2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم . ممنون گلم . تو خوبی ؟ نه فداتشم پریود نشدم فعلا . منتظر پریودیم 

ان شاالله پریود بشی و به سلامتی سیکل انتقالت رو شروع کنی ..شما اخرین سری کی تزریق کرده بودی؟ منم پریودم اینماه خیلی تاخیر افتاده فکر کنم اثر امپول باشه که هنوز پریود نشدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو هفته پیش منفی شدم خیلی سخته درک میکنم ولی باید قوی باشیم

ایشالله من قلبم واسه همسرم شکست ۱۱سال منتظر تا حالا یه بارم ب روم نیاورد اشتباه کردم بی بی چکو نشونش دادم بازم بهم گفت بهش دل نبند امروز موقع ازمایش گفتم منفی باشه چی گفت اصلا اشکالی نداره مهم اینه چند روز با خیالش زندگی کردیمو خوشحال بودیم همونم شیرین بود بعد ک جوابو گرفتم قلبم شکست یه سره گریه کردم 

اگه هاش سی جی زده بودی  پس بی بی هات برا اون بوده چون برا بعضی ها تا ۱۴روز بعدش هم بی بی رو مثب ...

من یک هفته قبل انتقال زدم ۱۶ روزم ک انتقال بود یعنی تاثیرش تموم نشده بود بعد اینکه گفتی امپول فک کردم تو زمان انتقال میگی گفتم نه شیاف داده

وای عزیزم خیلی متاسفم الان دیدم  لعنت بر بی بی چک حالم ازش بهم میخوره  اسمش میاد تن ماها ...

انشالله مرسی از همدردیت فدات شم 

بسته چی جنین؟؟

۴ تا دیگه دارم گفت سومین پریودت بیا سیکلتو شروع کن

یعنی ۳ ماه دیگه 

عزیزم گیلدا حان چند روزه میام تاپیک پیگیری احوالت، دیدم امروز ازمایش دادی و منفی شده. خیلی متاس ...

مرسی قربونت برم دعا کنین زود حال روحیم خوبه شه ممنون ک پیگیر بودی قشنگم الهی همیشه حال دلتون خوب باشه

گیلدا جان نمیگم ناراحت نباش چون خودمم امروز با یه بی بی منفی خیلی بهم ریختم اما هم به تو هم خودم و ه ...

نه جا ک نمیزنم تا دکترا اب پاکیو نریزن رو دستم ادامه میدم 

ولی خب امید داشتم ک بشه بی بی هم خیلی امیدوارترم کرده بود

متاسفم عزیزم ایشالله ک خبر خوب بهمون بدی حتی یه نفر خبر خوب بده ادم حالش خوب میشه چون میفهمیم هر کدوم با چه سختیایی روبه رو هستیم 

ان شاالله پریود بشی و به سلامتی سیکل انتقالت رو شروع کنی ..شما اخرین سری کی تزریق کرده بودی؟ منم پری ...

مرسی فدات شم . اخرین بار ۱۷ مرداد امپولو زدم . کی آمپولو زدی چند بار بعد پریود  شدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
وای خیلی دردناک بود چمیدونم میگن داروی بیهوشی روی کیفیت تخمک ها اثر داره چون بلافاصله تخمک در مجاورت ...

وای چه وحشتناک تصورشم برام سخته .بی حس که کردن یا اونم نکردن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من روز اول پریود رفتم که سونو بشم و دارو های پانچر رو استفاده کنم سونو ک شدم گفت ۳ تا کیست داری ...

اوه اوه خیلی درد داشت ؟