2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم بدنت بدجور ضعیف شده خودتو تقویت کن ی مدت انشالله خوب میشی عزیزم

اره خیلی 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پناه برخداى مهربان ، مگه توى آزمایش اسپرم همسرتون اسپرم خوب هم درصدى نداره ؟ عزیزم چون مشکل همسر من ...

عزیزم من همسرم مورفولوژی صفر درصد داره غیر از اون سابقه خانوادگی دارن داداشای دیگش هم همین مشکل دارن

[QUOTE=256111438]دوستان هاپیر شدن باعث سقط میشه؟ یبار پرسیدم کسی جوابم رو نداد😢 کسی اطلاع داره از ا ...

الان نه ، ولی اولین انتقالم مثبت شدم همزمانم هایپر شدم8هفته سقط شد بخاطر هایپر شدنم خیلی اذیت بودم.گفتم شاید سقطم بخاطر هایپر بوده

چه جالب تا الان نشنیده بودم که مال عملکرده فولیکوله، ممنون عزیزم که گفتین.دکترهام که چیزی نمیگن. پس ...

خوب از یک رنجی نباید بالاتر بره ...

ایشالا به سلامتی عزیزم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
من سر بارداری اولم که انتقال فرش داشتم علایم هایپر دیر خودش رو نشون داد و بعد انتقالم شکمم اب اورد و ...

خداروشکر که براتون به خیر گذشته، این یکی رو هم خدابرات حفظش کنه گلم

سلام خانما برای آی وی اف کدوم مرکز خوبه ب نظرتون ؟ من یبار رویان منفی شدم این بار رفتم مام ک روز انت ...

سلام عزیزم این دو مرکزی که شما رفتی همه از هر دو ش خیلی تعریف میکنن من تازه میخواستم برم رویان شما راضی نبودی؟

مام هم که تعریف زیاد میکنن از اون چطور؟

دیگه فقط ابن سینا میمونه