2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
یه چیز دیگه شما گفتین کهیر زدین از عوارض امپول النوا بود؟ بعد تاثیری تو باروری تخمکهات نداشت؟ من چ ...

ن من بعد پانچر کهیر زدم

بالای ۲۰ تا تخمک یود ۱۲ تا جنین 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من امروز رفتم سونو خداروشکر همه چیز عالی بود جنین ضربان قلب داشت باورم نمی شد انقدر گریه کردم انشا ...

شادی جان مبارک باشه الهی همیشه قلبش به سلامت بتپه خداروشکر🥰🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه دارم کم میارم 

هر روز یه مشکلی دارم دخترا 

دوباره سرما خوردگی بد گرفتم تمام بدنم درد میکنه 

نفسم تنگه 

سرفه میکنم 

تب دارم 

سردمه😭

کسی ام خونه نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم که جواب دادی . من خونریزیم همراه با دفع بود چند تا چی دفع کردم . دیگه نمیدونم دردم کم شد ...

ن هنوز سونو نرفته بودم عزیزم اناناس زیادش خوب نیست عزیزم دیگه نخور ایشاا... ک خیره و نی نی ها حالشون خوبه

منم خونریزیم وحشتناک بود خیلی زیاد شما چند هفته سقط کردی چطور دفع شد چند تیکع بود . عزیزم ناراحت شدم ...

فک میکنم شش هفته ن گلم لخته داشتم اما موقعی که دیگه داروها رو قطع کردم سقط شد و یه کیسه سفید همراهش ی چیز قرمز ک فکر میکنم جفت بود

تنها نمیموند به من وابسته هست 😥 الان بهترم دیگه اگه مشکلی نبود فردا صب میرم سونو

عزیزم اگر میتونی امروز برو اورژانس ی ازمایش بتا بده باز فردا برو تکرارش کن ، بهتر از سونو کردن هست. اصلا هم بهش فکر نکن داروهاتو مصرف کن باور داشته باش که بارداری، بیمارستانم بری خدای نکرده تازه با حرف ها و رفتارشون اذیتت میکنن تا فردا بری پیش دکتر خودت. بیمارستان از بس این موردها براشون تکرار میشه خیلی عادیه و دل ادمم راحت میشکنن

دیگه دارم کم میارم  هر روز یه مشکلی دارم دخترا  دوباره سرما خوردگی بد گرفتم تمام بدنم در ...

گلم ناراحت نباش خودتو ببند به سوپ و مواد تقویتی، من و شوهرمم دیشب از بدن درد و سرفه و سردرد خوابموم نبرد، همش استرس اینو دارم دوهفته دیگه پانکچر دارم رو کیفیت تخمکم تاثیر منفی نگذاره، چون دکترم گفت اخرین باره برات پانکچر میکنیم😩😢

دیگه دارم کم میارم  هر روز یه مشکلی دارم دخترا  دوباره سرما خوردگی بد گرفتم تمام بدنم در ...

ای بابا 🥴🥴امیدوارم جون سالم به در ببری 😂 شوخی کردم عزیزم،این دیگه ربطی به پانکچر نداره همه میگیرن الان شوهر منم بدجو گرفته مایعات بخور تا میتونی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من میرم مرکز مشتاق . یبار انتقال دادم منفی شد این بتر با دکتر کلانتر میخوام  انتقال بدم  ...

ممنون که گفتید عزیزم مگه دکتر میتونید عوض کنید باهمون جنینای فریز

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
گلم ناراحت نباش خودتو ببند به سوپ و مواد تقویتی، من و شوهرمم دیشب از بدن درد و سرفه و سردرد خوابموم ...

تاثیر نمیزاره چون من قبل پانچر هم مریض شدم

ناجور

ولی دارو استفاده نکردم ترسیدم مثل گفته های شما تاثیر بزاره

فقط سرم زدم و امپول تقویتی

گفت ضد تبم زدم تو سرمت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من مرکز تو مشتاق میرم یبار ای وی اف کردم ۵ تا جنین ۸ سلولی دو تاش را انتقال دادم منفی شد دوبار ...

گلم ممنون که جواب دادین

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
ای بابا 🥴🥴امیدوارم جون سالم به در ببری 😂 شوخی کردم عزیزم،این دیگه ربطی به پانکچر نداره همه میگیرن ...

میدونم گلی پانچر ک تموم شد خوب شدم

آخه تو این ده روز این دومین باره مریض میشم 

منم بد مریضم اسباب کشی هم دارم 

اصلا نمیتونم برم سر گاز یا مغازه 

با اسنپ فود هم نتونستم بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40