2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
پیش چه تخصصی ببرم؟ قراره این هفته بریم ختنه پیش جراح عمومی ولی بهتره بریم ارولوژی کودکان درسته؟

سونو انجام بده اگه فتق بود باید جراح اطفال ببینه بعضی بچها که خفیف باشه تا دوسالگی برطرف میشه

پیش چه تخصصی ببرم؟ قراره این هفته بریم ختنه پیش جراح عمومی ولی بهتره بریم ارولوژی کودکان درسته؟

بیمارستان مفید جراح اطفال داره اگه بیضه اش نزول نکرده شاید بیضه اش باشه که تا دوسالگی نزول میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پسر من بیضه چپش نزول نکرده بود ما خیلی نگران بودیم حتی دکتر فرستاد سونو و سونو گفت که بیضه تو ...

ببخشید میپرسم  بچه شما هم با گریه بیرون زدگی روی شکم می دیدین اخه نوزادای بخش ما هم چون نارس هستن بیضه نزول نکرده دارن ولی با گریه برامدگی نداره گفتم شاید چون خیلی کم وزنن مشخص نیست گفتم ببینم برای بچه شما روی شکم بیرون زدگی داشت؟

ببخشید میپرسم  بچه شما هم با گریه بیرون زدگی روی شکم می دیدین اخه نوزادای بخش ما هم چون نارس هس ...

نه عزیزم بیرون زدگی نداشت دکتر باید معاینه متوجه شد خودمم بیرون زدگی ندیدم. سحرجان یه سوال دارم ناف پسرم کامل رفته داخل و شکل طبیعی داره اما ناف دخترم همچنان یه مقدار بیرونه این به مرور خودش درست میشه؟ دکتر گفت میتونی سکه بذاری روش ببندی میتونی هم صبرکنی خودش خوب بشه همشم از گریه زیاد اینجوری شده

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم پسر من بیضه چپش نزول نکرده بود ما خیلی نگران بودیم حتی دکتر فرستاد سونو و سونو گفت که بیضه تو ...

من نمیتونم تشخیص بدم

نمیدونم نزول نکردست یا فتق مغبنی 

چجوری بود مال پسر تو

بهش دست زدم انگار حباب بود میترکید

😉

خانما من الان روزی دوتا شیاف و دوتا امپول دارم دکتر گفته ۳ هفته دیگه برم الان دو روزه لکه هام قط شده به نظرتون شیاف کم کنم یکی ؟؟ چون دکتر چیزی نگفت

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انقدر بی تجربه ام نمیدونم بیضه هاش پر شده یا نه؟!

اصلا نگران و استرس نداشته باش اگه نزول نکرده بود دکتر همون موقع توی بیمارستان بهت میگفت نگران نباش 

استرس خیلی سریع از مادر به بچه منتقل میشه و بی قرارش میکنه اصلا استرس نداشته باش عزیزم