2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست

دخترا یه دختره تو مرکز باهم دویت شدیم و انتقالمون خورد باهم یعنی هردو ۱۹ مهر انتقال دادیم اون ۱مهر تایم پریودش بود من ۲۴ شهریور حالا افتاده ب خون ریزی دکتر شیافو قطع کرده و بهش امپول داده به نظرتون چرا لکه شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهمن و نیکان برا کجاس؟کدوم شهر بعد چندتا بردی چرا همونجایی ک جنینا فریز شدن انجام ندادی؟

تهران هست من دکترم دکتر رزاقی بود بیمارستان بهمن که از ایران رفت منم رفتم پیش دکتر بختیاری ایشون بیمارستان نیکان بودن مجبور شدم جنین بردم نیکان

والا من تا حالا رویان نرفتم 🤔

به نظر یه بار برو ارزششو داره من انقدر زن باردار دیدم اونجا حتی سن بالا هم شکم بزرگ هم تازه بار دار شده بودن ازشهرای مختلف از لبنان طرف میومد این همه زحمت کشیدی یه بارم برو اونجا

والا من هنوز باردار نشدم ۶ بار ای وی اف ناموفق داشتم

میشه بپرسم مشکلتون چیه؟مرکز مام با کدوم دکتر انتقال داشتید؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
قربونت مهربونم تو خوبی؟ تا جایی که خودت احساس راحتی کنی نه چه مشکلی. من گاهی راحت ۱ ساعت راه میرفتمو ...

مرسی عزیزم یکم کاره خونه تا حایی ک اذیت نشم میکنم گفتم یه وقت مشکل پیش وگرنه بیرون اینا ک نمیرم بازم خیالم راحت شد گفتی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چه روزایی بدی گذروندی چیکاجان ، خداروشکر که اون روزها گذشت و الان میتونی راحت بغلشون کنی. خدا برات ح ...

قربونت برم عزیزدلم اره واقعا دوران پر استرس و سختیه ولی خب بالاخره میگذره. الهی روزهای خوب قسمت همه منتظرا 

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبی ؟  میگم شما سرکلاژ کردی ؟  من دکترم دیروز گفت دهانه رحمت مرزه بهتره سرکل ...

سلام عزیزم قربونت خودتو فندقت خوبه من سرکلاژ نکردم پساری گذاشتم هفتم رفته بود بالا  یک الی دو هفته استراحت مطلق باش در حد یه سرویس بلند شو بعد از اون  دیگه بهتره استراحت نسبی داشته باش ولی زیاد سرپا نمون کار نکن ظرف نشور یا کم کم بشور کلا دیگه حواست باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خودش ترسیده میگه نکنه پریود شدم اخه با استفاده از شیاف پروژسترون ک پریود نمیشه ادم نه؟بعد سومین انتق ...

گیلدا جون بهش نگو ولی منم انتقال دادم با مصرف شیاف روز ۹ یا ۸ انتقالم پریود شدم،نشونه عدم لانه گزینی یا شایدم لانه گزینی ضعیف و تموم شدن هست،البته که احتمالش هست که با وجود خونریزیم جنین حفظ بشه

در جواب سوالت منظورم اینه که،چرا با وجود شیاف و آمپول پروژسترون هم میشه پریود شد بعد انتقال

مرسی عزیزم یکم کاره خونه تا حایی ک اذیت نشم میکنم گفتم یه وقت مشکل پیش وگرنه بیرون اینا ک نمیرم بازم ...

نه مامان‌ خانم‌ چیزی نمیشه یکم تمرین کن که باید از چندوقت دیگه مثل ربات با چندین دست کار کنی 😂

بخدا به حدی خستم به حدی دلم گریه میخواد واقعا خستم هیچ جوری از پسشون بر نمیام دیگه غیر قابل کنترل شدن کارم شده عصبانی شدن و گریه بدنم به حدی نابود شده که دیگه خودمو اصلا دوست ندارم دقیقا یکساله هرشب خسته خسته سر رو بالش میذارم طوری که بیهوش میشم انگار از خستگی و بدن درد😭😭😭واقعا بچه داشتن پر مسئولیت ترین و‌ سخت ترین کار دنیاست حالا فکر کن دوقلو باشن دیگه چه شود😩😩😩۱۰ تا چشم میخوان که مواظبشون باشه امشب منو شوهرم چهارچشمی نگاهشون میکردیما یهویی پسرم تلویزیونو انداخت پایین فقط خدا رحم‌ کرد بچم چیزیش نشد. شب تا بخوابن پدر ادم در میاد صبح پا میشن باید صبحانه حاضر کنم تمیزشون کنم شیر بدم صبحانه بدم بعدش فکر ناهارشون باشم این وسط به دعواهای وحشتناکو گریه هاشون برسم به کار خونه برسم یعنی یجورایی همش رو‌دور تندم😭😭😭😭چقدر درد دل کردم خواهر ندارم سرشو بتونم بخورم مجبورم اینجا یکم حرف میزنم😞😞😞برام خیلی دعا کنید خیلی داغونو خستم😭😭الهی همه بچه ها سلامت باشن به حق امام زمان و خداوند به ماها صبر بیشتری بده که با اونهمه دارو و هورمونو استرس ای وی اف و دوران بارداری اعصابی هم برام نمونده خدایی همه ما ای وی افی ها یجور خاصی تحت فشاریم که کسی خبرمونو‌ نداره. 

اووووو خیلی حرف زدم ترکوندم حسابی😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️