2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست

بچه ها کسی اینجا تو باداری واکسن انفولانزا زده همسرم میگه فردا بریم بزنیم ولی من می ترسم

میگم ادم سرما بخوره خوب دوره اش می گذرونه خوب میشه من هم که سرکار نمیرم به جز مامانم وهمسرم با کسی در ارتبلط نیستم

می ترسم عوارض داشته باشه بخصوص که تازه هفته های اول باداری ام

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی اینجا تو باداری واکسن انفولانزا زده همسرم میگه فردا بریم بزنیم ولی من می ترسم میگم ادم س ...

عزیزم به نظر منم نزن چون بارداری ، حالا معلوم نیست آنفولانزا بگیری یا نگیری ،به قول خودت بگیری هم دوره اش میگذره ولی واکسن شاید عوارض داشته باشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ایکاش نمیذاشتی ویهویی میرفتی ازمایش،من الانم میترسم بیبی چک بذارم باورتون میشه؟؟بس ک بیبی چک منفی دی ...

اگه بدونی خودم چندتا بی بی تو این ۱۱ سال گذاشتم باورت نمیشه دیگه دل تو دلم نبود 

خانم ها روز ۱۰ انتقال جنین میشه انار بخورم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم من کلا زندگی عادیم رو داشتم غیر از این بارداری دوم که ی ماه دکتر گفت باید استراحت کنم چون همات ...

دوران بارداری راحتتره معمولا ولی من از نظر فکری ذهنم درگیره این ای وی اف و سقط و … ایناست:( الان با این سابقه دوبار سقطمم حتی حامله م بشم احتمالا تا اخرش استرس و اضطراب دارم…خیلی خوبه که مشکلی نداشتین. 

دوران بارداری راحتتره معمولا ولی من از نظر فکری ذهنم درگیره این ای وی اف و سقط و … ایناست:( الان با ...

عزیزم دوران بارداری برا همه استرس و اضطراب داره ولی نمیتونیم که زندگیمون رو مختل کنیم هر چقدر سعی کنیم عادی تر زندگی کنیم استرسمون کمتر میشه من خودم روزایی که تو خونه ام بیشتر اضطراب و استرس دارم تا وقتی میرم بیرون و درگیرم 

پس اونا چی بودن دفع کردب خداروهزار بار شکر ک هردو سالمن باید چیکار کرد ک هماتو از بین بره دیگه نباشه

نمیدونم واقعا نمیدونم چی بودن فردا میرم دکتر خودم بینم چی میگه واسه هماتوم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
درد داشتی عزیززم با درد دفع کردی؟؟بچه قلب داره مگه به این راحتی میوفته!!نترس اصلا منم هفته ۶ اینا ۵ص ...

جدی عزیزم ؟ چه خوب خداروشکر که واسه شما دفع شده من خیلی زیاد بود خونریزیم لخته یا هر چی بود اندازه یه سیب درشت بخدا دقیقا دایره ای شکل بود افتاد 😥😥😥 من امروز صب رفتم با این همه لخته و خونریزی هماتومم تازه بزرگتر هم شده اینجور دفع نشده هماتوم شما اندازش چند بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉