2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست

خانوما کسی هست که پردنیزولون داشته باشه؟

من پردنیزولون ۵دارم،روزی یکی،از روز انتقال شروع شده تا الان که ۷هفتم

بعد از تایید ضربان قلب دکتر بهم گفت تا ۵روز یک شب درمیون بخورم و بعدش قطع کنم

اما تو نت نوشته باید کم کم قطع بشه،نگرانم،نکنه مشکلی پیش بیاد

مرکز واسه ۹ هفته‌ام دوباره سونو نوشته و گفته بعدش برم واسه تشکیل پرونده پیش دکتر زنان

یه فکر افتاده تو سرم که نکنه هنوز شک داشتن جنین بمونه و واسه همین گفته بعد از قطع دارو سونو بدم و برم دکتر زنان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم متاسفانه بارداری پوچه هنوز سقط نشده 

قلبش تشکیل نشد دارو گرفتی؟ اگه کسی رو بشناسی یه مدل قرص هست بتونه بهت بده مامایی دکتری واژینال میزارن کامل دفع میشه بقایاش هم نمیمونه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
قلبش تشکیل نشد دارو گرفتی؟ اگه کسی رو بشناسی یه مدل قرص هست بتونه بهت بده مامایی دکتری واژینال میزار ...

نه عزیزم دارو نداد گفت شیافتو قطع کن اگه تو یه هفته نیافتاد بیا دارو بدم ، از دیشب قطع کردم . چه قرصی عزیزم ؟ یعنی دکتر خودم نمیده ؟

نه عزیزم دارو نداد گفت شیافتو قطع کن اگه تو یه هفته نیافتاد بیا دارو بدم ، از دیشب قطع کردم . چه قرص ...

کی شیاف قطع کردی چند هفته هستی؟ گه پوچ بوده و کلا جنین دیده نشده احتمالا بتهمون قط داروهات با خونریزی دفع میشه

سحر بانو جان چرا میگی نیکان نه؟ من نیکان انتقال دادم راضی ام کلا ازش

والا من اونجا دیدم برای همه جنین خیلی کم با کیفیت پایین تشکیل میشد بعد خیلیا می اومدن برای انتقال میگفتن توی ذوب جنین از بین رفته جنین ندارین کنسل میکردن

من خودم ده تا جنین گریدA از بیمارستان بهمن بردم اونجا همه رو از بین بردن انقد پشیمونم🥺🥺🥺

عزيززززز دل من عاره الان دغدغه همسرم اينه شبيه علي ميشه يااااانه😂واي من روزاي اول علي كپ باباش بود ...

بهش بگو معمولا وقتی یه بچه آدم لجباز میشه خدا با صبور کردن اون یکی به آدم پاداش میده پس نگران نباشه انشاالله این یکی قراره باهاتون حسابی راه بیاد ، همش همین جمله رو با خودت بگو و سعی کن کلا استرس برا هیچی نداشته باشی خیلی موثره...

من روزای اول نی نیم خیلییی گریه میکرد همه میگفتن واااای این که از بچه اولت بدتره چقدر گریه میکنه!!!!!خودم غصم شده بود با خودم میگفتم هنوز کولیکش شروع نشده اینطوره واااای به اینکه یک ماهش بشه و کولیک بگیره😟 ولی خداروشکر کم کم بهتر شد هرچی گذشت ، جوری که یه ماهش که شد از روزای اولش خیلی بهتر شد الانم خداروشکر خوبه حالش و خواب و ایناش هم تنظیمه شکرخدا برعکس پسر اولم که کولیکش پدرمون و آورد جلو چشممون...

فقط سلامت باشن مهم نیست ، شبیه هرکی میشن بشن البته چه بهتر که شبیه ما باشن😉😊

الان ۴۳ روزشِ ممنون عزیزم لطف داری😍❤

والا من اونجا دیدم برای همه جنین خیلی کم با کیفیت پایین تشکیل میشد بعد خیلیا می اومدن برای انتقال می ...

وای حیف اون جنین ها

آدم اینهمه دارو بخوره هزینه کنه زحمت بکشه آخرش از بین بره 🤦‍♀️

دکتر من تو نیکان و گاندی فقط کار میکنه قسمت من واسه پانکچر نیکان شد 

دیشب قطع کردم عزیزم ،توی هفته ۱۰ هستم ولی ساکم رشد نکرده ۱۱ میلیمتره 

اخی عزیزم 😥 هفتت هم بالا هست . قلبش مگه تشکیل نشده ؟ یعنی جنین رشد نکرده ؟ اگه قلبش میزنه نمیشه صبر کنی شاید رشد کرد

بله متوجه شدم متاسفانه فعالیتم کمه سعی میکنم هر روز حداقل نیم ساعت پیاده روی کنم ، درمورد دکترم هم ن ...

دانایی رو‌میگی خیلی خوبه تو تبریز ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم پوشک  دستمال خشک کن زیردکمه استین کوتاه  یه دست سرهمی  جوراب دستکش کلاه پت ...

سنجاقک جون خداروشکر قلب اش تشکیل شده عزیزم نگران نشو

منم بعد از نایید ضربان قلب گفتن ۱۲ روز دیگه بیا ضربان قلب وتندازه اش چک کنیم.

فکر وخیال الکی نکن

شادی صدام کنید
فدات بشم خودم ک مردم زنده شدم ببخشید شما رو ناراحت کردم ولی اصن باور کردنی نیس برام 

دور از جونت عزیزم ما با ناراحتی تو ناراحت شدیم انشالله همیشه شادی تو دلت باشه، واقعا باورش سخته از بس که شیرینه😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
مرسی عزیزم خوبیم میگذره دیگه در حال کاهش وزنم به امید خدا بعد عید بیوفتم دنبال درمان این بار میخوام ...

سلام ببخشید دکترتون کی بوده ابن سینا که ازش راضی نیستی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍