2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
سلام دوستان خوبید . من دیروز رفتم دکتر خودم خداروشکر همه چی خوب بود سونو باز انجام دادم تا الان ۵ با ...

خدارو شکر که جوجه ها سالمن ‌ . دکتر خودت که ivf انجام داد انوکسا نوشته برات یا نه ؟ شاید صرر داره و الکی داری میزنی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم ببخشید که با سوال من یاده خاطرات تلخ افتادین ، ولی از تک تک تون که برام وقت گذاشتین ممنونم. حس میکنم دیگه ترس دیشبو ندارم . پیاماتون خیلی کمکم کرد روحیه گرفتم . انشاله میتونم به راحتی انجامش بدم برام دعا کنید مرسی 

سلام عزیزم ببخشید میپرسم شما بارداری پوچت چجوری سقط شد ؟ چند هفته بودی ؟  مال من هفته ۱۰ هست و ...

سلام عزیزم الان کاملا حالت درک‌میکنم خدا انشاالله خیلی زود جاشو واست پر کنه، 

من تا ۹ هفته داروهامو قطع نکردم گفتم شاید جنین تشکیل شد ولی متاسفانه پوچ بود، واسه سقط خیلی میترسیدم ولی توکل کردم بخدا، اول داروهامو قطع کردم بعد جوشونده گلاب و زعفران دم کردم خوردم و فعالیت زیاد داشتم مثلا از تختم میپریدم پایین، سقط شده بود اومده بود پایین ولی نمی افتاد اینجاش یکم درد داشت که رفتم مطب دکترم و همشو درآورد، ولی خیلی زود دردش تموم شد و راحت شدم اصلا دیگه هیچ دردی نداشتم ، یه دو سه روز خونریزی بود بعدم تموم شد. طبق تجربه من اگر زیاد خودتو نترسونی و مثه من به زور جوشونده و فعالیت نخایی سقطش کنی بهتره یعنی زیاده روی نکن خودش با قطع داروها میاد میوفته و درد زیادی هم نداره

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
خدارو شکر که جوجه ها سالمن ‌ . دکتر خودت که ivf انجام داد انوکسا نوشته برات یا نه ؟ شاید صرر دا ...

نه اون اصلا از اول بهم نداد همونجا حتی پرسیدم گفت طبق شرایطت نیاز به انوکسا نداری البته قبل انتقال و بعد انتقال هم بهم نداد دیگه اینجا ۸ هعته بودم گفت ۲۰ تا بزن با یه بدبختی ازاد و گرون ۲۰ تا گرفتم ۸ تا زدم تو این ۸ روز دوبار خونریزی شدید کردم دگیه گفت قط کن بعد چند روز بزن منم گفتم تهران دکتر به من نداده اصلا از اول دیگه گفت پس نزن منم فک میکنم کلا نیاز نبوده بزنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فکر کنم طبق همون مرکز تهران عمل کنی بهتر باشه ساروگیت منم فقط تا هفته هفتم آنوکسا داشت بعدش دیگه قطع ...

دکتر اولم که تو مرکز انتقالم رو انجام داد کلا گفت نیاز نداری منم تا ۸ هفته نمیزدم یه دکتر تو شهر خودم میرم اون گفت ۴ تا استرادیول زیاده میخوری سنت هم پایین نیست بهتره بزنی گفت ۲۰ تا گرفتم دیگه ۸ تا زدم تو اون ۸ روز دوبار خونریزی کردم قبلش مشکل نداشتم بعدش گفت قط کن چند روز دیگع بزن منم گفتم اونجا به من گفتن نیاز نداری بهم ندادن دیکه اینم گفت پس دیگه کلا نمیخاد بزنی 

دکتر اولم که تو مرکز انتقالم رو انجام داد کلا گفت نیاز نداری منم تا ۸ هفته نمیزدم یه دکتر تو شهر خود ...

عزيزم انوكسا و اسپرين تازمانى ك هماتومتون دفع نشده بايد قطع بشه. مثلا من پنج هفته و شش روز بودم ك خونريزيى كردم و قبل از اون انوكسا رو داشتم.بعد از خونريزي دكتر قطعش كرد برام.و بعد از دفع هماتوم هم لزوم ب تكرارش نديد و گفت نميخواد بزنى.اما خب دوستان ديگه مون بعد از دفع باز براشون شروع كردن و تااخر ادامه ميدن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم انوكسا و اسپرين تازمانى ك هماتومتون دفع نشده بايد قطع بشه. مثلا من پنج هفته و شش روز بودم ك خو ...

عزیزم هماتوم شما چند بود سایزش یعنی شما هم یه بار خونریزی زیاد داشتی؟ چطور جذب شد ؟ منم کلا نمیزنم دیگه چون از اول تشخیص این بود نیاز ندارم الانم که فعلا هماتوم دارم . شما الان هم اسپرسن نمیخوری؟؟

سلام عزیزم الان کاملا حالت درک‌میکنم خدا انشاالله خیلی زود جاشو واست پر کنه،  من تا ۹ هفته دار ...

مرسی عزیزم انشاله خدا به شما هم نی نی خوب و سالم بده جاش برات پر بشه ، منم فقط امیدم به خداس انشاله برای منم راحت باشه چون کسی نمیدونه باردار بودم الانم اگه ایشاله خوب پیش بره مامانم اینا نفهمن خیلی خوب میشه چون خیلی غصه میخورن . عزیزم ببخشید تو بقایاشو دیدی چقدری بود ؟ چون مال منم ۹ هفته کامله 

خب خداروشکر با استراحت اوکی شد؟ شما داروهاتون چی هست

اره عزیزم رفت بالا الان هفته ای یکی پرولوتون دوتا شیاف اسپرین و ویتامین ها 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم شما جنسیت نی نی هاتون چیه😍😍 چند کیلو اضافه کردی؟ من تو این دوماه ۵ کیلو اضافه کردم به نظرم ز ...

من جفتش پسر ناهمسان من تا سه ماهگی دو کیلو کم کردم بعدش تا الان با اون دو کیلو نه کیلو اضاف کردم اون و حساب نکنم ۷کیلو شما فک کنم ویار نداشتی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

خانما یه سوال در مورد شیاف پروژسترون من هر سری میگیرم مارکشون فرق میکنه داروخانه ها هر چی دارن مال هر شرکتی میدن دکتر سیکلوژست نوسته شوهرم رفته گرفته ژست خالی هست به نظرتون فرق میکنه مال شرکت های دیگه هستن؟ یا امپول هم همیشه جلدش فرق میکنه الان یه چیز دیگس گفته یکی هستن فقط شرکتاشون فرق میکنه نمیدونم چکار کنم