2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز رفتم سونو و بازم ساک کاملا خالی خالی بود ، دکتر گفت چون ته دلت هنوز امید دادی آزما ...

عزیزم چقدر داری سختی میکشی نا امید نشو حتما حتما مامان میشی  اولین انتقالت بود ؟ جنین فریز داری ؟ 

مامان دوقلوها   
عزیزم چقدر داری سختی میکشی نا امید نشو حتما حتما مامان میشی  اولین انتقالت بود ؟ جنین فریز داری ...

مرسی عزیز دلم هر چی خدا بخواد ، انشاله خدا برای هممون بهترین هارو رقم بزنه . عزیزم قبل انتقال طبیعی باردار شدم که اینجوری شد . حالا خیلی نگران سقط کردنش هستم انشاله خیلی اذیت نشم

سلام ببخشید من یه سوال داشتم لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه؟

اگر بعد از تشکیل جنین و فریز جنین متوجه dfi بالای اسپرم بشیم، تکلیف جنین های فریز شده چی میشه؟

لحظه شماری برای گرفتن دستای کوچولوت  
سلام ببخشید من یه سوال داشتم لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه؟ اگر بعد از تشکیل جنین و فریز جنین متوجه ...

میگن درصد سقط رو بالا میبره کجا رفتی که بعدش فهمیدن😐 البته شایدم بتونن روی جنین ها ی آزمایشی انجام بدن نمیدونم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
میگن درصد سقط رو بالا میبره کجا رفتی که بعدش فهمیدن😐 البته شایدم بتونن روی جنین ها ی آزمایشی انجام ...

ممنون عزیزم، من تاحالا سه بار انتقال جنین دادم که بار اول بارداری پوچ شدو دوبار منفی شد، حالا برای چهارمین بار مبخوتم انتقال بدم که دکترم گفت قبلش باید آزمایشهای کاریوتایپ و شمست اسپرم و ایمنی و انعقدای خودم بدم، حالا میخوام بدونم اگه جواب dfi اسپرم بالا بود تملیف جنین هام چی میشه

سلام ببخشید من یه سوال داشتم لطفا اگر کسی میدونه کمکم کنه؟ اگر بعد از تشکیل جنین و فریز جنین متوجه ...

معمولاآزمایشارو قبلش حتما باید بزاری رو پرونده ولی فک کنم برای تشکیل جنین بهترین اسپرم رو انتخاب میکنن نگران نباش با جنین شناس اونجا صحبت کن  

مامان دوقلوها   
ممنون عزیزم، من تاحالا سه بار انتقال جنین دادم که بار اول بارداری پوچ شدو دوبار منفی شد، حالا برای چ ...

نمیدونم والا انشالله که هر چی هست خیر باشه ولی همین که سقط نداشتی فک کنم مشکل از اسپرم نباشه 

معمولاآزمایشارو قبلش حتما باید بزاری رو پرونده ولی فک کنم برای تشکیل جنین بهترین اسپرم رو انتخاب میک ...

ممنون عزیزم ولی تا قبل تخمک‌کشی فقط آزمایش اسپرم ساده رو از ما خواستن نه dfi و ژنتیک

نمیدونم والا انشالله که هر چی هست خیر باشه ولی همین که سقط نداشتی فک کنم مشکل از اسپرم نباشه 

ممنونم🙏🏻واقعا دارم از نگرانی میمیرم خدا کنه مشکلی نباشه تو این آزمایش ها

ممنونم🙏🏻واقعا دارم از نگرانی میمیرم خدا کنه مشکلی نباشه تو این آزمایش ها

نگران نباش آزمایش اسپرم مشکل داشت؟