه چهارروزاول جنین بخوادبگیره یاپس بزنه مشخص میشه هفته اول که دیگه بخوادپس بزنه زذه فابده نداره سرم که

سلام دوستای عزیزم  من 8 ساله عروسی کردم سابقه 3 بار سقط داشتم قلب تشکیل نمیشه تو 7 هفته می‌افت ...

من یه روز ابن سینا رفتم . خیلیا راضی بودن ازش و باردار بودن . انشالله شمام نتیجه بگیری

سلام دوستای عزیزم  من 8 ساله عروسی کردم سابقه 3 بار سقط داشتم قلب تشکیل نمیشه تو 7 هفته می‌افت ...

انشاالله خیرپیش روت باشه عزیزم،انشاالله طبیعی یه نی نی سالم خدابهت بده🙏💜🌹