2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
مگه باید چند باشه ک ترسیدی؟چند هفتته؟مبارکه عزیزم لذت ببر انقدر ب خودت استرس نده مطمعن باش اگه بد با ...

بازداری پوچه عزیزم جنین تشکیل نشده داروهامو قطع کردم منتظرم سقط بشه متاسفانه 

مرسی فدات شم ، اخه همسرم میخواد دلداری بده به من میگه خیلی کوچیکه نترس اذیت نمیشی . شما گفتی حدود ۴، ...

نگران نباش عزیزم ، بله موقع های که سقط شد تیکه هاش تقریبا حدود ۵ سانتی میشد ولی توی سونو اندازه ساک میزنه مثلا ۱۱ میلی ولی وقتی سقط میشه بزرگتره

اصلا به اندازه ش و اینکه چه جوری میخاد سقط بشه فکر نکن وقتی تموم بشه میفهمی خیلی هم سخت نبود ما قراره مادر بشیم و باید خیلی تحملمون بالا ببریم ،

خودش مثه یه تیکه لخته خون میاد میوفته شاید دردش ۵ دقیقه باشه، فقط بعدش حتما چیزای خون ساز و پروتئن دار بخور تا بدنت ضعیف نشه ، ارده شیره، جوجه کباب، جگر زیاد بخور یه قرص اهنم هست اسمش فروفورت هست اونم بگیر بخور اینا رو دکترم بهم گفت و خیلی خوب بود

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم ، بله موقع های که سقط شد تیکه هاش تقریبا حدود ۵ سانتی میشد ولی توی سونو اندازه ساک ...

مرسی عزیز دلم واقعا روحیه میگیرم از حرفای شما و بقیه بچه ها ، اسکرین شات میگیرم هی میخونم هی میگم تو قوی هستی سخت تر از اینو گذروندی . وسایلمو گذاشتم جلو حموم که دم دستم باشه . بنظرم این که ادم میدونه داره این اتفاق میافته براش باعث نگرانی میشه انگار همش منتظری . کاش زودتر تموم بشه 

مرسی عزیز دلم واقعا روحیه میگیرم از حرفای شما و بقیه بچه ها ، اسکرین شات میگیرم هی میخونم هی میگم تو ...

قربونت عزیزم منم این روزا رو‌گذروندم و حسابی درکت میکنم انشاالله سال دیگه این موقع یه بچه سالم و خوشگل تو بغلت باشه به این روزات بخندی

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
قربونت عزیزم منم این روزا رو‌گذروندم و حسابی درکت میکنم انشاالله سال دیگه این موقع یه بچه سالم و خوش ...

آخی مرسی عزیزم انشاله نی نی شما هم سالم و تپل مپل بیاد بغلت بازم ممنونم که با حوصله جواب دادی     

بمنم گفتن امپول چسب جنین بزنم ، شما موقق شدین اسمشو پیدا کنین؟ دوستان کسی تا الان زده که نتیجم بگیره ...

اسمش Gcsf هستش

خیلی ها زدن نتیجه داده ولی من برای هر دو انتقالام زدم که موفقیت آمیز نبود 

عزیزم قربون اون دلت معلومه خیلی خسته شدی اونکه اره باید مثل ربات کار کنم منم دست تنهام خانوادم کنارم ...

اره واقعا کافیه یکم‌ عصبانی بشم یا خم‌به ابرو بیارم اولین جمله ای که میشنوم اینکه کفر نگو ناشکری نکن بابا بخدا کفر نیست خستم. چرا همسرم بنده خدا خیلی خیلی کمک حالمه ولی در کل همه چی رو‌ دوش مادره😔واقعا مسئولیت بزرگیه که باید تا اخرش به بهترین نحو‌ انجام بشه وگرنه مادر میشه متهم ردیف اول

خداياشكرت....❤️ 
سلام چيكا جون الهى بگردم عزيزم براى دل پرت🥺🥺🥺 من خيلى دركت ميكنم چون تنهايى با اينكه هنوز جوجه من ...

خدانکنه مهربون جانم. واقعا بعداز بچه کل زندگی ادم تغییر میکنه گاهی منو همسرم میبینیم حتی شام نخوردیم یا اصلا وقت نکردیم حرف بزنیم. اینم میگذره بالاخره ولی شیره ی جون ادم در میاد🤕

خداياشكرت....❤️ 
سلام مامان خانوم فعال😍😍😍چخبرا؟چیکارا می کنی؟ واقعا درکت میکنم عزیزم یکیش هم سخته چه برسه به دوتا ...

قربونت برم مامان مهربون خدا دختر گلتو برات حفظ کنه الهی. زنده باشی

خداياشكرت....❤️ 
من دخترم رفلاکس پنهان داره اصلا بیداری شیر نمیخوره تو خواب هم نهایت ۳۰۰ تا روزی دیروز واکسن زدم از د ...

منم دخترم دقیقا همینجوری بود گاهی میشد یک روز کامل لب به شیر نمیزد من دق میکردم تا گلاب به روت بالا میاورد بعدش چندروزی خوب بود حداقل به زور سلام و صلوات تو خواب حداقل شیر میخورد از اون طرفم پسرم رفلاکس شدید تا شیر میخورد بالا میاورد مدام در حال شستن لباسو رو بالشی و رو تشکی بودم. ولی خب به مرور میگذره. بعداز واکسن چندروزی بد عنقی میکنن طبیعیه ولی خب دندون پروسه سختیه😩

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ دختر نازت خوبه؟ مام خوبیم بخوبیت  واقعا خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم که ...

اي جان دلم خدا حفظش كنه😍😍 فدات عزيزم ماهم خوبيم خداروشكر❤️ آره واقعا منم تنها دعام اينه كه خدا به هركس كه بچه نداده، بچه سالم و صالح بده الهي آمييييين

با بچه داري چه ميكني؟😅

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم هماتوم من اولين خونريزى ك داشتم ى پد روزانه پررر شده بود و لباس زيرمم كثيف كرده بود رفتم سونو٥ ...

یعنی هفته ده کامل رفته بود؟ همون یه بار خونریزی داشتی؟ یعنی دیگه بعدش بدون خونریزی دفع شده بود عزیزم ببخش همش سوال میپرسم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉