2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
انشالله ک دستش سبکه و نتیجه میگیری فدات شم

ممنونم پناه برخدا .واقعا آدم کم میاره یه وقتایی 🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هماتومم ۳ سی سی بود خیلی کوچیک بود من خیلی خونریزی شدید بعد یه چیزی اندازه انگشت سفد و قهوه ای سیاه ...

نگران نباشید اینجا بودن دوستانی که خونریزی شدید داشتن ولی با استراحت خوب شدن اب زیاد بخورین و استراحت مطلق کنین شیاف یا یه امپول بیشتر کنین و به دکترتونم اطلاع بدین ان شاالله زود جذب مبشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من شدید هایپر میشم ولی تا حالا بهم از این امپول ندادن

بیشتر برای جلوگیری از آزاد شدن هست فکر کنم چون دکترم  سری اول پانکچر به منم داده بود 

بچه ها شما چجوری سر کار رفتن و ای وی اف رو کنار هم مدیریت میکنین؟ من هنوز شروع نکردم و تازه تو مرحله ...

منکه کامل کار و درس رو می گذارم کنار این موقع.

اصلا نمیتونم هر دورو باهم هندل کنم . الان دوهفته فرصت دارم تا پریودی بعدی و شروع سیکلم ولی این دوهفته ای هم که تا الان گذشته نتونستم کارای نیمه تمومم رو تموم کنم تماما فکرم درگیره و تمرکز ندارم. به زور گاهی یکیشو ردیف میکنم.

عزیزم رفتی بیمارستان چرا با این شدت خونریزی سونو ات نکردن؟؟؟

تو خونه داغون بودم کلی شلوار و پد عوض کردم تا شوهرم اومد پروژسترون زدم رفتیم کم شده بود پد رو نگاه میکردن کم بود میگفت برو اگه باز اونجور شدی بیا دردم کم بود میگفتن مگه بستری بشی صب سونو بگیرن بخاطر دخترم نشد بستری بشم کلا بیمارستان سونو فقط مریصای در حال مرگ و بستری رو انجام میدن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نگران مباش خونریزی ات ربطی به جنین هات نداره چون اگه جنین هات بود درد وحشتناک داشتی منم تو خونریزی م ...

تنها نمیموند به من وابسته هست 😥 الان بهترم دیگه اگه مشکلی نبود فردا صب میرم سونو

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام گلم شما  میکرو انجام دادین تاحالا کدوم مرکز و عایا راضی بودید

من میکرو نکردم تاحالا، فقط سه بار ای وی اف بودم. بهشتی رفتم خودم تا الان نتیجه مثبت نگرفتم برای همین نمیدونم بگم خوبه یا بد. اخلاقشون کلا یک روز خوبن یک روز بد ولی شنیدم مشتاق خیلی شلوغتره و کسانی که از مشتاق میومدن بهشتی میگفتن بهشتی خیلی بهتره. باز هم شنیدم بهشتی نتیجه مثبت زیاد داشته

سلام یه سوال ازتون داشتم شما که گفتین امپول النوا زدین بعد ۷ روز که رفتین سونو دکتر دوباره بهتون ا ...

من متاسفانه به  اسم دارو ها توجه نمیکنم عزیزم 

اول یه امپول داد ۸ ت ۴ تا داد ۸۰۰ ت (از سوم پری شروع شد)

بعدش ۱۶ رفتم سونو شدم نمیدونم ۲ تا یا ۳ تا دور نافی داد

بعدش ک عمل شدم بازم امپول داد زیر نافی🤕

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️