2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
عزیزم خوندم خیلی ناراحت شدم برا اتفاقی که برات افتاده اما همیشه که این اتفاق نمیوفته گاهی متاسفانه ت ...

مرسی عزیزم انشالله 😔❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبید . من دیروز رفتم دکتر خودم خداروشکر همه چی خوب بود سونو باز انجام دادم تا الان ۵ باری سونو انجام دادم😥 خیلی زیاد شده . دکتر کلا گفت انوکسا و ا اس ا قط کنم فعلا بخاطر کمر دردم ایزوپرین داده به نظرت تو این هفته های پایین زود نیست ایزوپرین ؟؟ هماتوم هم بود تغییر نکرده بود گفت احتمالا اون دفع ها همه مال هماتوم بوده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من همش فکرم مشغول این انوکسا هست من تهران مرکز ناباروری کتر اونجا کلا گفت نیاز نداری دیگه نمیدونم بعد مثبت شدن میگفت بزنم یا نه ‌. اینجا یه دکتر رفتم اون گفت ۲۰ تا بزنی بهتره ۷ تا ازش زدم تو اون یه هفته این دوبار خونریزی واسم اتفاق افتاد . دیشب رفتم یه دکتر دیگه که میگن بهتره اونم گفت چند روز دیگه انوکسا بزن منم بش گفتم تهران دکترای اونجا از اول بهم گفتن نیاز ندارم و بهم ندادن . دیگه اینم گفت خوب پس دیگه کلا نزن . حالا نمیدونم زدنش بهتره یا نزدنش . از یه طرف میگم اونجا تهران پرونده داشتم میدونستن نیاز ندارم ندادن . اینور هم میگم این یکی دکتر طبق مصرف داروها تشخیص داده الان نیازه بزنم ولی کلا همش فک میکنم بخاطر انوکسا بود یه هفته دوبار خونریزی چون قبلش واقعا خوب بودم حتی هماتوم هم نداشتم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان من آزمایش دادم و منفی شد ایشاا... بقیه دوستانی که انتقال دادن طعم مادر شدنو بچشن

عزیزم درکت میکنم واقعا آدم اینجورمواقع نمیدونه چی بگه هممون کم‌وبیش طعم منفی شدن چشیدیم چه میشه کرد جزصبوری انشاالله خدا جوردیگه‌ایی برات جبران کنه عزیزم

سلام دوستان من آزمایش دادم و منفی شد ایشاا... بقیه دوستانی که انتقال دادن طعم مادر شدنو بچشن

سلام عزیزم انشالله که هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد و به زودی زود طبیعی باردار بشی

عزیزم من ۴ تا سقط داشتم خدا برای کسی نخواد همه جوره اش تجربه‌کردم همین هایی که گفتم نترس فقط نترس م ...

مرسی عزیزم پیام شما و بقیه دوستان رو که خوندم یکم حالم بهتر شد فکر میکنم از پسش برمیام ایشاله 

من همش فکرم مشغول این انوکسا هست من تهران مرکز ناباروری کتر اونجا کلا گفت نیاز نداری دیگه نمیدونم بع ...

فکر کنم طبق همون مرکز تهران عمل کنی بهتر باشه ساروگیت منم فقط تا هفته هفتم آنوکسا داشت بعدش دیگه قطعش کردن الان نه آنوکسا داره و نه اس ا. چندبار به دکتر گفتم چرا اس ا  بهش ندادین دکتر گفتش تشخیص من اینه که نیاز نداره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌