2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
من جفتش پسر ناهمسان من تا سه ماهگی دو کیلو کم کردم بعدش تا الان با اون دو کیلو نه کیلو اضاف کردم اون ...

ن اصلا ویار نداشتم . عزیزم زنده باشن ایشالا 😍😍😍منم ناهمسان هستن معمولا انتقال بیشترشون ناهمسان هستن چون دوتا جنین جدا انتقال داده میشه . اینجوری که وزن اضافه کردم از دیابت و فشار بارداری میترسم از امروز تلاش کردم کمتر چی بخورم یا حداقل برنجم کم کنم ولی واقعا گرسنم میشه ‌ شما احساس ضعف نمیکنی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من جفتش پسر ناهمسان من تا سه ماهگی دو کیلو کم کردم بعدش تا الان با اون دو کیلو نه کیلو اضاف کردم اون ...

من سر دخترم ۵۸ کیلو بودم ۱۷ کیلو اضافه کردم دخترم ۳۵۰۰ به دنیا اومد . تا زایمان کردم سر ۲ ماه شدم همون ۵۸ کیلو . الان وقت انتقال به نظرم زیاد چاق شده بودم ۶۲ بودم تو دوماه ۵ کیلو اضافه کردم شدم ۶۷😥😥 سعی میکنم جلو خودم رو بگیرم چون الان جنین که وزن گیری نداره یا اونقد نیاز نیس معمولا تو ماه ۶ و ۷ دیگه با ویتامین هم که میدن وزن میگیرن . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما یه سوال در مورد شیاف پروژسترون من هر سری میگیرم مارکشون فرق میکنه داروخانه ها هر چی دارن مال ه ...

نه اصلا فرق نمیکنن داروشون یکیه مثلا الان ک من مقعدی میذار سیکلوژست راحتترم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

دوستای گلم تا حرف ویار واینا

من تو هفته ۶ ام ویار اینا ندارم مثلا از غذایی بدم بیاد یا خوشم بیاد

زوده یعنی؟

مامانم امروز می گفت سر خواهرا وبرادرام اصلا ویار نداشته ممکنه به مامانم رفته باشم

غذا خوردنم مثل روزای قبل.فقط یه کم به بو حساس شدم اونم اگه نگم تلقین

شادی صدام کنید
ن اصلا ویار نداشتم . عزیزم زنده باشن ایشالا 😍😍😍منم ناهمسان هستن معمولا انتقال بیشترشون ناهمسان هس ...

مرسی عزیزم خدا گل پسرا تو هم حفظ کنه من اون موقع ویار داشتم همش بالا میوردم بعدش هم میل نداشتم  دیگع ب غذا خوردن افتادم وزنم یکم رفت بالا الان حتما ضعف میکنی بخور ولی چیزای مقوی ک حجم معدتو بگیره چون دو قلو ای خیلی سنگین میشی برا خودت هم سخته 

دوستای گلم تا حرف ویار واینا من تو هفته ۶ ام ویار اینا ندارم مثلا از غذایی بدم بیاد یا خوشم بیاد ز ...

وای خدا رو شکر کن نداری کاش نیاد هم واقعا عذاب اوره من صبح ب صبح شکم خالی بالا میوردم انقدر عق میزدم زرداب میومد گلو زخم میشد 

وای خدا رو شکر کن نداری کاش نیاد هم واقعا عذاب اوره من صبح ب صبح شکم خالی بالا میوردم انقدر عق میزدم ...

می دونم حالت تهوع و ویار اینا بده ولی عزیزم یکی از نشانه های سلامت باداریه

شادی صدام کنید
نه اون اصلا از اول بهم نداد همونجا حتی پرسیدم گفت طبق شرایطت نیاز به انوکسا نداری البته قبل انتقال و ...

خب پس لازمی نبوده که دکتر خودت نداده . حتی اگرم قرار باشه بزنی فعلا باید قطع بشه که هماتومت کامل از بین بره . مراقب خودت باش سعی کن استراحت مطلق داشته باشی میدونم که با وجود یه کوچولو تو خونه سخته . ولی خب ببین مادر یا خواهرت یا کسی بیاد کمکت .

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام خانوما خوبین؟

امروز سونو شدم دکتر گفت ساک حاملگی دیده میشه و ۵ هفته هست.

برای دو هفته دیگه وقت داد که جنین رو ببینه.

اینقدر استرسم بالاست که تپش قلب گرفتم همش نگرانم که پوچ باشه زبونم لال😔

طبیعیه که الان جنین دیده نشد؟

می دونم حالت تهوع و ویار اینا بده ولی عزیزم یکی از نشانه های سلامت باداریه

درسته ولی همه کس نداره و چیزه بدی نیست نداشتنش از یه لحاظ راحتی

سلام خانوما خوبین؟ امروز سونو شدم دکتر گفت ساک حاملگی دیده میشه و ۵ هفته هست. برای دو هفته دیگه وق ...

سلام عزیزم مبارک باشه خدا رو شکر جنین و دیدن این فکرا چیه زود برا تشکیل قلب الان ساک جنین و کیسه زرد دیده میشه ان شاالله دو هفته دیگه بری براقلبش